עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

maya 25

New member
מה קרה לשיפרה?

היא נראתה לי קצת עצובה בארוחת ערב,היא רבה עם מישהו לפני כן?

maya 25

New member
יש מצב..

היא לא הסתכלה לכיוון של צבר על ארוחת הערב, ת'אמת מבינה אותה זה קשה להתאהב במישהו שלא מחזיר אהבה...

maya 25

New member
והקטע הוא שלאף אחד לא איכפת...

אף אחד לא שואל למה היא עצובה או מה קרה לה..

אורלי1210

New member
היא פגועה מהיחס ,הירידות והעקיצות של עינב ..

היא היתה ממש עצובה הערב ובכתה ,שי עשה לה שיחה שאם מתנהגים אליה לא יפה שתחזיר באותה מטבע ותפסיק להיות נחמדה. לא אוהבת את שי ,אבל במקרה הזה הוא צודק. עינב יורדת על שפרה מאחורי הגב(וגם בפנים) בצורה ממש גועלית והגיע הזמן להפשיל שרוולים. לטעמי,הכל נובע מרגשי נחיתות של עינב . לא ראיתי עד היום שיחה אחת שלה שלא עוסקת בלרכל ובעיקר על שפרה . ועוד משהו,די כבר עם האשכנזים ספרדים,די זה עבר מהעולם!

MissPop

New member
../images/Emo207.gifהיום בערוץ ביפ בשעה 21:00

ראיון עם אשר בתוכנית "האחות הקטנה"

ילדונת5

New member
תייסיר-רנין דלוקה קשות על שי!! בוא תיקח אותה

ותגאל אותנו מייסורנו!!!!
היא פוצצה לי כבר את האמא של האוזן עם הקול החנוק שלה מרוב הסיגריות... עכשיו ברצינות תייסיר- אתה נשמע לי בחור שקול ונבון {למרות שאתה חבר של רנין...
} איך אתה לא מתעצבן כשהיא עושה עיניים לשי? שלח לה עוד מסר ותוציא אותה משם מהר. היא גם ככה לא רוצה להיות שם. פשוט הגורו שלה {שי} אמר לה הישאר. מה אתה אומר?

קריקט1

New member
עצוב בלי אשר....../images/Emo10.gif

זה מבאס. כי זמנו ללכת עדיין לא הגיע. זה היה בבירור התור של שפרה. אם רק היה אומר את השם שלה הכל היה אחרת היום. בזכותו היא נשארה ואילו הפוסטמה העיזה בלילה שהלך לקלל אותו בפני לאון וצבר. פרה! לפי דעתי אלה שצריכים ללכת קודם: שפרה- די! מיצתה את עצמה כבר! משחקת אותה חכמה אבל בעצם סתם מזיינת את השכל. שי - חושב שהוא השולט, הוא חי בסרט שהוא הכוכב של הווילה והאח הגדול של רנין. רנין - יאללה שתעוף כבר.... נמאסה עם השירים שלה ועם התלותיות בשי!!

לאון לא מפסיק לברבר על האוכל של המרוקאים

הבנו פעם אחת (בארוחה) והבנו פעם שניה ובפעם השלישית..דיייייייייי. אף אחד לא מחייב אותך לאכול!!! והוא יכול להכין לעצמו מה שהוא אוהב יאלה בחור בן 22 ולא מודע לעצמו בכלל.

למעלה