עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

../images/Emo41.gifעידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10../images/Emo41.gif

עידכונים, תמונות, ועוד...
דיון נעים...
ושבוע טוב..

Q u a Q u a

New member
יש סיבה שאת משתמשת בשלושה ???

ניסית להעביר סוג של טון, או שלא הבנתי נכון?

Q u a Q u a

New member
אני השתמשי בשלושה סימני קריאה כדי להעביר מסר,

ואם נתרגם את הכתוב לשפה אמיתית ולא וירטואלית, זה כאילו הייתי מרימה את הקול: אוווף כמה משעמם!!! כשמשתמשים בהרבה סימני קריאה/שאלה/נקודות במדיה הזו, זה בדרך כלל בא להראות על טון "דיבור" כועס/עצבני/נרגז ולכן שאלתי
(אגב - אני הפנתי את ה"צעקה" שלי לחלל הפורום, ואילו את פנית אליי ישירות, ולכן רציתי להבין ואלו היו 60 שניות חפירה מצידי, סורי מאמי

מהרהר כמה כסף הלך לו על ההצבעות?!

תגיד/י יכול להיות שהוא כפוף ומדוכדך בגלל שהוא מהרהר כמה כסף הלך לו על ההצבעות?! יותר מעשר פעמים הבובלילים עלו על הגריל

אנימלך

New member
נכון, עדיף להראות את כל השאר ישנים

מאשר את יוסי., כי כששיפרה(או כ"א אחר) ישנה היא כזאת מתוקה וגם מספיק לראות אותה ישנה בשביל להבין כמה היא חכמה.

Q u a Q u a

New member
במצב הנוכחי?

כבר עדיף לשים שקופית נפסל לשידור מאשר שוב להראות את יוסי נאנח על איזה כסא ומעשן. אתם לא מודאגים ממצבו הנפשי והבריאותי לאחרונה? אתם לא רואים שהבחורצ'יק סובל? רק כסף מעניין אותכם?

אנימלך

New member
אף אחד לא הבטיח שהתוכנית תעניין אותך 24שעות

ביממה. את תמיד יכולה להעביר את ערוץ, ד"א יש לך ציפיות מיוחדות מיוסי? זאת אומרת מה רצית שיעשה בבוקר כשהוא ער לבד חוץ מלשבת ולעשן?

Q u a Q u a

New member
לא היינו כבר בקטע הזה? ../images/Emo13.gif

אין לי ציפיות מיוחדות מיוסי, אבל מאחר ונמאס לי בכלליות לראות אותו, ומאחר והבן אדם לא משנה פוזה או מיקום לאורך כל היום מרגע שהוא מתעורר, הוא משעמם אותי. אני לא מצפה שהתוכנית תעניין אותי 24 שעות ביממה, ואני לא צופה בה 24 שעות ביממה, הערוץ פתוח כל הזמן ברקע ואני שומעת מדי פעם ואם יש משהו מעניין (מה שלא קורה כבר זמן רב) מביטה. אני שמחה שעידכנת אותי שאני יכולה להעביר ערוץ, שכחתי שזו אופציה שקיימת אצלי בשלט.

אנימלך

New member
בדיוק בשביל זה אני כאן

מצד שני גם אני שמח שעידכנת בשנית שלראות את יוסי זה משעמם אותך. כי רוב האנשים פה שכחו אז תמיד טוב להזכיר, תודה וערב טוב.

vmeytal

New member
../images/Emo42.gifאיך קוראים לשיר בוקר שהיה היום??

ממש מוכר מפעם קיצבי כזה...
צודה מראש..

HilaZ1

New member
איזה מהם?היו שלושה../images/Emo6.gif עד שהם התעוררו ../images/Emo178.gif

נועה21

New member
19.10- עדיין שונאת את שי

חייבים להצביע היום לאיתי במקרה והוא יעמוד להדחה מול שי/צבר/שפרה

למעלה