עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

אלונה56

New member
לך אני קורא כפרה

ולוונסה אני קורא גיברת. אמר איתי לעינב והתנפח כטווס.

Saladin

New member
השבוע זה המבחן של יוסי בעיניי.

וזה לא מבחן כל כך קשה: אני רוצה לראות שיש לו ביצים להעמיד את שי להדחה. אם יוסי עושה את זה, הוא מחזיר לעצמו את הכבוד אחרי ההדחה מעוררת הרחמים של אשר. ומה כבר צריך בשביל זה? הרי אף אחד חוץ מהקהל לא יודע את מי הוא מעמיד להדחה. שי בז ליוסי ויוסי בינתיים לא מראה שהוא קולט את זה, אולי מפחדנות.

24 שעות 1

New member
יוסי יעלה להצבעה את צבר בטוח

לא יכול לסלוח לו על ההתנצלות של אשר והקול השני יהייה שפרה רנין או שי קלט את כולם השאלה במי יבחר ובתו הלא מפותחת תבחר בצבר ושפרה במקום בשי רנין או שיפרה

droriko

New member
אני לא חושב שיש לו שנאה ספציפית לצבר

הוא לא אוהב את החבורה שלהם בכלליות , וזה שאשר התנצל בני צבר עיצבן אותו בקטע הקבוצתי , זה לא שיש לו משהו מיוחד עם צבר .

droriko

New member
זה לא אומר כלום

שי מסוכן מבחינתם באותלא פחות מצבר ואף יותר (כי יוסי ועינב יותר תופסים ממנו המנהיג מאשר צבר)

קפרי

New member
והוא לא הצביע? הבת שלו כועסת על זה אם משהו

שמע איך היא פנתה אליו: "אשר, איפה אתה?" והוסיפה: "מי, מי הרעים שהצביעו עבורך". יוסי היה נבוך ולא הגיב.

Jason2

New member
לא הבנתי

אשר ביקש מצבר סליחה ויוסי לא סולח על זה לצבר? אפשר הסבר?

ליאורי13

New member
אשר רמס את כבודו עד דק

הוא התנצל בפני צבר שזה סבבה ויפה, אבל למה אשר צריך היה לעשות מעצמו אפס מאופס ליד צבר? הוא התנצל והיה צריך להמשיך הלאה ולא להמשיך להוריד לעצמו כאפות ולבכות שצבר גילה שהצביע לו

bibaso

New member
אני לא חושב שאשר התרפס

הוא היה בסדר גמור, ידע להודות במה שעשה לא בסדר, ויצא הכי גבר. דוקא יוסי ש"כבודו נפגע" מהעניין לא יצא טוב מכל הסיפור הזה.

דינה128

New member
עינב עשתה מעצמה ממש סחבה ואשר יצא גבר

אתם עד כדי כך עיוורים כאן ? אוהבים את עינב - יופי אבל תהיו כנים עם עצמכם. שכחת מה עינב אמרה לצבר? שהיא נמשכת אליו ונשבעה אפילו ברב פינטו שלה? אני מתחילה כבר לחשוב שהיא רוצה להדיח את שפרה לא בגלל הדת \ אלא בגלל ששפרה כל הזמן עם צבר וגם את לאון לוקחת לה.. אז לפני שמאשימים מישהו שלא אוהבים, כדאי לבדוק מה קורה אצל מי שכן אוהבים

bibaso

New member
אם יוסי היה רואה אותה, הוא היה מתפלץ

אבל בלי קשר לעינב אשר יצא גבר - הוא אמר את האמת, וכתבתי בתגובה אחרת יותר למטה - תביאו דוגמא למשהו שאמר בהתנצלות שמראה על התרפסות ..?

sivan1237

New member
טוב היא חייבת להצביע לבן אדם כלשהו

אז מן הסתם היא מצביעה למי שהכי פחות קרוב אלייה וזאת שפרה זה לא אומר שהיא דלוקה על צבר חחח היא אמיתית מיידי ותמימה בטוחה שרנין לא מצביעה ולכן אף פעם לא תדיח אותה ורנין תגיע מאוד רחוק כי כולם חושבים שהיא חברה שלהם שפרה יצאה נגדם בהצהרתיות אתמול קראה להם "חזירים וגרגרנים" והיא תשלם על זה

mui mui

New member
../images/Emo45.gif וואלה דינה128 - לא חשבתי ככה..

אכן זה נראה ככה.. באמת תהיתי לגבי זה שהיא אמרה אני אפילו נמשכת אליך.. חחחח ענק..

למעלה