עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

shy6

New member
הם מכניסים בלאון ביטחון

והם צודקים,למרות ששיפרה הייתה יכולה לעדן קצת. לאון היה צריך את השיחה הזו ובטוח שהיא נתנה לו עוד קצת ביטחון שכל כך חסר לו.

droriko

New member
ליאון צריך ביטחון?

הבן אדם הוא המלך של הוילה הזו , כשהוא במרכז העניינים אף אחד לא מתייחס בכלל לצבר ושיפרה. אותי מרגיז שכל הזמן שפרה וצבר מחליטים בשביל ליאון מה טוב לו ומה לא טוב, הם ממש לוקחים את עצמם ברצינות בתור האחים הגדולים שלו.

אור2221

New member
ליאון הוא טיפוס מרצה, לא שמת לב לזה?

הוא רוצה שיאהבו אותו ושיקבלו אותו ומגיב בצורה מאוד קשה כשהוא לא מקבל את הפידבק הזה - שפרה ניסתה להכניס לו לראש שהוא אדם מקסים ואנשים צריכים להגיד תודה שהם זוכים להכיר אותו, ולא להפך. זה רק יועיל לו. הם לא מחליטים עליו, הם מאתגרים את התפיסות שלו על דברים.

droriko

New member
לליאון יש המון בעיות

ומדובר בבעיות עמוקות שהשרשו לפני שנים. הפתרון הדרוש טיפול פסיכולוגי של שנים בידי איש מקצוע . כמה הטפות מצד שיפרה וצבר זה לא מה שיפתור לליאון את כל הבעיות .

BMCB

New member
טעות בידך.

חוסר הביטחון של לאון כל כך בולט. ודווקא ההצגות הבלתי פוסקות שלו מדגישות את הצורך בחיזוקים ובביטחון מהסביבה שלו. היחידים שמספקים לו את הביטחון האמיתי שהוא צריך, אלו שפרה וצבר.

Yaki J

New member
סקופ: ליאון ינחה את הגירסא הישראלית לטופמודל

יש לו המון מן המשותף עפ טיירה בנקס מפעלים בע"מ. שניהם מאד אוהבים את עצמם, שניהם סבורים שהם הכי טובים ושניהם נוהגים להלל את עצמם כל הזמן. אם יש משהו שלא חסר לו - זו אהבה עצמית ועוד מישהו שינפח לו את האגו. במשך השיחה עם יוסי נאמרו המשפטים הבאים ברצף: "ברור, הקהל בבית מת עליי" "אני בחיים בנאדם מאד לא צבוע" (בשיחה אם האיש שהוא מעמיד להדחה מדי שבוע) "ברור, אני גיבור" "ברור שאוהבים אותי פה" "ברור, כי אני מהמם". וההתנהגות שלו היום לאיתי דוחה. ליאון מ-כ-ו-ע-ר. אין לו מה להתנשא מעל איתי וריכולים שלו עם שי על הלבוש של צבר חרגו מהטעם הטוב. יצור דוחה.

droriko

New member
בסדר, אבל זה לא בא ממקום רע

ליאון הוא בסך הכל ילד בן 14 בגוף של גבר בן 23, זה ישמע נדוש אבל חיים להבין אותו (ואני בטוח שאיתי כבר מבין).

Yaki J

New member
זה לא אומר שמותר לו להתנהג ככה לאיתי

מכיוו שצבר ושי חתיכים (או במוחו המעוות של ליאון היצור שנקרא שי חתיך) אז מותר לו להתנהג בגסות לאיתי? אדם דוחה ושטחי. שימצאו לו קומיקס כדי שיוכל להיות שם קריקטורה.

droriko

New member
אז אם איתי לא אוהב את היחס הזה

אז שלא ידבר איתו בכלל למה כולם שם כל כך נחמדים לכולם , באמריקנית ובבריטית לפחות זה שונה לגמרי .

luluz

New member
אתה רציני? ליאון הוא האדם הכי חסר בטחון בוילה

וחסר בטחון בכלל שזכור לי ש"הכרתי" בזמן האחרון.. אף אחד לא מקשיב לו הוא תמיד צריך להגיד את אותו משפט שוב ושוב עד שמישהו עושה טובה ועוצר הוא מנסה להשתלב בשיחות אבל הם לא שמים עליו בייחוד שי צבר ושפרא- הם לא מסתכלים עליו כאל מישהו שיכול לתרום לשיחה או לכל דבר אחר פשוט מצחיק אותי שמישהו רואה את זה אחרת בזמן שזה הדפוס שליאון נמצא בו מהיום הראשון הוא אף פעם לא היה במרכז, ובטח שלא מלך הוא תמיד בצד, תמיד מנסה להשתלב בין ה"גדולים" כשהוא בעצמו מוציא את עצמו קטן הוא אמר שבחבורה שלו הוא נחשב חכם..אני לא רוצה לדעת מי הם החברים שלו שחושבים שהוא חכם אם פעם ראשונה הוא נאלץ להתמודד עם מחשבות הכי אלמנטריות- גם בתור הומו וגם בתור יצור תבוני ורציונאלי בין 20+.

בהלםם

New member
אני יושבת ומקשיבה לשיחה של ליאון שיפרה וצבר

ואני פשוט לא מאמינה למשמע אוזניייי זה אמיתי? ליאון סך הכל הביע צער על העזיבה של אשר..שלפי דעתי היה בין אשר לליאון קשר מקסים ושיפרה התחילה לדבר ולדבר על דברים שבאמת ניסיתי להבין את הקשר באמת ניסיתי.. ואז המצלמה קפצה כל שניה לצבר ואני מחכה לדברי החוכמה של צבר..שיציל את שיפרה אבל לא הוא איתה באותה דעה(שאישית לא הבנתי מה הפואנטה של הדעה-בעצם כן הבנתי אבל היא היתה ככ לא רלוונתית אפילו לא בשביל להתפלסף ) נכון היו לאשר יציאות לא במקום.... אבל עצם העובדה שמישהו דתי שבא עם דעות הכי קיצוניות מסוגלת לישון מחובק במיטה עם הומו שזו בעצם מה שליאון ניסה לומר... כל הצדקנות הזו של צבר זה כבר פאסה בעולם כאילו הוא מדבר על אנשים שצריכים לחיות ללא המושג לקבל את השונה ושלא צריך להיות דבר כזה שכולם צריכים לאהוב את כולם.. אוייש נו באמת רק מלשמוע את זה זה מביא לי עצבים איפה הוא חיי אם כולם היו ככה מזמן היה שלום וכולנו היינו חיים בעולם משעמם כמו מה שקורה כרגע באח הגדול כולם חיים בסרט של צדקנות ובעולם האמיתי אין מה לעשות לא כולם ככה ותכלס לפי דעתי זה גם מה שיפה שלא כולם חושבים אותו דבר ותמיד יש מקום ללמוד מהאחר והשונה לדעת לקבל ולפעמים לא לקבל.. מי אמר שחייב לקבל הכל?? בקיצור זאת היתה השיחה הכי הזוייה ששמעתי בחיי

Yaki J

New member
זה הכל מהטמטום של שפרה והחוסר בגרות של צבר

(אני את צבר לא מאשים הוא לא עשה הרבה בחייו אז אין לו נסיון חיים. שפרה היא מקרה אבוד) מכיוון שהאופי שלהם הוא כזה שהם לא נוטים לקבל מי ששונה מהם או מדעתם, הם לא יכולים להעלות על דעתם שאשר השתנה בעקבות המפגש עם ליאון. או שיש חשיבות ל"קבלה" של אשר את ליאון (ומי שמכיר את הגלים שאשר הכה בחברה הדתית יודע שזה השפיע לטובה). שני אטומים, פשוט בובות פלסטיק (יותר צבר, שפרה סתם מניפולטיבית ומפלצתית).

Lomsahne

New member
איך את יכולה להגיד את זה ?

שני האנשים עם הראש הכי פתוח עם הדעות הכי ליברליות ואת אומרת את זה עליהם ? שרק מישהו יטרח להגיד לי שאני לא טועה בבקשה.

Yaki J

New member
אבל למה שמישהו יטרח להגיד לך שאת לא

טועה? למה את צריכה את הקבלה הזאת? שילכו להזדיין! את לא צריכה את הקבלה הזאת, את צריכה להשתין בקשת על אנשים ולא לנסות להבין אותם. ולחשוד בהם שהם צבועים וטפשים. (למי לשא הבין, זו התגובה ששפרה היה מספקת).

blur2

New member
שפרה לא אמרה שום דבר שקרוב ל-

"את צריכה להשתין בקשת על אנשים ולא לנסות להבין אותם. ולחשוד בהם שהם צבועים וטפשים." אבל המשפט הראשון בהחלט מתאים.

למעלה