עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

maya 25

New member
בעיקר מעצבן..

מתה שיעוף כבר אבל לצערי אין סיכוי כי הוא לא יהיה על הגריל בקרוב...

ליאורי13

New member
מה הוא אמר?

יש מצב שהוא מנסה לתת עקיצות על הבישול של עינב שמעתי אותו אומר שהיא מבשלת עם הרבה שמן

Lomsahne

New member
יוסי מתגלה כתחמן לא קטן...

הפך את איתי למרגל שלו,משהו קרה עם שפרה אהובתי לא יודע היו לה דמעות בשולחן ואחרי זה ראו בשירותים אותה ואת רנין ואז היא נכנסה לתא בבכי אים לי מושג עוד מה קרה אבל יוסי הסתובב בבית וקלט שמשהו קורה בחדר של הבנים דאג להכנס לשם כאילו הוא רוצה לישון ועכשיו שאיתי והוא היו בחדר לבד הוא אמר לו "ראית את הבריחה" אז איתי אומר לו "מה נראה לך" ואז הוא אומר לו עוד מעט תלך תבדוק מה הולך שם ואיתי אומר לו עוד מעט שזה לא יראה חשוד. בנוסף אתמול בשיחה של שי וצבר {יותר נכון במונולוג של שי} הוא אמר כמה דברים על יוסי שנראו לי פתאום ממש נכונים וגם יש לו הרבה הערות עוקצוניות.כמו שהוא אומר ללאון עוד שבוע יהיה לך יותר משעמם וגם עוד שבועיים {כאילו אנשים שהוא קרוב אליהם יעופו}

sivan1237

New member
הוא אמר לו שעוד שבועיים יהיה יותר משעמם

כי מן הסתם ככל שהם מצטמצמים יש פחות אנשים לדבר איתם וככל שעובר הזמן פוחתים להם הנושאי השיחה כי כבר דיברו על כל דבר אפשרי.. שמעתי את השיחה הזאת אז חבל להגיד סתם דברים..

Lomsahne

New member
חס וחלילה...

אני להבדיל מכמה אנשים פה לא מוציא דברים מהקשרם ולא ממציא דברים על אנשים סתם,אבל התחושה שאני קיבלתי {וכנראה גם ששפרה שנפגעה ממה שעינב אמרה וכנראה גם שמהעקיצות של יוסי} מההערה הזאת שהיא נאמרת בצורה עוקצנית-יש מצב מאוד שלא אבל זאת התחושה שאני קיבלתי.

sivan1237

New member
מה עינב אמרה לשפרה? לא שמעתי וכולם מדברים על

זה? ושפרה יפה מצידה להתחסד ולבחור להפגע מהערה של עינב אחרי חודש וחצי שהיא רק זורקת הערות לכולם עליהם מאחורי הגב..שהשיא היה אתמול עם "החזירנות והגרגרנות" בהקשר של הסיגריות..כשצבר אמר את זה לקרן לפחות הוא אמר לה את זה בפנים ונתן לה הזדמנות להתגונן..היא לעומת זאת, שופטת אנשים ומוציאה ארס באלגנטיות כשהם לא בסביבה וככה עושה את השטיפת מח לכולם שם..

Lomsahne

New member
דבר ראשון...

שפרה לא נפגעה מההערה של עינב כי היא לא העירה לה, בצהריים היא ניגשה לעינב {אם שמעתי טוב כי זה היה ממש קטע מוזר} ושאלה אם היא הכעס שיש לה מופנה אליה אז עינב ענתה לה שכן ושהיא הולכת להתקלח ושהן ידברו אח"כ ומאז לא ראיתי שהן דיברו,שפרה נפגעה מהמצב עצמו לא מעינב. דבר שני כשהיא אומרת חיזרנים וגרגרנים היא לא נקבה בשמות ככה שזה לא יכול להחשב ללכלוך {ואם אותם אנשים מרגישים שמדובר עליהם כנראה שהם יודעים על מה מדובר} בנוסף היא לא שופטת אנשים ולא שמעתי אפילו פעם אחת שהיא שפטה מישהו אני אשמח אם תתן לי דוגמא.שטיפת מוח לכולם ? היא אולי אחת האנשים אם לא הכי שלא מדברים על אחרים מאחורי הגב ובייחוד לא מלכלכת כי גם שהיא מדברת על מישהו היא אומרת את זה במטרה מסוימת ולא במטרה ללכלך להבדיל מעינב שלדעתי כבר עקפה את נעמה עם כל הלכלוכים שלי אישית ממש קשה לשמוע מהצורה שהיא מלכלכת.

sivan1237

New member
אני בת..בהתחלה אהבתי אותה, אהבתי לשמוע אותה

התחברתי למה שהיא אמרה היא נשמעה לי מישהי שמאוד כייף לשוחח איתה ולאט לאט גילתי את הפרצוף שלה ואין לזה שום קשר שהיא שונאת או מצביעה נגד אנשים שאני כן מתחברת אליהם כמו עינב יוסי ואשר שאגב בהתחלה סלדתי מהם.. משהו ספציפי שאני זוכרת כשעינב ואשר קראו להם לחדר של האח הגדול כדי ללבן עניינים אחרי פרשת ש"צ צבר ביקש לדבר בסלון והיא קמה אחריו ואמרה "אני איתו" עם חיוך מזופת כזה, לא כיבדה אנשים שבאו להתנצל בפניה והעדיפה ללכת עיוורת אחרי אהובה שאם הוא כן היה נותן להם לדבר היא הייתה נשארת שם..וזה ברור.. וגם לפני כמה ימים ונסה קראה לליאון והיא אמרה הערה מגעילה עם טונציה של אל תהייה הכלבלב שלה.. ובשיחה של כולם על איתי והכלים היא פתאום נדחפה ואמרה "אני מהיום הראשון קלטתי שהוא כזה" אחרי שכל בוקר הם מדברים שעות והייתה תחושה שהם מתקרבים .בקיצור הבחורה היא דג ששט לאן שלוקח אותו הזרם ללא שום משהו אופוזציוני משלה לומר מחשש שלא תהייה בקליקה של צבר.. יש עוד מלא דוג', והיא לא כזאת תמימה כמו שעל פניו היא מנסה להיראות ולא סתם היא הפכה לדמות בין השנואות בתוכנית..

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שוב........אני איתך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היא קשה לעיקול,לא קל לחבב אותה,היא ממאיסה את עצמה הרבה לפני שמספיקים להכיר אותה יש בה משהו חולני בנפש

Lomsahne

New member
כנסי...

מה שקרה בחדר של אשר ועינב בחדר של האח הגדול לא היה כמו שהוא היה ערוך בערוץ 2,קודם כל אני אתחיל ואומר שעינב ואשר לא רצו להתנצל בחדר של האח הגדול הם רצו ללבן את העינינים ולמעשה עינב עד היום טוענת מפאתי סיבות כבוד שהיא לא ביקשה מהם סליחה על שהיא בחרה בהם או בכלל אז איך זה הגיוני ? עכשיו לגבי ההעריכה-מי שעקב באותו לילה אחרי מה שקרה מבין שהסיבה העיקרית שצבר יצא מהחדר הייתה בגלל שאשר טרח להגיד לו שהשיחה היא פרטית ולא מוקלטת {ואגב אחרי זה אשר אמר שהוא התכוון שהשיחה פרטית ולא מוקלטת ביחס לשאר הדיירים בבית,יכול להיות שהוא באמת התכוון לזה וזו סתם הייתה אי הבנה} וכשצבר שאל את האח הגדול הוא אמר לו שזה לא נכון ובגלל זה הוא יצא ושפרה למה שלא תצא אחריו ? הקומבינה נעשתה נגד שניהם ותחשוב אם שפרה הייתה נשארת לבד בחדר איך זה היה נראה ? היא לא יכלה לשבור לו את המילה אלא לפעול לפי איך שהוא פועל במקרה הזה... נכון שהיא אוהבת את צבר אבל אני חושב שגם אם זה היה מופנה נגד שי ושפרה ושי היה יוצא מהחדר גם במקרה הזה היא הייתה יוצאת עם שי מהסיבות שאמרתי. אני לא יודע אם אתה מתכוון לאותו מקרה שאני עכשיו מספר עליו אבל לפני כמה ימים מישהו קרא ללאון מהחדר ולאון היה בשיחה עם שפרה {אני לא זוכר אם זאת הייתה ונסה שקראה לו} ואז הוא עשה פרצוף לשפרה שאין לו כוח אז שפרה אמרה לו שהוא לא חייב ללכת אם הוא לא רוצה שיגיד לה שהוא יבוא אח"כ כי הוא בשיחה, זה לא היה מופנה נגד ונסה כי עד כמה שאני יודע אין לה כלום נגדה וגם אם כן זה לא קשור זה קשור לאופן התנהגות של לאון שקוראים לו והוא ישר הולך הוא צריך ללמוד להגיד לא וזה בא מהמקום הזה ולא מהמקום שאת ראית את זה {אגב לא רק היא אומרת לו את זה גם עינב אומרת לו את זה אז למה עליה לא אומרים}.וגם הסיטואציה שציינת לגבי איתי {שאני לא ראיתי אותה} היא לא לכלוך היא פשוט הסכמה עם מה שנאמר בפורום מלא של אנשים.ואם היא כזאת לא אמיתית אז מעניין שאיתי בא לשפרה ואמר לה את כל הדברים שהוא מרגיש היא אמרה לו שזה נכון ולא שיקרה לו או סיבנה אותו אלא אמרה לו את האמת ועינב שנתספת כאמיתית טרחה ללכת ולהגיד לצבר שאיתי חימם את האש {שאגב אני מצדיק אותה בצעד הזה} אבל היא לא אמרה לו את זה {הרי היא הכי אמיתית שם לא ? אני מצפה לפחות מהבנאדם הכי אמיתי שם לא להיות צבוע לא ? צפייה לגיטימית} ועכשיו הם מקורבים מאוד ? שפרה היא הכי לא דג שהולך לפי הזרם כי גם בשבועות הראשונים שכולם הלכו על מתמודדים מסוימים היא בכלל שמה שמות לא קשורים אלא הלכה לפי הרגשות שלה אז איך זה מתחבר ? אני גם לא חושב ששפרה תמימה בכלל אני חושב שכולם פה חושבים שהיא לא רואה דברים אבל מכמה שיחות שלה עם רנין הבנתי שהיא רואה טוב מאוד את פני הדברים יותר ממה שכולם חושבים. אולי יש פה כלפיה הרבה שנאה אבל באותה המידה יש פה גם הרבה אהבה,ומכיוון שזו תוכנית שמונעת לפי את מי אתה הכי אוהב {למרות שאנשים מנסים פה להפוך את הדברים} אני מאמין שהיא תגיע יותר רחוק מאיתי ונסה שי ורנין {אני מתחייס פה לפורום יכול מאוד להיות שהדברים שונים מחוץ לפורום למרות שאני ידוע מאנשים שאני מדבר איתם על התוכנית שהרבה אוהבים אותה יותר מאנשים שציינתי אבל גם זה לא מדד לכלום}.

דינה128

New member
מתחברת לכל מילה שלך.

אני שמחה לראות שיש כאן בפורום עוד אנשים שלא מסוונרים ורואים כל דבר שיוסי ועינב עושים כדבר טוב וכל דבר ששפרה וצבר עושים כדבר נורא. תודה שהבעת גם את דעתי. מאוד חורה לי שההפקה בוחרת בעריכה שלך להוציא את צבר מנ...ק פעם אחת זה היה בחדר האח הגדול כפי שסיפרת ופעם שניה היתה השיחה עם אשר. בשיחה ההיא הוא רמז לו יותר מפעם אחת שגם הוא הצביע לאשר (כי אסור לו לומר במפורש למי הוא הצביע) ואז למעשה עלו בו הדמעות הראשונות. אבל ההפקה בחרה לא להראות את זה ושוב להוציא רק את צבר כאילו שהוא בא בטענות לאשר בזמן שהוא בעצמו הצביע לאשר.

הייתה לשניה שיחה בין שפרה לשי

וזה היה נשמע מעניין - והם העבירו שוב לשיחה של ונסה עם לאון ורנין. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Jones

New member
שימו לב: שיחת רכילות בין שי לשפרע

על הבר בחוץ, וההפקה בוחרת לא להראות לנו...

למעלה