עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

אור2221

New member
אז בתור מישהי שמבינה קצת בדיני עבודה

ובהטרדות מיניות. שי בשיחה בינו לבין ליאון (ששמעתי את כולה) נתן לליאון רשות גם לגעת וגם לחבק ורק ביקש ממנו להקשיב למה ששי אומר לו באותו אירוע, ואם הוא מבקש להפסיק אז להפסיק. והיום, הוא זה היה שיזם את המגע והתיישב ליד לאון ונגע בו וחיבק אותו. הנה הולך קייס ההטרדה המינית שלך.

droriko

New member
את טועה

שי אישר לו לגעת בו זה נכון, אבל מי אמר שכל מגע חייב ליהות מיני? שי בסך הכל מבקש מליאון לא להפוך את המשחק שלהם למשהו עם קונוטציה מינית. לנשוך למישהו את המפשעה או לצעוק לידו במשך דקה שלמה שאתה רוצה לזיין אותו זה שונה בתכלית מסתם לשחק לו בשיער (משהו שאת יכולה לעשות גם עם אחותך ולא תיהיה לו משמעות).

אני רוצה לתת צל''ש לשי ...

אם הבנאדם באמת באמת סטרייט ואני מניחה שכן והוא נתן ללאון לגעת בו כמו שהוא נגע במהלך השיכרות והוא לא עצר בו...אז באמת מגיע לו צל''ש וזה לא בציניות...כי הבנאדם כנראה באמת מכבד ומעריך את לאון וגם הפתיע אותו מאוד שהוא או צבר לא היו מועמדים להדחה.... בכל אופן...הוא לא עצר בעדו כי לדעתי הוא לא רצה לפגוע בו ורצה שיזרום ...כי הוא ראה שהוא מתחרפן גם ככה ועוד שניה מתמוטט... אז באמת כל הכבוד לשי שנתן ללאון להוציא את רגשותיו כלפיו גם אם אפילו חברה שלו לא הייתה מעיזה לגעת בו כמו שלאון נגע בו....ובטח כל החברים שלו יעשו על זה צחוקים... באמת הקריב את עצמו בשביל לא לפגוע בלאון...אז כל הכבוד לו שהיה שם בשביל לאון.

אז אם אני מבין נכון מדברייך ...

אם בחורה מחבקת אותי אז זה מתיר לי להמשיך להתלטף איתה גם לאחר שהיא ביקשה ממני לחדול ? כי אולי היא חיבקה אותי בצורה חברית ואילו אני מחבק אותה ומלטף אותה בקונוטציה מינית ? אז כל מגע בעינייך הוא שווה ערך ? בכל מקרה עניין ההטרדה המינית הוא לא כזה מסובך . מבקשים ממך להפסיק , אז תפסיק ! ולאון לא ממש ציית לכלל הזה במהלך כל השבוע . ** אגב את יכולה לתת לי את הפרטים שלך במקרה שאיזו בחורה תחליט לקרוא לי מטריד בגלל שהיא חיבקה אותי ואני בתגובה ליטפתי לה את השדיים אצלינו בעבודה ? אני מאוד אשמח שדיני העבודה יהיו לטובתי במקרה שכזה . ***ככל שאני מתעמק בתשובה שלך אני תוהה האם גם לנשיא לשעבר קצב היו יועצים שהתמחו בדיני עבודה כמוך וכנראה שגם לשר רמון .

אור2221

New member
אתה מתעלם מדבר מאוד חשוב

ממה ששי אמר בעיקר בשיחה שלהם "אני לא רוצה שעכשיו תפסיק לגעת בי או לחבק אותי או לשכב לידי על המיטה, אני רוצה שתבין את הסימנים ואת הגבולות שאני רומז לך עליהם במהלך האירוע ואם אני אומר לך להפסיק, תפסיק" זהו, סה-טו. שי ביקש ממנו לא להפסיק לגעת אלא אם הוא מקבל הודעה אחרת תוך האירוע - לא באופן גורף. במצב כזה, אין ממש קייס להרשעה בהטרדה מינית בפעם הבאה שליאון מניח עליו יד. יש גם הבדל גדול בין הטרדה מינית בהקשר של חוק למניעת הטרדה מינית בהקשר של דיני עבודה והטרדה מינית בהקשר של ההליך הפלילי ולא בא לי להכנס לזה כרגע, אבל אני מבטיחה לך שבשני המקרים (כמתלונן או תובע) היו מראים לך צילומים שלך נמרח על המואשמ/ת בהטרדה מינית, מתעקש לשים עליה רגליים בזמן שהיא בוהה בך בעינים מצועפות ושיכורות, לוחשת מילות אהבה ואומרת שבא לה לבכות בגללך והיא לא רוצה שתלך כשאתה קורא לה "תולי" ומתעקש להיות זה שמטפל בה, למרות שיש עוד ארבעה אחרים. אני לא בטוחה מה יקרה לקייס של ההטרדה המינית אז, וכלפי מי הוא יהיה מכוון. אז די עם השיחה ההזוייה הזו, באופן עקרוני כמובן שאני מסכימה איתך - יש הטרדות מיניות גם בין גברים לגברים, ואלמלא שי היה מפלרטט ומעודד את ליאון באופן מחפיר ממש, ומנצל את העובדה שהוא צעיר מנטלית ובודד מאוד - יכול להיות שהיה צדק בדבריך, אבל המגע הוא הדדי, והמגע של שי כלפי מישהו שכבר הראה רגשות רומנטים כלפיו אינו ידידותי בלבד. אתה סתם עושה זילות מהעניין.

Yaki J

New member
אם את אישה אז אני מרחם עלייך

להגיד ששי מפלרטט עם ליאון זה כמו להגיד שאישה שלבושה חושפני ונאנסת "ביקשה את זה". רוצי לבית כנסת לבקש סליחה.

אור2221

New member
ליאון אנס את שי?

פספסתי את החלק הזה. שי נוגע בו, וליאון נוגע בחזרה, וחוזר חלילה. שי באופן מפורש סירב להגיד לליאון איפה הגבול עובר וביקש ממנו שיהיה יותר קשוב לפידבק שהוא מקבל משי. זה מה שליאון עושה, ואף אחד לא הכריח את שי לטפל בליאון אתמול - הוא נוגע בו בגלל סיבותיו האישיות, גם בגלל שלליאון יש אישיות כובשת וממש לא מאיימת, וגם בגלל שזה האינטרס שלו. ובזה סיימתי את השיחה, אתה סתם עושה פרובוקציות.

נראה לי שהקו הברור בין

אקטים של חברות אפלטונית לבין אקטים בעלי קונטוציות מיניות ברורות קצת מטושטש אצלך . מי שעושה זילות בכל העניין הוא דווקא את . שי לא חייב להמנע ממגע חברי עם לאון ובכלל זה חיבוקים . ואם לאון לא מעוניין בכך הוא יכול להעיר לשי ולומר לו להפסיק . אבל אם שי אומר ללאון להפסיק בפעולה מסויימת בעלת קונוטציה מינית ולאון ממשיך על אף מה ששי ביקש ממנו זאת הטרדה מינית פר אקסלנס . את מאשימה את הקורבן בגלל שאת לא מסוגלת להפריד בין מגע חברי לבין מגע מיני . לדידך כל חיבוק או ליטוף הוא בעל קונוטציות מיניות . וזה ששי רצה לתמוך בלאון זה בכלל אקט מיני מפורש . איפה את חיה ? כאשר שי מחבק את לאון זה חיבוק חברי ולא פלרטטני . כאשר שי רוצה לעזור ללאון כשלאון שיכור זה אקט חברי . את ראית את שי נושך את לאון בירך ? את ראית את שי מקרב את השפתיים שלו לשפתיים של לאון למרות ההתנגדות של לאון ? האם חוסר הסימפטיה כלפיי שי העבירה אותך על דעתך ? שכעת את שופטת את המעשים מנקודה שונה בה היית מסתכלת על הדברים אם בתפקיד שי היתה בחורה ? חבל , חבל שאת מתיימרת לטעון שאת מבינה בדברים שכנראה אין לך בהם הבנה . הטענה שלך זהה לטענה שבחורה שהתלבשה חשוף ובאה לבית של גבר הרשתה בעשותה כן להאנס .

אור2221

New member
אבל הגבול הוא מטושטש

מעצם הוויתו (מסאז, זה אקט מיני או חברי? חיבוק יכול להיות מאוד מיני ומאוד חברי וגם נשיקה על השפתיים). ושי הוא זה שמטשטש אותו, מכיוון שברור לו שליאון לא יודע את ההבדל. ליאון אמר בעצמו - אני לא בחברה סטרייטית, אני מסתובב בחברה הומואית ונשית, שם המגעים האלו הם בצחוק. שי הוא זה שתופס אותם כמיניים, ליאון עושה מה ששי מאפשר לו. ליאון בוהה לו בפנים ממרחק שני סנטימטר במבט מצועף ושי מיישיר מבט חזרה. וחוץ מזה, ברור ששי לא חושב שהוא הותקף מינית, אלא שליאון עבר את הגבול. לא כל "עבירת גבול"=הטרדה מינית בכל מצב. גם מה שהקורבן חושב חשוב. בדיוק כמו שלא כל יחסי מין בהסכמה בעבודה הם הטרדה מינית, אבל יכול מאוד להיות שחלקם כן יהיו (וראה פסיקה אחרונה של בית הדין הארצי בסוגיה).

הגבולות מטושטשים רק אצלך .

יש הבדל גדול בין חיבוק חברי לחיבוק בעל קונוטציות מיניות . יש הבדל גדול בין מסאז' מקצועי למסאז' אירוטי . בשניה ששי מבקש מלאון להפסיק לעשות משהו כי זה מביך אותו וגורם לו לתחושת אי נוחות על לאון להפסיק באופן מיידי ! ובמידה ולא הפסיק אז הוא מטריד את שי . מה זאת אומרת לאון לא יודע את ההבדל ? אז את יוצאת מנקודת הנחה שגבר שלא יודע את ההבדל יכול להטריד נשים כאוות נפשו ? (" אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש ") . כמה דביל את מתכוונת להוציא את לאון על מנת לנקות אותו מאשמת ההטרדה המינית ? ואת בטוחה שלהוציא אותו דביל זה יותר טוב מלומר שהוא הטריד מינית ולא ידע את הגבול ? אין כזה דבר שלאון לא חי בחברה סטרייטית . כי רוב החברה מורכבת מסטרייטים בני שני המינים , לאון לא חי בבועה . אבל גם בחברה של חד מיניים יש דבר כזה שנקרא הטרדה מינית אז לאון חייב להיות מודע לכך למרות הטיעון ההזוי משהו שלך . המגעים האלה הם בצחוק רק אם וכאשר הם מתקבלים בצחוק על ידי שני הצדדים ולא רק על ידי צד אחד בלבד . את רוצה שאני אלטף לך את השד בצחוק ואמשיך לעשות כן למרות שתבקשי ממני להפסיק ? או שאנשך לך את המפשעה ככה בתור בדיחה , אותי זה מאוד יצחיק ואותך ? גם אם אני עושה את זה בתור בדיחה ולא מתוך כוונה מינית יש בכך הטרדה מינית עבורך ( או לפחות הטרדה ) . " ליאון בוהה לו בפנים ממרחק שני סנטימטר במבט מצועף ושי מיישיר מבט חזרה. " לאון הוא אקטיבי ושי הפאסיבי בסיטואציה הזו ואם שי מורה ללאון להפסיק . ולאון לא מפסיק , אז לאון מטריד את שי ( וכך זה קרה ) . ואגב , יחסי מין שמעורבים בהם גם יחסי מרות בסביבת עבודה חשודים מלכתחילה ולכן גם פסקי הדין בעניין .

שי מזמין מתי שהוא רוצה ודוחה מתי שהוא רוצה

שי מנצל את לאון ומרגיז אותו שלאון נהנה מזה. עלאק הטרדה מינית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שי נותן לו לחבק כדי לזכות בנקודות ומיד גם משפיל ומאיים עליו נו נו נו אם לא תעשה מה שאני אומר לך..... כמו שהיה בקטע של החתולי תולי "אתה אוהב אותי אבל לא מציין אותי כאחד היקרים שלך בבית" זוכרים? נותן לו חיבוק וסוחט אותו.

סליחה אבל התחרפנת לחלוטין .

את נותנת לתחושות שאת חשה כלפיי שי ספציפית לשבש לך את חוש השיפוט ואת חוקי ההיגיון . מה שאת כותבת כאן יהיה נכון גם בנוגע לנשים שמוטרדות על ידי גברים וזה צריך להיות ברור ! אז את טוענת שלי כגבר יש את הזכות להטריד מינית אישה שמחבקת אותי ? ( הטרדה = להמשיך בפעולה שמפריעה לצד השני לאחר ולמרות שביקשו ממני להפסיק את הפעולה הספציפית ) . ואם אישה מפלרטטת איתי בדיבורים זה הופך את הגוף שלה למותר לי ואז מותר לי לנשוך לה את הירך ? בחיי שאני לא מבין לפעמים אנשים שמגיבים כאן . בסדר , הבנתי שאת לא מחבבת את שי . אבל בחיאת קצת שיקול דעת לטווח הרחוק כאשר את ניגשת כתוב הודעות מטופשות מהסוג הזה . אני באמת מקווה שזו לא דרישה מוגזמת .

אור2221

New member
אתה ראית את התוכנית היום?

ליאון יושב ליד שי, לא נוגע בו, מדבר איתו שיחה ידידותית רגילה, ושי שם יד על הזרוע שלו, קצת מתחת לכתף, ונותן לחיצות ממושכות. דברים כאלה, אני עושה רק לחבר שלי. לצבר שי לא עושה את זה, גם לרנין לא. הוא לא נוגע ככה באף אחד בבית, חוץ מליאון. תרשה לי לא לראות את שי, שגדול מליאון פי ארבע, כמותקף מינית. יש חוק יבש, ובחוק היבש כל נשיקה ללא הסכמה מראש היא הטרדה מינית, ויש נסיבות יחודיות. בנסיבות של התוכנית, שי עושה טיזינג לבחור צעיר ממנו שיש לו קראש עליו, ואז צועק חמס כשליאון לא מבין איפה הגבול עובר, כי שי לא מוכן להבהיר אותו ואמר זאת באופן מפורש. אתה רוצה לתת דוגמא של הטרדה מינית על ידי גבר? זו לא הסיטואציה הנכונה, אם יש כאן מישהו שמנצל, זה שי. הוא לא צריך לגעת בליאון ככה אם הוא לא אוהב שליאון מחזיר את המגעים. עזוב, הדברים שאתה אומר נכונים ב-100% בתיאוריה, אבל אתה ממש לא יכול ליישם אותם על הסיטואציה הזו. אם אתה לא רואה למה יש לך בעיה בתפיסת המציאות.

יש לי שאלה .

האם ליאון ביקש משי להפסיק ? כי אם הוא ביקש משי להפסיק ושי המשיך אז שי הטריד את לאון ( ככה זה , קבלי את כפשוטו ) . אבל לא כך הם פניי הדברים . המצב הוא הפוך ! לאון עשה דברים לשי והמשיך לעשות אותם גם לאחר ששי דרש ממנו להפסיק איתם וגם נקב בחלק מהדברים שהוא רוצה שיפסקו בצורה מפורשת ולאון המשיך לעשות אותם וזאת הטרדה מינית פר אקסלנס . מה לעשות שבמקרה הזה ה-"שה התמים " הוא האשם ולא הזאב הרע . אגב , בפעם הבאה שמלצרית תתכופף לעברי כאשר אני במסעדה והיא תחשוף את כל המחשוף שלה מול הפנים שלי אני אקבל את זה כלגיטימציה להתחיל ללטף לה את העכוז כי היא התחילה לפלרטט איתי ראשונה על פי הבנתי . כי אצלי רק חברה שלי חושפת את המחשוף שלה בצורה סקסית בפניי . את קוראת מידי פעם את מה שאת כותבת ? רוצה באמת לנהל דיון למי יש בעיה בתפיסת המציאות ? את האמת , לא מציע לך ...

אור2221

New member
אני לא מבינה על איזו נקודת זמן אתה מדבר

האם ברגע שליאון נשך את שי ברגל ולא הפסיק לגעת בו הוא הטריד אותו מינית? על פי לשונו היבשה של החוק, כן, כי הוא ביקש מליאון שיפסיק. האם זה היה עומד במבחן בית משפט, כנראה שלא. כי העו"ד של ליאון היה שואל את שי למה הוא לא קם וניער את ליאון, ושי היה אומר "כי הפלרטוטים שלו מועילים לי מבחינת הקהל" ואז הוא היה הולך הביתה וחוטף הוצאות משפט. ובזה סיימתי את השיחה.

ביקשתי מישהו שמבין בנושא

וקיבלתי גם קטגור וגם סנגור וגם שופט באותה התגובה ! איזה יופי?! טוב נו , לפחות הפנמת שיש שם הטרדה מינית ... כנראה שעם עובדות קשה להתווכח . ובכל זאת לקח לך הרבה זמן להגיע למסקנה הזו .... גם אני סיימתי את הדיון בנושא .

ביקורת מוסיקה אתה שי של הפורום חחחחחחחחחחחחחח

מי אתה? אח של שי? אתה טוחן את המוח בדיוק כמו שי אתה טועה ומטעה במכוון ....גם אתה רוצה להפנט אותנו? ולשתק את המוח שלנו? הלווווווווווווווווווווווווווווווווו תתעורר!!! אנחנו לא בבית של האח הגדול ואני במיוחד לא,זה לא עובד עליי מי אתה שתכתוב לי "התחרפנת לגמרי" ? מה זה גסות הרוח הזו? אה.... אתה רוצה להיות הרודן והמשתלט של הפורום? ואני אכתוב לך שוב ושוב שי מזמין את לאון מתי שהוא רוצה ודוחה אותו מתי שהוא רוצה שי מנצל את לאון ומרגיז אותו שלאון נהנה מזה. נותן לו לחבק, כדי לזכות בנקודות מול המצלמות, ורק כדי לגבות מחיר מתוכנן מראש,מיד משפיל ומאיים עליו נו נו נו אם לא תעשה מה שאני אומר לך..... כמו שהיה בקטע של החתולי תולי "אתה אוהב אותי אבל לא מציין אותי כאחד היקרים שלך בבית" זוכרים? היה מצב שלאון ציין את צבר ושיפרה כאנשים הכי יקרים שלו (אבא אמא)בוילה ולא הזכיר את שי,הדבר הרגיז את שי מאוד והוא יצא לגבות את המחיר ....נתן לו ללאון לחבק אותו והוציא ממנו התנצלויות והבטחות ...ליאון התפתל ,התנצל שלא לא התכוון ושהוא כן אוהב אותו ושיסלח לו ו...ו...ו... נותן לו חיבוק וסוחט אותו. וזו האמת היחידה. כל מי שצפה בערוץ 20 אמור להבין את האמת.אלה שצופים רק בפרקים בערוץ 2 לא רואים מספיק טוב את התמונה הכוללת,כי הכל ערוך. אז שלא תעיז לעשות לנו בפורום את מה ששי עושה לדיירים בוילה

איזבלל

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo131.gif../images/Emo131.gifאני ראיתי ששי מלטף את ליאון

בליל הסטיקים והמנגל, בחצר על המזרן, שי לא תקיף ומשתף פעולה ופתאם הוא מתעורר להראות לכולם שהוא לא
ראיתי ולא האמנתי. יש שיתוף פעולה - ונסיגה
זה עדיין לא אומר כלום - אולי קצת נעים

מרמריסה

New member
../images/Emo45.gif מסכימה מאוד!!! למרות ששי דוחה

ליאון מגזים ברמות וממאיס את עצמו. מתנהג כמו ילדה קטנה, נודניקית ובכיינית. אבל שי, אם היה בן-אדם הגון, צריך היה לשים את הגבול באופן מכובד, חד וברור ואני בטוחה שליאון היה מתנהג בהתאם. אבל שי, ממניעיו הברורים (לא להפסיד חייל נאמן ועבד נרצע וכנוע), מאפשר לפארסה הזאת להימשך, מאפשר לליאון להתקרב פיזית עוד ועוד, ואח"כ המסכן ליאון לא מבין מאיפה זה בא לו - הזעם של שי. ליאון, לדעתי, סובל מבעיה נפשית (ואני לא מתכוונת לכך שהוא הומו נשי) - נראה שיש לו "הפרעת אישיות תלותית" ואולי, בעצם, לא נכון לכעוס עליו אלא על מי שמנצל את חולשותיו ומביא אותו למצב האומלל שלו היום...

למעלה