עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

פלדי1

New member
בין השאר אותי

ואת האנשים שאצלם טוב לב, יושר והגינות הם ערך עליון. מי שנראה כמו ברווז , הולך כמו ברווז וכו' ( כדי לגייס רשעות למשחק, כמו שי ושפרה , אתה לא יכול לבוא ממקום אחר)

LIVE mc

New member
אבל למה איתי??

חבל דווקא אותו ... הייתי רוצה את שי!!! מה קרה השבוע בינו לבין צבר ושי?

דינה128

New member
יוסי גילה את הסוד שלו לאיתי

איתי ויוסי דיברו היום ואיתי אמר שהוא פוחד להתסכל לתוך מצלמה ואז יוסי הסביר לאיתי "אתה חייב לדבר אל המצלמה,כדי ש"שאנשים ייקנו את הסיפור שלך". וואלה יוסי עושה בית ספר לכולם. נותן לעם את מה שהוא רוצה לקבל ומצליח לו.

Prime Time

New member
מוזר, עד היום לא ראיתי את יוסי

מביט למצלמה כשהוא אצל האח הגדול. לא כשדיבר על אישתו ולא כשהדיח את אשר...

דינה128

New member
הכוונה היתה ברחבי הבית לא בחדר האח הגדול

מיד אחרי שאמר לו את הדברים הראה לו מה לעשות הסתובב בחצר ושר אל המצלמות, כמו שהוא יודע ואם אתה צופה אדוק, בוודאי ראית פעמים רבות שיוסי מדבר ושר אל המצלמות.

Prime Time

New member
אני בת

בבית הוא שר ומדבר למצלמות אבל מתי שבאמת צריך הוא לא עושה את זה.. ככה אפשר בקלות להטיל ספק באמינות שלו. אז אפשר להגיד שהסנדלר הולך יחף... או לפחות רק עם גרביים.

בא לי לראות את התגובה של רנין כששי יעזוב

זה יהיה באמת קורע(!!) לב:))) זה יהיה הורס, ואז בטח תידבק לשיפרה. הרי ברור ששי יעזוב לפני רנין הוא יותר על הכוונת

ruti

New member
לא רוצה. אני רוצה הביתה. אני רוצה ללכת

תנו לה ללכת לנחשית הארסית הזאת. נמאס כבר מהבכיות. שחקנית בשקל תשעים

../images/Emo88.gif סוף לספקולציות ! איתי מועמד להדחה היום

אל תשאלו אותי מאיפה אני יודע..... ויש כאלה שבטח יצחקו או ילעגו לי, אבל אני מודיע לכם חד משמעית, איתי מועמד להדחה היום, אחרי שכל השבוע עלה לכל דיירי הבית (חוץ מונסה) על העצבים. אני מתחייב ועומד מאחורי המילה שלי. והיום לאחר המשדר המרכזי אני יהיה פה, ואם אני טועה אני אוכל את הכובע, ומנהלים מצידי תעיפו אותי מהפורום.

eli7r

New member
סבבה,אז אתה בטח יודע מי עוד

כי להגיד איתי זה קל אם תצדק לגבי כולם זה יהיה משהו אחר

למעלה