מליאור13 ומבין את הכוונה שלי (גם כתבתי שצחקתי), פשוט ביליתי וחייתי תקופות במדינות הנ"ל שהייתי צעירה ואני אוהבת את האנשים שם בכללי אבל זאת אני ולא אתה(עם כולם אני צוחקת על כך גם עם הילדים שלי). אני מאחלת לך כיף חיים.
וההתנהגות וההתנהלות שלה כלפיי איתי אפילו גורמת לי לתחושה לא נעימה . היא מנצלת את הרגשות של איתיי כלפיה בצורה הכי צינית והכי ילדותית . היא וולגרית ולא ממש מבריקה . בקיצור , ממש לא הטעם שלי .
כתבתי על זה בשרשור על ונסה ואיתי שמשום מה לא קיבל פה מספיק התייחסות - ונסה עשתה אחורה פנה מאיתי בימים האחרונים ומיתממת כאילו לא היה ביניהם משהו רציני. עכשיו היא מנסה לחזור כאילו לימים הראשונים בוילה, וזה קורה בתקופה הכי לא מתאימה מבחינת איתי שעולה על הגריל השבוע. שוב פעם מתחולל הפרד ומשול שיכול לשרת את המטרה של שי.
שכרגע השינאה העיוורת כנגד שי , רנין ושפרה בולעת בתוכה את כל שאר התגובות . אבל חכה , עוד קצת זמן תראה איך דעת הציבור מתהפכת ותתחיל לראות כאן שירשורים כנגד ונסה . זה מאפיין של תנועת העדר או יותר נכון להקת טורפים שמחפשים קורבן . ואז יתחילו להידבק לדברים הכי שטותיים וקטנוניים בונסה .
לא יודע אם אתם מפרסמים פה או שלא אז שמתי ספוילר... החבר'ה נכשלו במשימה והתקציב קוצץ בחצי, בנוסף הם קיבלו קנסות על לחשושים, דיבורים בלי מיקרופון וכו', התקציב לשבוע הבא עומד על 644 שקל!