את טועה ומטעה.
אני מבינה שאת סולדת משי ומכל מה שהוא מייצג, ואני יכולה להבין אותך, כי בעולם האמיתי גם אני לעולם לא הייתי מתחברת לטיפוס שכזה. אבל כאן זה לא העולם האמיתי, כאן זו תוכנית ריאליטי שהמטרה שלה זה זוכה אחד במיליון, ולטעמי את יוצאת מכל פרופורציה אפשרית בנושא הזה... אני לא מסכימה איתך כלל שאני בדעת מיעוט לגבי שי, יש סיבה שמפיקים תוכניות שכאלו שכוללות אסטרטגיה שמה לעשות, כוללת צביעות, תקיעת סכינים בגב ועוד כהנא וכהנא תכונות שאנחנו לא תמיד מבטאים בחיים האמיתיים ולכן נהנים לראות אנשים *אחרים* עושים אותם בלייב. לתוכניות כמו השרדות והאח הגדול יש קהל צופים אדיר בכל העולם, והן מושתתות על אסטרטגיות אישיות. אחד יבחר באסטרטגיה של להיות נחמד לכולם לכל אורך הדרך, השניה להיות צבועה, השלישי יבחר לתקוע סכין בגב לכל מי שיסתובב, והאחרונה תבחר לבכות ולנגן לקהל על עדתיות/אפלייה/אמהות וכו'. וכל דרך מקובלת, בסופו של דבר הטוב ביותר יינצח, אך לא את תקבעי עבור כולם מהי ההגדרה לטוב ביותר, יש רבים שיחשבו שבמשחק כזה, הטוב ביותר הוא זה ששיחק בצורה הטובה ביותר, ולא ההגונה או הישרה ביותר. בכל אופן, אני מסכימה איתך שלראות את שי גורם לאי נוחות רצינית, אין לי הרבה דברים חיוביים לותר עליו, מלבד זה שהוא משחק את המשחק לחלוטין, ולדעתי עד עתה יותר מצליח מכולם להבין את ההתנהלות.