עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

Q u a Q u a

New member
היחיד שמביא את האקשן בוילה!

למרות שהוא בחור שמדבר הרבה, מתקשה להעביר את רעיונותיו בצורה מאורגנת וברורה. אני לא מסמפטת אותו עוד מהיום הראשון, אבל מוכרחה להודות שבלעדיו יהיה משעמם. כל מי שמחפש פה אצילות נפש והרמוניה, לא מבין כנראה את המהות של האח הגדול. לא הפיקו סדרה כדי להראות כמה נחמד יכול להיות ל 16 איש שלא מכירים לגור תחת אותה קורת גג יחדיו שלושה חודשים בלי לריב, אלא מנסים להראות בפורמט, איך בן אדם אחד מצליח לשרוד לאורך כל תקופת הזמן הזו ולזכות במיליון. אותו בן אדם בפורמט הישראלי, צריך להיות מספיק מתוחכם/נחש/טוב לב 0בחרו את התכונה המועדפת עליכם) כדי לא להעלות להדחות בקרב חבריו, ובמקביל לשמור כל הזמן על הגחלת, על מנת שבמידה ויודח, הקהל בבית יצביע כדי להשאירו בתוכנית. זה לא פשוט. אני חושבת שלא משנה מה הדרך של שי, הוא עד עכשיו מצליח בה, הוא מצליח לעניין וליצור רגשות עזים בקבל הצופים, ולדעתי משיג בכל את המטרה של האח הגדול. אני מקווה שהוא לא יודח, ויגיע עד לסוף, מבלי לקחת לבסוף את המיליון כמובן, כי גם אני רוצה לראות בן אדם ישר וטוב לב זוכה בו לבסוף.

קמבילי

New member
קווה-קווה יקרה, שמעתי שגם ברומא

החבר'ה היו מתלהבים מהאקשן של משחקי לודרים. זו שאלה של טעם, את לא יחידה שמתלהבת מאקשן מסוג זה יש פה עוד כמה, אבל הרוב בפורום ממש סובל מכל רגע שהרשעות של שי לא באה על עונשה.

Q u a Q u a

New member
את טועה ומטעה.

אני מבינה שאת סולדת משי ומכל מה שהוא מייצג, ואני יכולה להבין אותך, כי בעולם האמיתי גם אני לעולם לא הייתי מתחברת לטיפוס שכזה. אבל כאן זה לא העולם האמיתי, כאן זו תוכנית ריאליטי שהמטרה שלה זה זוכה אחד במיליון, ולטעמי את יוצאת מכל פרופורציה אפשרית בנושא הזה... אני לא מסכימה איתך כלל שאני בדעת מיעוט לגבי שי, יש סיבה שמפיקים תוכניות שכאלו שכוללות אסטרטגיה שמה לעשות, כוללת צביעות, תקיעת סכינים בגב ועוד כהנא וכהנא תכונות שאנחנו לא תמיד מבטאים בחיים האמיתיים ולכן נהנים לראות אנשים *אחרים* עושים אותם בלייב. לתוכניות כמו השרדות והאח הגדול יש קהל צופים אדיר בכל העולם, והן מושתתות על אסטרטגיות אישיות. אחד יבחר באסטרטגיה של להיות נחמד לכולם לכל אורך הדרך, השניה להיות צבועה, השלישי יבחר לתקוע סכין בגב לכל מי שיסתובב, והאחרונה תבחר לבכות ולנגן לקהל על עדתיות/אפלייה/אמהות וכו'. וכל דרך מקובלת, בסופו של דבר הטוב ביותר יינצח, אך לא את תקבעי עבור כולם מהי ההגדרה לטוב ביותר, יש רבים שיחשבו שבמשחק כזה, הטוב ביותר הוא זה ששיחק בצורה הטובה ביותר, ולא ההגונה או הישרה ביותר. בכל אופן, אני מסכימה איתך שלראות את שי גורם לאי נוחות רצינית, אין לי הרבה דברים חיוביים לותר עליו, מלבד זה שהוא משחק את המשחק לחלוטין, ולדעתי עד עתה יותר מצליח מכולם להבין את ההתנהלות.

קמבילי

New member
גם במשחקי לודרים היו חוקים, והם היו רק משחק

בכל זאת לא הייתי רוצה לצפות בה, וגם אילו חייתי לפני אלפיים שנה לא הייתי הולכת לצפות בהם למרות שזה משחק ולמרות ה"אקשן". משחקים כאלה אני מוכנה לראות רק במחשב עם דמויות מצויירות. לשי נדמה שהוא משחק "האח הגדול" כשלמעשה הוא משחק "הישרדות". הוא בטוח שהקהל נהנה ממנו ויצביע בשבילו, לכן אפילו מבחינה זו הוא משחק את המשחק הלא נכון. בדבר אחד אני מסכימה איתך, אלמלא היו שם טיפוסים מגעילים לא הייתי נהנית לראות אותם נענשים, וגם זו הנאה שחבל לוותר עליה. הצרה היא שככל שהזמן חולף עונש ההדחה הוא פחות משפיל. ההנאה שלי לראות את מיקי המכשפה נבעטת החוצה היתה רבה. ההנאה שלי לראות את טיל הלאו של ערן מסתובב כמו בומרנג ומפוצץ אותו היתה מושלמת, תחושה עילאית שהטוב הניצח. עכשיו זה כבר מאוחר, אם שי יודח ביום שלישי הוא עדיין שרד מחצית משחק ולא ייצא מושפל. אז בואי נסכים לא להסכים בברכת קווה-קווה קמבילי

Q u a Q u a

New member
ברכת קווה קווה גם לך ../images/Emo13.gif

ועוד משהו קטן: אני מתחברת לתחושת העילאיות שהטוב ניצח, באמת, שלא תביני אחרת. אני לא רוצה שהרעים והמושחתים ינצחו במציאות. אבל במשחק עצמו, אני לא חושבת באמת שיש מישהו שהוא מושחת או רע, הם שקחנים מבחינתי, שמולם מוצבת מטרה, וכל אחד בוחר כיצד להגיע אליה. העובדה ששמו של שי לא עלה באף הדחה כמעט עד היום, בוודאי מחזקת אצלו את התחושה שהקהל מת עליו ועל מה שהוא עושה. אין לדעת אם הוא טועה או לאף זה הכל ספקולציה, כי זה עדיין לא עמד למבחן. לא יכולה לומר לך במאת האחוזים שבמידה והוא עולה הערב להדחה, הוא יעוף. יש לי תחושה שיש לשי גב חזק בדיוק מהסיבות שיש לבובלילים גב חזק, הוא עושה את התוכנית, מביא אקשן, גורם למתחים ואינטריגות וכו'. ולבסוף - הדובדבן שבקצפת. אם מה שאת כותבת זה שבעצם גם אם שי יודח זה לא יהיה משפיל מספיק עבורו, את צריכה לשאוף שיגיע לשלישייה האחרונה. להגיע כל כך כל כך רחוק, ואז לא להיות ראשון ולא לקבל את המיליוןף ובעצם לעבור את כל שלושת החודשים "לחינם", יגרום לטיפוס כמוהו להרגיש רע מר ונורא גם שנים אחרי שהתוכנית תיגמר. ככה שאם את מחפשת נקמנות, תשאפי שיגיע לשלישיית הגמר, ואז יפסיד. טה - טה.

מסכימה איתך לגמרי../images/Emo45.gif

הצופים נשאבים לתוכנית הזאת כאילו ומדובר בבחירות לכנסת ועלינו לבחור את הטוב וההגון ביותר
בסך הכל זה משחק מוחות וכל אחד נוקט באסטרטגיה שלו וכל אחד לוקח על עצמו תפקיד מסויים בהצגה הגדולה הזאת, וכל אחד מהם מודע לתפקיד המצלמות שבהצגה
אפילו בובליל מסביר לאיתי איך הבמאים יודעים את מי לצלם ומתי
המצלמה זזה כל הזמן ממקום למקום כדי שאנחנו ומיצי הקיבה שלנו ישתפו פעולה עם מה שקורה בוילה, ומתמקדת בשחקנים שמדגדים לצופים את הפופיק
לטוב ולרע. שי משחק מצויין גם אם הצופים מפתחים כלפיו אנטיגוניזם כי זה בדיוק התפקיד שהוא קיבל על עצמו והוא עושה את זה טוב. אף אחד לא יודע כיצד הם מתנהלים בחייהם האישיים. הכל משחק, ואם מישהו חושב שמה שהוא רואה זה מה שיש, אז הוא גם טועה וגם מטעה. מספיק לקרוא כאן את כל ההשמצות על שפרה, ורק אלוהים יודע כמה רוע יכול להישפך כאן, וככל שהצופים מעורבים רגשית ככה ההפקה מאושרת יותר
לנגד עיני הדיירים שבוילה, עומד רק הפרס בן המיליון ולא איך לשנות את העולם או איך להמציא את הגלגל. יש אנשים שנהנים לראות את בובליל מגרבץ ומעשן ויש אנשים שנהנים לראות איך שפרה הופכת שני ענפים מעץ למסרגות ואיך היא הופכת בגדים ללא שימוש לצמר סריגה... יש אנשים שחושבים שהבובלילים אוהבים את לאון באמת, ויש אנשים שחושבים שהם צבועים ובחיים לא היו מפתחים מערכת יחסים איתו אלא משתמשים בו לצרכם בשביל למצוא חן בעיני הצופים. אני חושבת שדווקא שי, צבר ושפרה אוהבים את לאון יותר ומתייחסים אליו כאל בן אדם שיש לו גם מוח בתוך הראש ואילו עינב בטוחה שהוא בובת התפנוקים שלה עם ראש מלא קש. בסופו של דבר, גם זה שיזכה במיליון, יישכח מליבנו יום אחרי הזכיה וכולנו נחזור לשנוא את האובייקט הבא

מסכימה איתך../images/Emo45.gif

הצופים נשאבים לתוכנית הזאת כאילו ומדובר בבחירות לכנסת ועלינו לבחור את הטוב וההגון ביותר
בסך הכל זה משחק מוחות וכל אחד נוקט באסטרטגיה שלו וכל אחד לוקח על עצמו תפקיד מסויים בהצגה הגדולה הזאת, וכל אחד מהם מודע לתפקיד המצלמות שבהצגה
המצלמה זזה כל הזמן ממקום למקום כדי שאנחנו ומיצי הקיבה שלנו ישתפו פעולה עם מה שקורה בוילה, ומתמקדת בשחקנים שמדגדים לצופים את הפופיק
לטוב ולרע. שי משחק מצויין גם אם הצופים מפתחים כלפיו אנטיגוניזם כי זה בדיוק התפקיד שהוא קיבל על עצמו והוא עושה את זה טוב. אף אחד לא יודע כיצד הם מתנהלים בחייהם האישיים. הכל משחק, ואם מישהו חושב שמה שהוא רואה זה מה שיש, אז הוא גם טועה וגם מטעה. מספיק לקרוא כאן את כל ההשמצות על שפרה, ורק אלוהים יודע כמה רוע יכול להישפך כאן, וככל שהצופים מעורבים רגשית ככה ההפקה מאושרת יותר
לנגד עיני הדיירים שבוילה, עומד רק הפרס בן המיליון ולא איך לשנות את העולם או איך להמציא את הגלגל. יש אנשים שנהנים לראות את בובליל מגרבץ ומעשן ויש אנשים שנהנים לראות איך שפרה הופכת שני ענפים מעץ למסרגות ואיך היא הופכת בגדים ללא שימוש לצמר סריגה... יש אנשים שחושבים שהבובלילים אוהבים את לאון באמת, ויש אנשים שחושבים שהם צבועים ובחיים לא היו מפתחים מערכת יחסים איתו אלא משתמשים בו לצרכם בשביל למצוא חן בעיני הצופים. אני חושבת שדווקא שי, צבר ושפרה אוהבים את לאון יותר ומתייחסים אליו כאל בן אדם שיש לו גם מוח בתוך הראש ואילו עינב בטוחה שהוא בובת התפנוקים שלה עם ראש מלא קש. בסופו של דבר, גם זה שיזכה במיליון, יישכח מליבנו יום אחרי הזכיה וכולנו נחזור לשנוא את האובייקט הבא

מסכימה

מצטערת, אני לא אשמה שתפוז מצוקמק

הראה לי כל הזמן שיש שגיאה בדף, ועד שלא כיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, לא הצלחתי להעלות את הפורום. מצטערת על הכפילות, אבל אני בטוחה שהמנהלים ימחקו את המיותר, אז זה לא כל כך נורא

Jason2

New member
אני רק מזכיר לך

את הפרקים האחרונים של הישרדות, שיעמום אחד גדול. אז מעבר לסיפוק הגדול בכך ששי בא על עונשו ואח"כ רנין ושפרה. מה אחר כך? יש עוד חודש שלם של תוכנית עם האנשים המשעממים ביותר עלי אדמות. חודש של פיהוק אחד גדול.

יוסי ועינב שיעמום???ן

חחח....בלעדיהם זה היה כמו הערוץ הראשון,היה חסר שם רק את אבשלום קור...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח......

כואבת לי הבטן מרוב צחוק...יש לך אולי עוד בדיחה??

קמבילי

New member
אז בהישדרות הרשע נשאר עד הסוף והיה משעמם?

אז מה הוכחת בזה? בדיוק ההיפך ממה שרצית לומר. תן לי להרגיע אותך: היו כאן כמה אנשים, אולי אתה אחד מהם אינני זוכרת, שהיו מודאגים מאד מכך שמיקי תודח. הם אמרו שהמשחק יהיה משעמם בלעדיה. אחר כך אותם אנשים הביעו דאגה מכך שערן יודח ואמרו שהמשחק יהיה משעמם בלעדיו. עכשיו אותם אנשים חוששים מכך ששי יודח ואומרים שהמשחק יהיה משעמם בלעדיו. כל דאגותיהם היו לשווא, כנראה שרעים לא מתים רק מתחלפים, ובשק עוד חיילים רבים: צבר, רנין, שפרה. ובסוף, כמו בכל תוכנית אח גדול, יהיה שבוע של פיהוק. מדאיג אותך? אל תדאג, תיסע לחו"ל, תתנדב למשהו חיובי, תחצה בשחיה את הלמאנש, יש אופציות...

למעלה