עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

galacticat

New member
באבא בובליל יושב לאכול

רקע כללי : יוסי יושב במטבח וסועד את ליבו בקערת אורז מלא. לפני כן הוא משתף את הנוכחים בכך שאשתו נוהגת הכין לו כמות קטנה של אורז מלא ,כי אף אחד אחר במשפחתו לא אוכל את זה. הוא חופר וחופר כשהצירוף "אורז מלא" חוזר שוב ושוב במונולוג המייגע. עינב מחפשת מישהו לחלוק איתו קופסת טונה. יוסי לעינב "תביאי ,אני יאכל איתך טונה , למה האורז הזה - אני אוכל אותו ריק "
האיש הזה ממש קורע ! אני בטוחה שתחפושת בובליל תתפוס חזק בפורים הקרוב (זוכרים את מקרה עוזי כהן ז"ל?) מישהו מרים את הכפפה ורץ לייצר מסיכה ?..?.. אמא'לה !!! ים של בובלילים מתרגש עלינו בקרוב!

24 שעות 1

New member
שי ברגע של צחוק/ אמת

האם בגלל שאני מועמד להדחה כל המצלמות היום עלי הלואי הלואי הלואי

24 שעות 1

New member
שי שר די דיינו די דיינו דיינו דיינו

על מי הוא שר 1. מרגיש שהוא עולה להדחה 2. על יוסי או עינב

ממש נמאס מהאח הגדול - והכוונה להפקה!

משבוע שעבר לאחר ההדחה של אשר, כמעט באופן שיטתי ההפקה / "האח הגדול" בוחרת לצלם את "חבורת הזבל" (שהם: שי, רנין, צבר ושפרה), או כל אדם, כל עוד זה לא יהיה יוסי או עינב. אתמול הגועל והחוצפה של שי עבר כל גבול, עוד בתחילת הערב הוא חיפש לריב עם מישהו, כזה בן אדם מגעיל חושב שהוא מנהיג, מסתובב בבית כמו טווס מנופח, כל שנייה מביט בהשתקפות שלו. כמה בן אדם יכול לאהוב את עצמו? כמה?!? כמה בן אדם יכול להיות צבוע, לדבר על כולם מאחורי הגב ושנייה אחרי זה לטעון שהוא בחיים לא יעשה זאת?! כנראה שמין מצא את מינו כשזה מגיע לרנין, שפתאום מתרחקת מעינב כמו ממגפה, גם היא ולאון צבועים ודיי דוחים, הם חושבים שהתקבלו "למועדון של הח'ברה המקובלים" וזה כבר לא לרמה שלהם להיות בחברת עינב, זו שהייתה כביכול חברה שלהם. ..ועוד לרנין הייה את החוצפה להגיד שהיא נותרה בחדר עם "נחשים" – תראו מי שמדבר. ממש איכס !!! לפחות יוסי, עינב וונסה, לא משנה מה תגידו עליהם אמיתיים! אגב לא פלא יוסי ועינב דיי שקטים, מי הייה יכול להבליג כשחצי בית מתעלם או מתחמק ממך, אף בן אדם לא משנה כמה חזק יוכל להחזיק מעמד. זה גועל נפש של התנהגות ועוד מצד אנשים שכביכול אמורים להיות נאורים ומלומדים. מה שווה כל זה?

JasPoint

New member
את כל כך צודקת ../images/Emo45.gif

אם הם יתנו לאיתי ליפול השבוע הם גמרו את המשחק כי אז ברור שבשבוע הבא השלישייה שתעמוד להדחה היא יוסי, עינב וונסה. יוסי, עינב וונסה הם באמת הדמויות היחידות שמעוררות אצלי תחושת סימפטיה, כל השאר כבר אי אפשר להסתכל עליהם.

למה הם גמרו את המשחק?

אחרי זה החמישה יצביעו ל-עינב ויוסי והם מצידם יעמידו מישהו מהחמישה וכמו תמיד אחד מהחמישה ילך הביתה, זה רק תהיה שאלה במי הבובלילים יבחרו.

פלדי1

New member
האם מישהו יבקש סליחה מנעמה?

תהליך זהה עובר עכשיו על הרביעיה . גם עליהם ממציאים המצאות שכולם מאמינים בהן ללא ברור נוסף. יהיה להם קשה לעמוד בחרם. לא כוללת כמובן את ונסה, שעד היום הנקודות שצברה אצלי בשעה הקשה ההיא , לא נמחקו.

אלונה56

New member
מריטת עצבים...

אומנם זווית הצילום שבחר בה הצלם היא מעט מוזרה, אבל אפשר להבין...

bibaso

New member
כרגע הראו את וונסה ועינב החדר

וונסה אמרה על מישהי "אני לא מאמינה שיש בן-אדם אחד בישראל שיראה כזה דבר ולא יעיף אותה" . ממה שעוד אמרה מדובר במישהי "שאמרה דבר כזה". מישהו יודע על מה מדובר ?? הכוונה מישהו שיודע, לא מעריך סתם...

למעלה