עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

קרמפה

New member
אני חושב שמפריזים

בקבלה של אשר את לאון. הוא קיבל את לאון כבן אדם, באמת כל הכבוד לו שהוא לא הרביץ לו עם מקל, כמו שהוא אמר שהוא וחברים שלו היו עושים. אבל אשר בעצמו אמר שאם היו מכניסים עוד הומו לדירה אז הוא לא יודע מה הוא היה עושה. אז מה הוא קיבל פה בדיוק? לא שקיימת הומוסקסואליות והיא לגיטימית, אלא את זה שלאון הוא בן אדם ולא איזה שדון. על זה מגיע לו כל כך הרבה קרקדיט?

bibaso

New member
לא צריך יותר מזה שיקבל אותו כבן-אדם

וזה לא שהוא התייחס אליו כאילו אינו שדון - הוא ממש אהב אותו התייחס אליו יפה. אם תחשוב על הרקע של אשר בנושא - מה עוד אפשר לבקש ?? ברור שהוא לא יכול לקבל את ההומוסקסואליות כלגיטימית, בזמן שהוא מאמין שזהו חטא גדול על פי התורה, וזה רק מוסיף לקרדיט שלו על איך שקיבל את ליאון. ובעקיפין - לקרדיט לליאון שגרם לשינוי הזה באשר (אין מה לעשות מעתה אשר לא יהיה פאנאט בהתייחסותו להומואים בניגוד לקודם).

קרמפה

New member
אני חולק עליך

אני לא חושב שזה שאשר אוהב את ליאון אומר משהו לגבי התייחסותו להומואים באופן כללי. מצפייה בתוכנית אני יכול לומר די בבירור שלאשר יש מח של ציפור, שמשמש בעיקר לאיחסון דעות של אחרים ופחות לחשיבה עצמאית, תן לאשר שבוע בקרב חבריו החשוכים והוא בדיוק אותו אדם שנכנס לוילה. אשר הוא אדם אבוד, וטוב שיש לו את הדת, כי לשום דבר יותר מזה הוא לא יגיע.

קמבילי

New member
"אף אחד לא ייכנס לנו פתאום למשבצת של הנאורים"

זה בסיכומו של דבר מה שהם אמרו. זה לא בדיוק רוע זה סתם טמטום. וגם קצת רוע...

Jones

New member
יאמר לזכותה של שפרע שהיא לא קונה

את כל מה ששי החרטטן החדרתי פולט.

Lomsahne

New member
מאמי...

מי שממשיך לדבר איך שהוא מדבר גם שמבקשים ממנו להפסיק והוא צוחק לך בפרצוף ומקבל גיבוי מהמנהלים פה שלא מחקו מלכתחילה את כל ההודעות שמכילות שמות גנאי אז הוא ילד מגודל {שאגב חידשת לי לגביו שהוא קללה עד כמה שאני יודע}

Jones

New member
מה לא אהבת? את הרעידת אדמה של ששפרה יצרה

כשהייתה על ההליכון? (תזכורת משמאל)

droriko

New member
עם כל הכבוד

הוא לא צריך לבקש ממך רשות לקרוא לה שפרע ואני לא אומר את זה כדי לפתוח בריב איתך כי אתה דווקא בסדר רק בקטע הזה אני לא מסכים איתך

Lomsahne

New member
זה לא עניין של רשות או לא...

אתה יודע גם לחופש הביטוי יש גבול. לקרוא למישהו שפרע או ש{פרה} זה כינוי גנאי ולא רק כלפיה לקרוא לכל אחד מהמתמודדים בכינוי גנאי זה לא מקובל בטח שלא על גבי פורום שהוא די פפולארי והרבה אנשים קוראים פה אני לא חושב שזה מתקבל/לעניין וזהו.ואני חושב שמתפקידי להעיר לו ומתפקיד המנהלים להזהיר אותו או כל דרך אחרת כדי לגרום שזה יפסק.וזה שאני מביא פה דוגמא לגבי איך שקוראים לשפרה זה לא אומר שזה בסדר שקוראים למישהו אחר בכינוי גנאי אחר ומעניין שלאחרים לא קוראים בכינויי גנאי אתם לא חושבים שזה אומר משהו ?

למעלה