עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

לאנשים קטנים , יש הנאות קטנות וחסרות חשיבות .

" אלמלא היו שם טיפוסים מגעילים לא הייתי נהנית לראות אותם נענשים, וגם זו הנאה שחבל לוותר עליה. הצרה היא שככל שהזמן חולף עונש ההדחה הוא פחות משפיל. ההנאה שלי לראות את מיקי המכשפה נבעטת החוצה היתה רבה. ההנאה שלי לראות את טיל הלאו של ערן מסתובב כמו בומרנג ומפוצץ אותו היתה מושלמת, תחושה עילאית שהטוב הניצח. עכשיו זה כבר מאוחר, אם שי יודח ביום שלישי הוא עדיין שרד מחצית משחק ולא ייצא מושפל." אני לא משוכנע שיש ממש צורך להרחיב במילים אחרי מנפיסט כזה . עצם ההנאה מסבלו של האחר והשפלתו . עצם ההתיימרות העצמית לקבוע מי זה מה ( מי מכשפה , מי הרע ומי הטוב וכו' ) . יצר הנקמנות שבא מתוך הדברים . והלקיחה של הדברים ברמה האישית ובחוסר פרופורציות לכך שזו תוכנית ושמתקיים בה גם סוג של משחק . כל ההגדרות של הטוב כביכול במלחמתו ברע הן רק עלה תאנה שמשמש אנשים שמונעים משינאה יוקדת ולא ממש הגיונית . אם השאיפה היא ליצור עולם טוב יותר אז דרך הנקמנות השלילית הזו היא וודאי לא הדרך לשם . אם מישהו היה באמת מתעסק כאן בטוב מול הרע , אז הוא היה בוחר לתמוך בטוב ( פשוט כך ) ולא להטיף למען שינאה ולמען ההנאה הבזויה של הנקמה כביכול במה שמוגדר בעיניו כהרע .

קמבילי

New member
../images/Emo10.gif בלגן רציני מתחת לגלימת הכמורה שלך, הא

בסדר, הבנו שאתה מעריץ את שי, גם דרוריקו מעריץ אותו, אתם אנשים מפחידים כי אתם החומר ביד היוצר לשירותם של דיקטוטורים, או במילים אחרות - האספסוף. לשמחתנו במאה העשרים ואחת, אחרי המאה העשרים העקובה מדם, אתם הולכים ומתמעטים. ועתה עצה ידידותית: אתה חייב להעלות את רמת הטיעונים שלך כי אתה תקוע ברמה הסמנטית. אני עם צורת הויכוח הזאת סיימתי עוד בימי הביניים, כשהחבר'ה התווכחו כמה מלאכים מרקדים על ראש סיכה. דרוריקו, אם לא היה רע בעולם לא היה טוב, אם לא היה לילה בעולם לא היה יום. אנא חזור ושנן את שיעורי אפלטון, אפילו במנזר שלך מלמדים אותו. ועכשיו בחייך, אם אהבת אדם בלבך, תודה שאתה נהנה לראות דם וזהו. זה לא יעשה אותך מגעיל פחות, אבל זה יעשה אותך מעצבן פחות, כי אין דבר יותר מעצבן מכומר מטיף מוסר ומגלגל עיניים שמספק את הנאותיו הסדיסטיות מאחורי הפרגוד. יאללה? סגרנו? אחלה!

יNOT

New member
- בלי תגובה -

רציתי באמת לא להגיב, אבל את פשוט מצחיקה מדיי. את אומרת שאנשים מעריצים מישהו, רק בגלל שהם אומרים שלא צריך לשנוא בנאדם בגלל שהוא בתוכנית ריאליטי? ואחרי זה עוד מדברת על אפלטון? ומעבירה חצי שיעור בפילוסופיה... את האוייב הכי גרוע של עצמך , אין טעם להגיב מעבר לזה , ככל שאת כותבת יותר את רק מבהירה את זה עוד ועוד. (חצי מהבאים לפורום לא מבינים טיעונים פשוטים הרבה יותר מזה, את באמת חושבת שמישהו "ייתקע" על להבין : "מלאכים מרקדים על ראש של סיכה" ?! ולמה אם מישהו לא נהנה לראות אדם זר שכבודו מוטח לרצפה ע"י זרים בפורום ווירטואלי ( שלא מודעים להשפעות של "כח ההמון") , זה הופך אותו לאדם רע בעינייך? יש לך קטעים מוזרים , מקווה שתמצאי את מקומך בחיים.

קמבילי

New member
צה צה צה, לא יפה נוטי, נתתי קרדיט לביקורת

כאילו אני בוטחת בו שיבין מה שכתבתי, אז אתה בא לקלקל לו? הרי יש לו רק אותך... בכל זאת רצוי להבהיר נקודה: ביקורת הוא שנהנה לראות דם ולראות אדם זר שכבודו מוטח לרצפה, ולא אני ולא רוב יושבי הפורום. אנחנו שונאים את זה, אנחנו לא יכולים לסבול את זה, בגלל זה כל רגע ששי עדיין מסתובב בבית האח הגדול הוא בשבילנו סבל צרוף. אני יודעת שגם אתה נהנה מזה, וזה דבר מאוס, אבל לפחות אתה לא מטיף מוסר כבר עלית שמינית מדרגה.

קמבילי ...

את שוב פעם ממציאה ממחוך ההוזה ? ככה זה בגיל הביניים שלך ? כשאין טיעונים ממשיים את ממציאה לך טיעונים ? יNOT צודק . את אכן האוייבת הכי גדולה של עצמך . אבל גם כך אף אחד כבר לא לוקח ברצינות בפורום , אפילו לא אני . את רק בדיחה משעשעת שחוזרת ומופיעה כאן במחזוריות קבועה כמו לילה של ירח מלא ומפיצה את השינאה היוקדת ( והדיי משעשעת ) שלך לכל עבר . יש בדיחות שאם חוזרים עליהן מספיק פעמים הן אפילו מצחיקות . נ.ב בא לך להוכיח לכולם איפה כתבתי או הבנת מתוך כתביי שאני נהנה לראות דם ? או לראות שכבודו של אדם זר מוטח לרצפה ? תצטטי כאוות נפשך אם תמצאי דוגמא לכך . אם לא תמצאי דוגמא אני מצפה להתנצלות כאן בפורום לעיניי כולם .

קמבילי

New member
בסדר גמור יקירי, אני מסכימה עם כל מילה

הערב חגיגה, תפסת אותי במצב רוח עליז בלי חשק לוויכוחים |צלמית שמסתובבת והולכת לה בנענוע עכוזים|

יש אנשים שלוקחים מונופול על החכמה../images/Emo45.gif

ושוב אתה צודק בדבריך. אנשים כאן מעורבים רגשית בנפשותיהם של המתמודדים ומוציאים מעצמם את כל הרוע והאכזריות האפשרית. במקרה נכנסתי לפורום של קשת והזדעזעתי קשות מהדרך שבה ילדים או נערים שופכים את כל האגרסיות שלהם על מתמודדים שאפילו לא מודעים שיש במדינה הזאת אנשים כל כך חולים. לצערי גם בפורום הזה אנשים נוקטים בלשון אלימה כלפי מתמודדים מסויימים ולי באופן אישי זה ממש עושה בחילה.

My Little Fairy

New member
דווקא יש לי הרגשה שהערב יועמדו רק

יוסי ועינב. המלך ציווה - צריך לפרק את השלישיה.

פלדי1

New member
../images/Emo190.gifמה זה עדיין??

אפילו אם תשתדלי מאד, אי אפשר להיגמל מהתיעוב כלפיו. לרגע הוא לא ייתן לך לשכוח מי הוא.

mmgg

New member
שי צבר שפרה רנין יקירי ההפקה

שי צבר שפרה רנין יקירי ההפקה הם לא יודחו ההפקה תתערב

למעלה