עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

sharona78

New member
יוווו אני על הריצפה חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך לא עליתי על זה קודם !!!! שמשון ויובב...... חחחחחחחחחחחחח
גדול !!!!!!!

Jones

New member
אפרופו מנגינות - עכשיו גם לעינב יש מנגינה,

שמתם לב אתמול, כשהיא נקראה לחדר האח הגדול להגיד את מי היא רוצה להדיח (ובצורה שכונתית במקביל שייפה את ציפורינה) - הייתה מנגינה בסגנון שיש ליוסי... גאוני!

כמו שזה נראה עכשיו, אשר הקדים את המאוחר בכל

הנוגע לקיליקה של שי... אחד מהשלושה היה חייב ללכת באיזשהו שלב והנה זה קורה, ככל הנראה זה יהיה אשר. מה ששי לא מבין, שמעכשיו הכוח נמצא בידי הקהל יותר מאי פעם, הוא יספק לנו כל שבוע מודח חדש שיעוף מול יוסי ועינב (אפילו לשיפרה אין סיכוי על הגריל כשהם שם) בוא נקווה, שאחרי ההדחה של אשר שי יהיה הראשון בלופ של "שלישי עף מול הבובלילים". דיירי הבית, האושר הרגעי שאתם חשים עכשיו הוא בסה"כ אשליה מעכשיו גורלכם נגזר...

אור2221

New member
ליאון הוא קלף המפתח

הוא יגיע כצלע השלישית לגריל ועינב או יוסי ילכו הביתה.

droriko

New member
איתי וונסה יהיו הבאים

למה? כי צבר,שיפרה ורנין הכלומניקים האלה לא מסוגלים להבין מי זה שי , הם לא הבינו את זה עד עכשיו ,והם גם לא יבינו את זה עוד חודש אז אל תצפה להצבעות מפתיעות בשבועות הקרובים

כמו שזה נראה עכשיו, אשר הקדים את המאוחר בכל

הנוגע לקיליקה של שי... אחד מהשלושה היה חייב ללכת באיזשהו שלב והנה זה קורה, ככל הנראה זה יהיה אשר. מה ששי לא מבין, שמעכשיו הכוח נמצא בידי הקהל יותר מאי פעם, הוא יספק לנו כל שבוע מודח חדש שיעוף מול יוסי ועינב (אפילו לשיפרה אין סיכוי על הגריל כשהם שם) בוא נקווה, שאחרי ההדחה של אשר שי יהיה הראשון בלופ של "שלישי עף מול הבובלילים". דיירי הבית, האושר הרגעי שאתם חשים עכשיו הוא בסה"כ אשליה מעכשיו גורלכם נגזר...

עינת י

New member
יוסי בובליל אדם פיקח

בשיחה עכשיו עם עינב רואים כמה הוא פיקח, ושתקפוץ השיפרה עם המילים המצועצעות שלה זה לא מראה שהיא חכמה, היא סתם פוצה

קפרי

New member
שפרה חכמה נקודה! מי שלא מבחין בכך, נראה שיש

לו בעיה. אגב, אני חושבת שהיא גם יפה יחסית לשאר שם (בלי הגוף כי היא קצת מלאה לטעמי).

Jones

New member
שפרה "כאילו, כאילו, כזה.. כאילו" באמת חכמה,

היא מביאה, כאילו כל כך הרבה, כאילו, חכמה לבית כאילו, האח הגדול. כאילו.

Lomsahne

New member
וואי איך זה מעצבן אותי...

שעינב חושבת שצבר צבוע איתה,היא אומרת שהם דיברו על זה שצריך להצביע לאלה שעל הגדר {מה שצבר באמת עשה} והיא אומרת שהוא שיקר לה והצביע לה ושהיא לא צבועה כמוהו כי היא מזרחית {מה קשור?מה קשור?חחח} והוא אשכנזי עם לב קר וזה מרגיז כי זה הכי לא נכון הוא עשה מה שהם דיברו והוא חוץ מהשבועיים הראשונים לא הצביע לה והיא מצידה שהיא באמת לא יכולה לדעת לא מאמינה וחושבת שהוא צבוע איתה,חבל שאי אפשר להגיד לה ששי כל היום איתה ונראה לי מהשבוע הראשון שם רק את השם שלה.

למעלה