עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

shlomitgueta

New member
../images/Emo2.gifמה נראה לכם יקרה ב23.10 יוסי יעזוב או

שההפקה תצליח לעזור לו? המשפט שלו ב23.10 והבנתי שההפקה ניסתה לבקשת דחיה בשבילו אך בית המשפט סרב ואם יוסי ילך למשפט הוא יאלץ לפרוש מהתוכנית לדעתי ההפקה חייבת להתערב ולמצוא פתרון הולם כיוון שמדובר כאן בכוכב הקהל (בינתיים) מה דעתכם?

הוא יכול פשוט לא להגיע לדיון.

אבל אז יהיה גרוע לטובתו ורוב הסיכויים שהשופט ידרוש מבובליל לשלם לתובע את כל סך הפיצויים... הלוואי שבובליל יילך למשפט ולא יחזור לעולם עוד לוילה!!

דורון

New member
זה בסה"כ 44 אלף שקל מה עשיתם מזה סיפור?

זה ידוע שבסוג תביעות כאלה התובעים דורשים הרבה יותר ממה שמגיע להם. בגג יוסי לא התייצב למשפט, ייצג אותו העורך דין שלו, ויסגור על פיצוי של כמה אלפים. זה עדיין כלום. לא פורשים בגלל זה אחרי 50 יום בתוך וילה ואחרי ששרדת שבע הדחות.

shlomitgueta

New member
44,000 זה לא מעט בכלל.. וזה לא אומר שאם

יוסי שרד 7 הדחות הוא יקח את המיליון, Things could happen you know

דינה128

New member
זה ממש לא סכום גבוה עבור בובליל. הוא מלייאן

יש לו עסק גדול, הוא נוהג במכונית 2008 יוקרתית (הוא סיפר עליה לאשר). באמת שאין צורך לדאוג לו

איתי בל

New member
בואו נשאיר את הארנק של יוסי בשביל יוסי

שונא שמחליטים בשביל בנאדם שהוא עשיר ומה הרבה כסף בשבילו ומה לא להורים שלי יש מכונית 2008 יוקרתית ו44 אלף שקל זה הרבה כסף בשבילם יוסי לוקח את המיליון בהליכה.. אבל הוא לא יודע את זה והוא לא יכול להיות בטוח בזה וזו בחירה שלו אם שווה לו לקחת את הסיכון או לא ואני לא חושב שזה לעניין להגיד אהה זה גרושים בשבילו בקטנה כולה עמך מאשקלונה

Prime Time

New member
מה הקשר למכונית שלו? אבא שלי נוהג בג'יפ 2008

יוקרתי כנ"ל אמא שלי וכנ"ל אחותי. ובכל זאת בחיים לא היו מחלקים למישהו 44K, בלי להתייצב למשפט אפילו.

אור2221

New member
הוא צריך להופיע כדי להעיד

עורך הדין שלו לא יכול להעיד בשבילו, ואם השופט כבר קיבל בקשת דחייה ויוסי החליט להתעלם, השופט יכול להתייחס לזה מאוד אבל מאוד בחומרה, ולתת הוצאות בסכומים גבוהים מאוד.

דורון

New member
לא לדבר שטויות, עורך דין יכול לייצג אותו ללא

התייצבותו של יוסי במשפט. כל מה שיוסי צריך לעשות זה לחתום על יפוי כח לעורך דין שלו. הוא עוסק כבר שנים בתחום הקבלנות ככה שבטוח יש לו עורך דין שהוא סומך עליו. פשוט מאוד.

אור2221

New member
לא אם זה דיון הוכחות!

עשה לי טובה, ואל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. בדרך כלל, בטח ובטח בדיני עבודה - צריך להיות נציג אחד הצדדים זמין לדיון, גם אם זה קדם משפט. גם אם הוא לא חייב להופיע, הוא צריך להגיע אם השופט ירצה לשמוע ממנו. אם זה דיון הוכחות אז הוא *חייב* להיות שם, הוא בעל דין ונדרש לעדות, עורך הדין לא יכול להעיד במקומו.

nik name1

New member
באמת לא ניתן לדעת

עם ההפקה אוהבת אותו באמת היא תעשה משהו כבר

יוליקה

Member
מנהל
חברים, קצת רצינות - אני באמת משתוממת

התבוננתי הבוקר ביוסי שהיה לבד (כרגיל) מול המצלמה... אני נשואה 38 שנה - מעולם לא ראיתי מה בעלי עושה לבד מול הראי במקלחת... אני מאד מקווה שהוא לא עושה את מה שעשה יוסי - קבל עם ישראל ובת דודתו..... ואפילו לא במקלחת אלא בחצר!!! מישש את החזה פעם בצד ימין פעם בצד שמאל... עשה תרגילים חיזוק שירירים לחזה... אח"כ ליטף את הזרועות ואח"כ התיישב ועשה מסז' לירכיים שלו... די זה מגעיל!! מה הוא חושב שאף אחד לא רואה אותו?? מה זה ההתערטלות הזאת מול המצלמה מזל שלא שיחק עם המה שמו שלו.... וזוהי הדמות הנערצת על כולם??? יאללה שיקח את הבת שלו ויעופו כבר הביתה - התנהגות ברברית של שניהם - די נמאס!!

My Little Fairy

New member
סליחה יולי,

אולי יוסי עושה לך בחילה, אבל למה להגיד גם על הבת שלו "התנהגות ברברית"? את לא צריכה לחיות איתה, רק לצפות בה. בלעדיה זה יהיה פסטיבל מספרי סיפורים - הגרסה האינטלקטואלית (והעוד יותר משעממת).

יוליקה

Member
מנהל
מה יש לי נגד הבת שלו???

מה שהיא אומרת, איך שהיא אומרת, הצרחות, ההיסטריה וההאשמה הבלתי פוסקת של האשכנזים בכל מה שקורה לה סיפרתי כבר שגרתי 30 שנה בדימונה ולא פגשתי התנהגות כן...ברברית כמוה!!

My Little Fairy

New member
יוליקה, אני לא חושבת שאת מבינה.

את מצפה מהתכנית להיות ברמה גבוהה, עברית רהוטה ושיהיו בה ערכים? אז את צופה בתכנית הלא נכונה. אני חושבת שפסטיבל מספרי סיפורים יענה יותר לציפיות שלך. עינב קולנית אך זה מה שאני רוצה לראות בתכנית כזו. השקטים הם אלה ששוקעים ראשונים (בוריס, ג'ני). בתכניות ריאליטי יככבו רק אלו שיעשו בלאגן ולא יתיפיפו מול המצלמות. להזכירך מה נהיה מהבחורה הכי גועלית בתכנית הכי גועלית? היא קיבלה תכנית משלה ושברה את כל שיאי הרייטינג בארה"ב. new york נקראת כיום "מלכת הריאליטי". השקטות והחמודות שהיו איתה בתכנית בקושי זכורות. את השכנים שלך את רוצה שקטים ונחמדים, לא את האנשים על המסך.

יNOT

New member
אם אחד מ- ה ../images/Emo163.gif האלה יקבל תוכנית טלוויזיה

בגלל שהוא/היא התנהג/ה כמו מפגר/ת בשידור חי
זה רק יוכיח לך שיש "תמורה לאגרה"
ותוכלי לציין לך בלוח שנה, באיזה תאריך בדיוק התחילה הרגרסיה התרבותית בישראל

למעלה