משהו אצל רנין לא בסדר. היא לא ממש שפויה. אפילו עינב לידה כבר יותר שולטת בעצמה. הבחורה הזאת או שהיא בוכה או שהיא רוצה ללכת או שהיא מסטולית לגמרי. או שהיא שחקנית כל כך גרועה. לא ברור לי מה הסיפור שלה אבל יש לה בעיות בחיים והתוכנית הזו לא תפתור לה אותם
היא אשכרה מתוסבכת. צריכה תמיד מישהוא שיגיד לה איך להתנהג. בחורה שרוצה לעזוב (עם ביטחון עצמי) לא אומרת את תוכניותיה. היא פשוט עושה. אבל כאן היא מדברת לשי בזה שהיא חנוכה ורוצה ללכת. אבל האמת היא שהיא יודעת ששי ישכנע אותה להישאר (ולהיות המרגלת שלו). מדי פעם היא אומרת את זה רק כדי לזכות משי צומת לב. מאיפה מצאו אותה??
"אם תגיד לי לעזוב אני עוזבת" שי לצבר:"אם אני אומר לה לעזוב,עכשיו היא עוזבת" צבר: "אל תגיד לה כלום,היא ילדה גדולה שתחליט לבד" היא רוצה את ההסכמה של שי {"האח שלה"} רנין מסכנה,שי שולט ומשחק ברגשות שלה.
שי אמר אתמול לצבר אני לא הרשתי לה לשתות יותר שלא תפלוט דברים . כוונתו היתה - שלא תספר על האסטרטגיות בינהם לא ולא שי הבין שכל הבעיה של רנין עכשיו שהיא מאוהבת בו ומזה הוא פחד שתדבר לכן גם ביקש מהאח הגדול אפשרות לדבר איתה בחדר ללא מצלמות האח הגדול לא הסכים
מה זה גנון? היא אשה גדולה. שי משחק משחק וזאת זכותו. חוץ מהקטע שלו עם לאון בידיים לא אהבתי. אבל שי אני חושבת שלא תאר לעצמו שרנין תתאהב בו. אני עליתי על זה שהיא מתאהבת בו אבל לא רציתי להאמין, בכל זאת נוצריה, חבר שלה רואה.