עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

אמר אחד שאף פעם לא יצא מת"א

החור הפרמיטיבי שלה באשקלון עדיף מהחור שאתה משתמש פה כדי להגיע לשיפכה ומי הוא זהבי המאוס הזה שיטיף על יוסי ועינב שיילך לעכו נראה אותו, ושיילך לעזור לערבים במסיק זיתים

TLV GUY2

New member
באמת?

רוב חיי ביליתי מחוץ לתל אביב, בין השאר גם בדרום וגם בצפון, ככה שזה לא תופס עליי הסטיגמה התל אביבית שלך... הבובלילית לעומת זאת בטוחה שאשקלון זאת בירת העולם, מרכז התרבות העיקרי במזרח התיכון ושכל מה שהוא לא מפרום הוא "אוכל אשכנזי מגעיל קר לב בלי תיבול"

על טעם וריח אני לא מתווכח

עינב יודעת שאשקלון היא לא בירת העולם, לגבי המפרום, אני חושב שקוגל הרבה יותר טעים. אבל קפילטפיש אני לא יכול לראות. אני מכיר הרבה אשכנזים שמשלמים כל יום כדיי לאכול אוכל טריפולטאי. לפחות על דבר אחד אנחנו מסכימים ששי חייב לעוף

אורין18

New member
נתן זהבי חי בסרט רחמו על האויל הזה

או כמו שהוא אוהב לומר לכל מי שאינו מקבל את דעותיו היפיופיות:``אויל משריש,גוש טמטום מתועב``

דיון:האם יש מקום לשפרה ולמרקים האינדונזים שלה

בבית של האח הגדול, או שמא יש להדיח אותם בחזרה לכדור הארץ המזרחי?

Saladin

New member
איתי נראה כמו רוח רפאים.

ליאון מנפנף בקלילות שלו עצמו כנגדו. נראה לי יש מצב שליאון הצביע לאיתי.

משחק מכור--שינו את חוקי ההדחה להיום

הערב יעלו לבחירת הדיירים 4 דיירים שעדיין לא היו על המנגל: שי רנין איתי ולאון. לפי יחסי הכוחות בבית הרי שברור שקליקת שי שפרה צבר ורנין יבחרו כולם באיתי, ולכן ודאי שאיתי הוא זה שיעלה להדחה. התערבות לא הוגנת של ההפקה. זו הדרך של ההפקה לשנות את החוקים כדי להשאיר את מי שההפקה חפצה ביקרו. ואגב-צבר מעולם לא עלה לגריל-כשעלה ההפקה דאגה מיד להוריד אותו. אני בכל מקרה לא מצביעה היום!!!

Saladin

New member
נראה לי שלא הבנת מה שהיה כתוב באתר.

היה כתוב שם שאחד מארבעת הדיירים שלא עלו להדחה - שי רנין איתי וליאון - יעלה להדחה היום. לא שינו את חוקי ההדחה.

ruti

New member
אם שי עולה -הוא יעוף הביתה לפני כולם. ברוך

שפטרנו ממנו. הגיע הזמן.

Saladin

New member
חחח יוסי מדכא את שי.

שניהם יושבים בחדר, יוסי מסתכל על התקרה ושי נראה כאילו הוא עושה מדיטציה.

Lomsahne

New member
התפתחויות בקשר לאתמול...

טוב אז אחרי שראיתי מה שראיתי אתמול במעמד ההדחה בו עינב ויוסי תיאמו שמות ביקשתי פה את המספר טלפון של ההפקה. היום בסביבות ארבע ביקשתי מאמא שלי שתתקשר וזאתי שענתה אמרה לאמא שלי שהם מודעים לזה שהרבה אנשים טלפנו אליהם בנושא שהם מטפלים בזה אבל הם עדין לא יודעים איך לטפל בזה-נראה מה יהיה היום.

בהלםם

New member
../images/Emo2.gif

יואוו אם יענישו את עינב שוב ויעברו בשתיקה על מה ששי עשה מתחילת התוכנית.. אין מילים חחחח

Lomsahne

New member
יש לי הרגשה...

שהשבוע כולם יועמדו להדחה שוב! סתם מן תחושה כזאת.

למעלה