עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

קמבילי

New member
כן, הם רצו להעביר רעיון קלישאי ומורכב יותר

שליאון לא זקוק להכרת הממסד הדתי, כי הוא בסדר, ואם ציבור כלשהו לא מקבל אותו, הציבור הוא שפגום ולא הוא. אלה דברים מובנים מאליהם שלא שפרה ולא צבר צריכים ללמד את ליאון. כל השיחה התחילה מהתבטאות תמימה של ליאון על כך שהוא שמח שהכיר את אשר ועל היחסים שנוצרו ביניהם. הוא אמר שוב ושוב שהוא מדבר על היחסים האישיים, שאשר איננו מייצג בשבילו שום גוף ושהוא שמח שאשר השתנה בזכותו. הוא אמר גם שהוא שמח שאולי בזכותו יחול שינוי זעיר, קטנטנן ממש, אצל אנשים שצפו בטלוויזיה וראו את המהפך באשר. האם הם באמת לא הבינו את זה? ואתה לא הבנת את זה? כלוחמת לזכויות בעלי חיים אני מתמודדת כל הזמן עם בערות ועם אנשים נטולי מודעות לסבל של בעלי החיים (במקרה או לא במקרה רוב הדתיים נמצאים שם). בכל פעם שאני מצליחה לחולל שינוי זעיר בתודעה של מישהו אני שמחה לשבוע ימים. שפרה וצבר כאילו לא הבינו אותו ושוב ושוב ניסו לשכנע אותו שאל"ף: הוא לא זקוק לקבלה של שום גוף - קלישאה ברורה מאליה, בוודאי שלליאון. ובי"ת: שאשר הוא דתי חשוך שונא הומואים - הם בחרו לזלזל בשינוי שחל באשר וניטפלו לעדויות שהעיד על היחס שלו להומואים לפני שהכיר את ליאון. זה דמגוגי. זה דמגוגי כמו ההיטפלות למשפט "אם הבן שלי חס וחלילה היה הומו". אין רע בהומואיות אבל עדיין החיים קלים יותר בתור סטרייט, ליאון יהיה הראשון שיודה בזה, ושום הורה לא מאחל לבנו להיות הומו. בסופו של דבר ליאון פרש מהוויכוח בחוסר אונים ובחוסר הסכמה, והתמונה שנשארה מהשיחה היא של שני בריונים שרומסים ברשעות בבוץ את הדובי של הילד הקטן.

Jason2

New member
נראה לך שהוא שינה את דעתו?

שבוע אחד בטבריה והוא חוזר לדעות החשוכות שלו.

GK_FF

New member
מה אתם אומרים שטויות

השיחה בין לאון שפרה וצבר עכשיו הייתה אחת הטובות!!!

בהלםם

New member
אני יושבת ומקשיבה לשיחה של ליאון שיפרה וצבר

ואני פשוט לא מאמינה למשמע אוזניייי זה אמיתי? ליאון סך הכל הביע צער על העזיבה של אשר..שלפי דעתי היה בין אשר לליאון קשר מקסים ושיפרה התחילה לדבר ולדבר על דברים שבאמת ניסיתי להבין את הקשר באמת ניסיתי.. ואז המצלמה קפצה כל שניה לצבר ואני מחכה לדברי החוכמה של צבר..שיציל את שיפרה אבל לא הוא איתה באותה דעה(שאישית לא הבנתי מה הפואנטה של הדעה-בעצם כן הבנתי אבל היא היתה ככ לא רלוונתית אפילו לא בשביל להתפלסף ) נכון היו לאשר יציאות לא במקום.... אבל עצם העובדה שמישהו דתי שבא עם דעות הכי קיצוניות מסוגלת לישון מחובק במיטה עם הומו שזו בעצם מה שליאון ניסה לומר... כל הצדקנות הזו של צבר זה כבר פאסה בעולם כאילו הוא מדבר על אנשים שצריכים לחיות ללא המושג לקבל את השונה ושלא צריך להיות דבר כזה שכולם צריכים לאהוב את כולם.. אוייש נו באמת רק מלשמוע את זה זה מביא לי עצבים איפה הוא חיי אם כולם היו ככה מזמן היה שלום וכולנו היינו חיים בעולם משעמם כמו מה שקורה כרגע באח הגדול כולם חיים בסרט של צדקנות ובעולם האמיתי אין מה לעשות לא כולם ככה ותכלס לפי דעתי זה גם מה שיפה שלא כולם חושבים אותו דבר ותמיד יש מקום ללמוד מהאחר והשונה לדעת לקבל ולפעמים לא לקבל.. מי אמר שחייב לקבל הכל?? בקיצור זאת היתה השיחה הכי הזוייה ששמעתי בחיי

Jason2

New member
ליאון הצביע נגד אשר

אז שלא ישחק אותה עצוב. והם צודקים, אין ולא תהיה קבלה של הומואים ע"י המגזר הדתי ולא משנה הידידות בין אשר לליאון.

droriko

New member
מה זאת אומרת שלא ישחק אותה עצוב?

הוא עצמו אמר בחדר האח הגדול שהוא מצביע ברגשות מעורבים ליאון נשאר בין הבודדים שלא משחק את המשחק אלא מי שהם באמת.

bambi38

New member
נכון! תפסיקו כבר

לאון מצביע כי צריך להצביע, זה מאוד קשה לו, כי הוא מסתדר עם כולם.

א ו ח נ ה

New member
שיפרה כלבה, וצבר חושב שהוא בבית משפט

נמאס כבר מהפוזה האינטלקטואלית-אלק-שלהם פשוט מאוסים!!!

הכינוי כלבה מאוד לא במקום כדאי מאוד שתרסן

אוחנה כדאי מאוד שתרסן את הניסוחים שלך , שיהיה לך ברור שניתן לתבוע אותך על הוצאת דיבה ושם רע בבית משפט כדאי מאוד שתיזהר בלשנוך. בנוסף מאוד לא מכובד לרשום דבר כזה.

חבל שאת לא מבינה

שיש פה אנשים שלא משנה מה שפרה תגיד הם יציגו את זה באור שלילי. יוסי יכול לטחון לאפה, איתי ירד על פרה שלמה ושי יחסל גמל- אם שפרה רק תאכל גזר הם יתחילו "תראו איזה בולסת שפרה כמה היא אוכלת הפרה". היא גזענית, אבל להם מותר להגיד שהאשכנזים קרים ומנייאקים. זה בסדר. לאשר מותר לטנף ימים על שפרה, אבל אם שפרה רק תגיד "אשר רע" מיד כולם יעשו עליה עליהום. יש אנשים שקשה להם עם אינטליגנציה. מה לעשות.

לצערי שמתי לב, את צודקת אבל הכינוי הזה ממש

ממש הכעיס אותי, אני יכולה להבין שיש ביקורות אבל ממש לא מקובל עלי השימוש בכינויים כאלה. זה באמת מוגזם וחבל מאוד שמנהלי הפורום לא עושים שום דבר למנוע את זה.

MEYTAL 14

New member
אז שאשר יתבע את שפרה, היא אמרה לו

שיילך להזדיין. ושנעמה תתבע את שיי, הוא אמר לה שהיא אפס. ושאשר יתבע את צבר, הוא אמר לו שהוא אדם קטן.

יש הבדל משמעותי בין המקרים

אם את לא יודעת לעמוד על ההבדלים בין לקלל מישהו לבין לכנות אותו בשם גנאי אז זה מסביר את ההודעה שלך.

ההבדל הוא מבחינה משפטית

אין לי ויכוח לגבי מה פוגע יותר או פחות למרות שאני חושבת שאת ראוה דברים באופן סלקטיבי ועכשיו על הבדל בין כינוי גנאי לקללה- החוק לא אוסר אלה אם כן מדובר בהסתה שעלולה לסכן חיי אדם. לעומת זאת כפי שציינתי בהודעה הקודמת שלי ניתן להגיש תביעת לשון הרע בהתקיים התנאים להלן: ראשית, מדובר בהשמצה, בין אם כינוי גנאי ובין אם בכתיבת דבר שלוח רסן. בנוסף, ישנו צורך כי הדבר יאמר ל- 2 אנשים זרים לפחות, מעבר לאדם שאליו כוונו הדברים. זאת ועוד, על המידע להופיע באופן פומבי כלשהו: במהלך שיחה ברחוב, ראיון בעיתון או ברדיו, במהלך דיון פומבי, טוקבק באינטרנט וכיו"ב. מעבר לכך, נתבקש הפוגע לחזור בו או לכל הפחות לתקן את דבריו אך זה סירב או שעשה זאת באופן מאולץ ולא פרופורציונאלי לפגיעה המקורית.

../images/Emo2.gifרשימת ההימורים מעודכנת של מי יזכה בתוכנית:

Yossi 2.00 Leon 6.00 Ranin 6.00 Shay 8.00 Shifra 9.00 Tzabar 10.00 Venesa 11.00 Einav 11.00 Itai 13.00 מאתר ויקטור

למעלה