עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif עינב לא צריכה לעזור לליאון האינטרסנט

הוא מעדיף שעינב תעוף ולא שיפרה

הטרדה מינית .

בזמן שצפיתי בפרק של היום ( יום א ) הגעתי למסקנה שלאון התמים הטריד מינית את שי . אם הסיטואציה הזו שהתרחשה במהלך השבוע בין שי לבין לאון היתה מתרחשת בין גבר לאישה כאשר הגבר הוא המחזר האגרסיבי היו הופכים כאן עולמות בפורום וכל הפמניסטיות היו משתלחות ללא הרף במטרידן הכפייתי . אבל כאשר שי הוא הקורבן להטרדה המינית של לאון . הרוב כאן עדיין עסוקים בלהכפיש את שמו ועוד יש כאלה שבוחרים לכנות אותו ולתייג אותו כאדם אלים . הטרדה היא הטרדה ותמיד יש צורך לגנות את המטרידן ( כן , גם אם הוא לאון החמוד ) וחבל שנוהגים איפה ואיפה בין קורבנות של הטרדה מינית .

יNOT

New member
תלוי

האם שי ניסה להתנגד, האם ליאון הפעיל כח על שי? האם שי אמר : "לא ! " הטרדה מינית זה תחום אפור מבחינת חוק , יותר קל לשפוט אותו בסיטואציות בו יש תקדימים לזה, אני לא זוכר תקדים להטרדה מינית בווילה כאשר אחד המשתתפים שיכור, ויש לכך עדות מצולמת....

יNOT

New member
כמו כן הטרדה מינית זה שאלה של כח

כח פיזי או סמכותי. לליאון אין כזה כח על שי למיטב ידיעתי... אתה לא יכול לטעון הטרדה מינית לכלב פינצ'ר שקופץ לך על הרגל ולא מרפה (במיוחד אם הוא שיכור )

droriko

New member
כן יש לו כח

במציאות אם הם היו לומדים באותה כיתה נגיד וליאון כל יום היה מטריד אותו מינית שי היה מפוצץ אותו במכות ופה היה נגמר הסיפור . אבל בבית האח הגדול זה סיפור אחר לגמרי, פה שי נרתע מלהשתמש באלימות מילולית או פיזית כי אז לליאון ייהיה קול נגדו , ואז לחברים של ליאון או כאלה שלא אוהבים אלימות כנגד "החלשים" יהיו קולות נגדו , ואז הקהל יצייר את שי כאלים , יש המון גורמים שמונעים משי להתנגד באמת להטרדה הזאת.

יNOT

New member
זה לא כח , קול בהדחה זה לא כח כי זה

כוחות שווים, אם היית אומר שלליאון יש כח של שני קולות זה כח. בכל מקרה קיבלתי את הטיעון הראשון, למרות שזה עדיין מזכיר לי את דוגמת הפינצ'ר שלי.

droriko

New member
זה קול אחד בטוח

אבל עוד קולות פוטנציאלים לזכות ליאון , ואל תגיד לי שלקולות פוטנציאלים אין חשיבות, הם מספיק משמעותים בשביל להדיר שינה מעינך בלילה של שבת.

droriko

New member
וחוץ מזה

שמה שליאון עושה זה כבר יותר מהטרדה מינית, זה כבר בגדר תקיפה מינית . ואם אני כל יום אעבור בחנות שאחותך עובדת בו ,אלטף אותה קצת בניגוד לרצונה ואחזור לעיסוקיי זה יראה לך סבבה לגמרי?

יNOT

New member
אתה ממש נדבקת לנושא הזה , אה?

כן אם אתה תטריד עוברי אורח זו הטרדה, כן. אם אתה מלטף את השיער של השותפה שלך לדירה , זה לא הטרדה עד שהיא מבקשת ממך לחדול (בהנחה שאתה לא שיכור , ואתה חדל , נגמר הסיפור ), אם אתה ממשיך למרות הבקשה לחדול זה הטרדה. הטרדה מינית - זה בד"כ במקום העבודה , או מישהו שמקורב אליך שיש לו כח עליך. תקיפה מינית - זה כבר להצמיד מישהו לרצפה בשביל שתוכל לבצע בו את זממך. אני מציע שתמשיך את הדיון הזה בפורום חוק ומשפט. אני מיציתי.

droriko

New member
תקיפה מינית הוא מונח כללי

מה שאתה תיארת כתקיפה מינית זה אונס, שזו צורה קיצונית של תקיפה מינית , אבל תקיפה מינית זה בעצם כל שימוש מיני כנגד בן אדם למרות סירובו, וזה יכול אפילו ליהות התערטלות בפניו, לא חייב מגע.

יNOT

New member
אז רגע ....

אם במקרה הגעתי לחוף נודיסטים , ואני בבגדים , ולא ממש רוצה לראות אנשים עירומים ...והם לא נוגעים בי , אלא רק מסתובבים סביבי...זה הטרדה מינית?

droriko

New member
חוף נודיסטים הוא מתוחם עם שלטים

אם הגעת אליו בטעות אתה צריך ליהות או סופר דביל או עיוור(במקרה השני לא נראה לי שזו הטרדה מינית)

יNOT

New member
ובמקרה הראשון?

(זה יותר מעניין מ"האח הגדול" זה בטוח )

יNOT

New member
מזמן עברת את הנושא של הטרדה מינית ../images/Emo37.gif

פוטנציאל לכח , זה לא כח שיכול לשמש מנוף בהטרדה מינית, מדובר על הכח הזמין בידו של המטריד , גם לשי יש פוטנציאל לכח. והקולות בווילה לא מדירים שינה מעיניי

droriko

New member
שי אמר לו "לא" בערך 100 פעם

והשני המשיך בשלו עד ששי שבר איזו מנורה וליאון התחיל לשמור מרחק.

שי אמר לא ! במהלך כל השבוע

ולאון לא הפנים . לפי הבנתי , הטרדה מינית זה לא רק כאשר לצד מסויים יש כח ביחס לצד השני . הטרדה מינית יכולה להתקיים גם בין שני אנשים בעלי כוחות שווים . אם אני עובד במשרד ואני נכנס כל פעם למשרד של קולגה שלי ( לצורך העניין גבר ואני הומו ) ואני מחבק אותו למרות שהוא מתרה בי כל יום מחדש . זאת הטרדה מינית ! הטרדה כשמה כן היא : הטרדה = פעילות חוזרת שמפריעה למוטרד . מינית = בעלת קונוטציות מיניות . לפי דעתי אין שום קשר לעמדות כח או לכל הדברים הללו . ברגע שבאת לנשק אישה בפאב הומה אדם ( ולצורך העניין גם בדירה האינטימית שלך ) והיא סרבה לך . אם אתה מנסה שוב כעבור חצי שעה אתה מסתכן בהטרדה מינית למרות שלא עשית זאת בכוחניות ולא איימת עליה . וכאן מתקיימת ההפרדה בין הטרדה מינית שמצדיקה תביעה בבית המשפט לבין הטרדה מינית שלא כדאי להביא אל בית המשפט . אבל לא עצם הגשת התביעה מגדיר מה היא הטרדה מינית , אלא החוק עצמו . * הכותב הוא לא מומחה לעניינים המשפטיים והביע את דעתו על פי התרשמותו והבנתו של החוק .

יNOT

New member
ההשוואה שלי הייתה בהתאם לחוק ולא בהתאם

לקונצנזוס חברתי. כלומר מה היא הראייה של בתי משפט . (שוב לפי הבנתי , ואני כמוך
) כן הדוגמה הראשונה שלך זה הטרדה מינית אם הוא מבקש ממך להפסיק ואתה לא מפסיק זה הטרדה. הדוגמה השנייה שלך, של אישה בפאב היא ללא ספק עניין של כח, גבר יותר חזק מאישה (שוביניסטי , אבל כך גם החוק ייראה את הדברים ), במיוחד בסיטואציה שתיארת בנוסף של דירה אינטימית. אבל....מה שאמרת אם בחורה סירבה לך וניסית שוב זה עוד לא הטרדה מינית, זה יותר קשה לשפוט במקרה בו היא הגיעה לדירתך מתוך כוונות רומנטיות. ולכן אם ניסית שוב למרות הסירוב זה עוד לא הטרדה , כי היא יכולה לקום וללכת , ברגע שמנעת ממנה לעזוב זה הטרדה. עם השאר אני מסכים. *קח בחשבון גם שלא ראיתי את הסיטואציה הספציפית , אבל לא נראה לי ששי בשום מצב לא יכול להיות הצד הסביל באינטגרציה בינו לבין ליאון.

למעלה