עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

d a n 6

New member
מישהו שעוד לא עמד להדחה יהיה היום על הגריל

כך מדווחים באתר האח הגדול. אלה שעוד לא עמדו להדחה הם שי,איתי,רנין ולאון. לצערי נראה לי שזה יהיה איתי בגלל שעינב ברוב תפשוטה הצביעה לצבר ולא לשי.

JasPoint

New member
עד עכשיו הכל היה צפוי

כל השבוע שמענו את שי וצבר מדברים נגד איתי אז ברור שאיתי יהיה על הגריל. אם איתי יודח השבוע אפשר כבר לנחש מי השלושה שיועמדו להדחה שבוע הבא - יוסי, עינב וונסה.

nik name1

New member
לשי

שלום אתה לא רצוי יותר ואנחנו נמשיך הלאה...... ערס מעצבן..... שלום אנחנו עוברים עוד תוכנית היום ומקווים ששי יעוף...

ליאורי13

New member
גם אני הייתי רוצה ששי יועמד להדחה

אבל, לצערי כמו לא מעט אנשים שחושבים, זה יהיה איתי
לא נראה לי ששי לא יועמד להדחה,כנראה הוא יגיע לחמישיה

JasPoint

New member
המהפך של שפרה

שפרה התחילה בתור מותק של בחורה כמו שארז טל דאג לציין והפכה ככל שהתוכנית המשיכה לבן אדם די מגעיל. למשל, ההתנפלות על לאון אחרי שאשר הודח רק בגלל שלאון אמר "אני שמח שזכיתי להכיר את אשר". שפרה לכלכה על אשר וגרמה ללאון להרגיש רע עד כדי כך שהוא אמר יש לי פיפי ולא חזר לשיחה. אתמול שפרה באה בטענות ללאון בשיחה המפורסמת בסוכה למה הוא ניהל "שיחת אהבים" על השטיח עם יוסי. מה מפריע לה שלאון מדבר עם יוסי? זה שאת לא סובלת את הבובלילים זאת זכותך, אבל למה להשליט את הדעה שלך על לאון? איזה מין חברה זאת אם בשתי הפעמים לאון סיים את השיחה עם דמעות. שפרה והחבורה שלה פשוט אומרים ללאון שהגיע הזמן שיתפוס צד, את הצד שלהם כמובן. אל תתנו לחיוך הקבוע של הדיילת והצחקוקים האינסופיים שלא קשורים לכלום להטעות אתכם, הרוע פשוט נשפך ממנה. ואני אפילו לא מדבר על העובדה שהיא אמרה ליוסי שהוא לא צריך אוכל בריא בדיון על התקציב, אלא רק על היחס שלה ללאון "שהיא דואגת לו ואוהבת אותו".

אפשר לקחת שיעור אצל שפרה במניפולציות רגשיות

איך היא טפטפה לליאון את סתם הארס הרעיל שלה ישירות לעצב הרגיש שבמוח, וליאון, הילד התמים, הורעל עד כדי שאינו שאינו מבחין בין אנשי החושך (בפיקודם של שפרה ושי) לבין לאנשי האור. שפרה היא חיה זדונית שאין כדוגמתה בעולם החי, אלא אם ניקח את נחש הצפע הארסי

הגעילה אותי אתמול ומאודדדדדדדד, עד לא

מזמן אהבתי את שפרה מאוד, לאט לאט היא מראה את הפרצוף האמיתי שלה.

Q u a Q u a

New member
יש מישהו שלא היה חושף את הפרצוף האמיתי שלו

אחרי כמעט חודשיים אינטנסיביים מול המצלמות?

Q u a Q u a

New member
אוי נו באמת, אין אנשים מושלמים

כל אחד היה חושף את הצדדים השליליים שלו במהלך תקופה כזו ארוכה גם אתה יכול להעיד על חברייך הטובים ביותר שיש להם גם צדדים שליליים, ואני בטוחה שגם אתה לא סופרמן.

גם אני לא אהבתי את ההתנפלות

שלה על אשר, היא יכלה לומר אותו דבר בטון ובבחירת מילים שונה. גם צבר אמר ללאון אותו דבר אבל אמר את זה בצורה שונה.

24 שעות 1

New member
רנין על הבר עם עינב למה את כועסת עינב

אפשר לדעת מי מצביע למי אומרת הנחש לעינב

24 שעות 1

New member
רנין ברגע של וידוי לשפרה אני מאוהבת

לאחר 50 יום בוילה רנין מכינה חביתה אבל הכינה לשי את החביתה החביתה בחלקה נדבקה לה למחבת ואז אומרת לשפרה (חברה לסודות יגדו שאני מאוהבת

למעלה