עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

My Little Fairy

New member
האמת היא שעינב ויוסי לא מספיק

פסיכים בשביל להחזיק תכנית משלהם. ניו-יורק משאירה את שניהם באבק שלה - מבחינת ברבריות וגועליות.

sivan1237

New member
באתר של קשת רשום שהיום אחד מהמתמודדים שאף פעם

לא היה מועמד - לאון שי איתי או רנין- יהיה מועמד... הלב רוצה שי אך הראש אומר איתי.. לצערנו הרב חבורת ששר"צ משיגה את מבוקשה:(:(:(

קמבילי

New member
../images/Emo10.gif אוי, זה איתי. אין דבר, נדיח את צבר

זו תהיה מהלומה מחץ לחבורת הרובוטים של שי, שפרה תהיה ממוטטת ואולי תפרוש מהקנוניה, ושי יעלה אינשללה בשבוע הבא. צבר קצת יותר פופולרי בציבור משי ויהיה קצת יותר קשה, אבל נעשה את זה!

Yaki J

New member
אני מזמן בדיעה שצבר חייב לעוף לפני שפרע

גם ככה עוד מעט גשמים ואז הפונקציה היחידה שלשמה קקטוס הוכנס לבית - לשבת בלי חולצה ליד הבריכה - מסתיימת. ברגע שהוא עף אנחנו נקבל כרטיסי שורה ראשונה למופע ההתמוטטות של הגננת הקוריאנית.

MissPop

New member
על מה להעיף את צבר או איתי מה הם עשו?

אם כבר תעיפו את שי... שיהיה הוגן. לא הוגן להעיף את צבר בגלל שאתם שונאים את שי. צבר לא עשה כלום לאף אחד ואני לא מאמינה ששמו יועלה להדחה, אם כבר איתי/שי יועמדו להדחה, ואם אתם שונאים את שי לפחות תדיחו את שי ולא אנשים אחרים שלא מגיע להם. אפשר לחשוב שעינב, ואנסה ואיתי לא רובוטים של יוסי וכולם נגררים אחרי איש שלא ברור מה ההתלהבות שלו חוץ מכמה יציאות מצחיקות וגם הן מצחיקות בגלל שהן טיפשות. יוסי הכי צבוע מכולם, אפילו יותר משי.מעניין שאותו לא מעיפים...
בקיצור עזבו את צבר בשקט.הוא לא עשה רע לאף אחד וגם לא הצביע לעינב ויוסי האהובים עליכם, אז מה בדיוק אתם רוצים ממנו?

sivan1237

New member
לפי מה שהבנתי זה אחד שאף פעם לא היה מועמד

וכמה שכן..זה יכול להיות אחד מהם הבובלילים שפרה או וונסה שגם היו מועמדות

יש לי הרגשה ששי יעלה וכמובן שהוא ישים לעצמו

בור אם הוא ינסה שוב להעמיד את הבובלים והוא יעלה מולם, הוא יסתובב עם פרצוף של 9 באב מראשון עד שלישי כי הוא ידע שהוא הולך .

למעלה