כנסי...
מה שקרה בחדר של אשר ועינב בחדר של האח הגדול לא היה כמו שהוא היה ערוך בערוץ 2,קודם כל אני אתחיל ואומר שעינב ואשר לא רצו להתנצל בחדר של האח הגדול הם רצו ללבן את העינינים ולמעשה עינב עד היום טוענת מפאתי סיבות כבוד שהיא לא ביקשה מהם סליחה על שהיא בחרה בהם או בכלל אז איך זה הגיוני ? עכשיו לגבי ההעריכה-מי שעקב באותו לילה אחרי מה שקרה מבין שהסיבה העיקרית שצבר יצא מהחדר הייתה בגלל שאשר טרח להגיד לו שהשיחה היא פרטית ולא מוקלטת {ואגב אחרי זה אשר אמר שהוא התכוון שהשיחה פרטית ולא מוקלטת ביחס לשאר הדיירים בבית,יכול להיות שהוא באמת התכוון לזה וזו סתם הייתה אי הבנה} וכשצבר שאל את האח הגדול הוא אמר לו שזה לא נכון ובגלל זה הוא יצא ושפרה למה שלא תצא אחריו ? הקומבינה נעשתה נגד שניהם ותחשוב אם שפרה הייתה נשארת לבד בחדר איך זה היה נראה ? היא לא יכלה לשבור לו את המילה אלא לפעול לפי איך שהוא פועל במקרה הזה... נכון שהיא אוהבת את צבר אבל אני חושב שגם אם זה היה מופנה נגד שי ושפרה ושי היה יוצא מהחדר גם במקרה הזה היא הייתה יוצאת עם שי מהסיבות שאמרתי. אני לא יודע אם אתה מתכוון לאותו מקרה שאני עכשיו מספר עליו אבל לפני כמה ימים מישהו קרא ללאון מהחדר ולאון היה בשיחה עם שפרה {אני לא זוכר אם זאת הייתה ונסה שקראה לו} ואז הוא עשה פרצוף לשפרה שאין לו כוח אז שפרה אמרה לו שהוא לא חייב ללכת אם הוא לא רוצה שיגיד לה שהוא יבוא אח"כ כי הוא בשיחה, זה לא היה מופנה נגד ונסה כי עד כמה שאני יודע אין לה כלום נגדה וגם אם כן זה לא קשור זה קשור לאופן התנהגות של לאון שקוראים לו והוא ישר הולך הוא צריך ללמוד להגיד לא וזה בא מהמקום הזה ולא מהמקום שאת ראית את זה {אגב לא רק היא אומרת לו את זה גם עינב אומרת לו את זה אז למה עליה לא אומרים}.וגם הסיטואציה שציינת לגבי איתי {שאני לא ראיתי אותה} היא לא לכלוך היא פשוט הסכמה עם מה שנאמר בפורום מלא של אנשים.ואם היא כזאת לא אמיתית אז מעניין שאיתי בא לשפרה ואמר לה את כל הדברים שהוא מרגיש היא אמרה לו שזה נכון ולא שיקרה לו או סיבנה אותו אלא אמרה לו את האמת ועינב שנתספת כאמיתית טרחה ללכת ולהגיד לצבר שאיתי חימם את האש {שאגב אני מצדיק אותה בצעד הזה} אבל היא לא אמרה לו את זה {הרי היא הכי אמיתית שם לא ? אני מצפה לפחות מהבנאדם הכי אמיתי שם לא להיות צבוע לא ? צפייה לגיטימית} ועכשיו הם מקורבים מאוד ? שפרה היא הכי לא דג שהולך לפי הזרם כי גם בשבועות הראשונים שכולם הלכו על מתמודדים מסוימים היא בכלל שמה שמות לא קשורים אלא הלכה לפי הרגשות שלה אז איך זה מתחבר ? אני גם לא חושב ששפרה תמימה בכלל אני חושב שכולם פה חושבים שהיא לא רואה דברים אבל מכמה שיחות שלה עם רנין הבנתי שהיא רואה טוב מאוד את פני הדברים יותר ממה שכולם חושבים. אולי יש פה כלפיה הרבה שנאה אבל באותה המידה יש פה גם הרבה אהבה,ומכיוון שזו תוכנית שמונעת לפי את מי אתה הכי אוהב {למרות שאנשים מנסים פה להפוך את הדברים} אני מאמין שהיא תגיע יותר רחוק מאיתי ונסה שי ורנין {אני מתחייס פה לפורום יכול מאוד להיות שהדברים שונים מחוץ לפורום למרות שאני ידוע מאנשים שאני מדבר איתם על התוכנית שהרבה אוהבים אותה יותר מאנשים שציינתי אבל גם זה לא מדד לכלום}.