עידכונים צהריים/ערב - יום 49, ה-19.10

JasPoint

New member
העבירו באמצע השיחה אז לא קלטתי

אבל אני יודע שהבת היחידה שונסה מתעבת בבית היא רנין. אני גם אשמח לקבל פירוט...

אמרה על רנין

לא יודעת על מה בדיוק,בטח על הצביעות שלה והליקוקים לשי, כי בדיוק שי חילק לרנין הוראות לנקות בערך את כל המקרר... האמת שאני שמחה שהוא עושה ממנה במרטוטה זה משעשע :)

bibaso

New member
נראה היה לי שזה דוקא משהו שאמרו לעינב

וונסה התעצבנה כחברה

נועה21

New member
האתר של קשת

שמתם לב שבאתר של קשת מתעלמים לחלוטין ממה שקרה אתמול? בד"כ הם כותבים דברים כאלה במבזקונים האלה אבל גם אתמול וגם היום הם לא שמו את זה. והכי מעצבן שיש שם איזה סרטון שהם עשו שנקרא "החברים הכי טובים" והוא על ה"אהבה" השוררת בין שי ללאון. ממש החברים הכי טובים. עם חברים כאלה מי צריך אויבים. לפי האתר שלהם רואים שהם לא מתכוונים להזכיר את מה שקרה אתמול כדי שאנשים שלא רואים בלייב לא יראו את הפרצוף האמיתי של שי, רנין, צבר ושפרה (ציר הרשע)

AgAm S

New member
עדיין לא העלו את הדו"ח של אתמול

כל לילה מעלים הדו"ח של יום לפני, אז בטח היום בלילה יהיה את זה .

JasPoint

New member
מעניין שלרנין כל פעם נתקע המיקרופון בשרשרת

ואז היא רצה לשי שיסדר לה את זה (ויעמוד 5 ס"מ ממנה)

24 שעות 1

New member
תייסיר התמונות שלך כבר לא נראות

תייסיר בקש את השרשרת חזרה כבר שימך לא נשמע בערך שלושה שבועות

TLV GUY2

New member
../images/Emo18.gifמומלץ:../images/Emo18.gif נתן זהבי יוצא על עינב

בתוכניתו היום גינה את התופעה של הבובלילים והגזענות שלהם, במיוחד של הגברת הראשונה. מומלץ ביותר אני לפחות גיחכתי בימים קשים אלו, בהם היא זוכה לזמן מסך ומסכסכת בין כל עם ישראל, חילוניים ודתיים, מזרחים ואשכנזים ומי לא. גם למערציה האדוקים שבטוחים שהיא צריכה להחליף את ציפי לבני או הילרי קלינטון מומלץ להקשיב לדבריו של זהבי. http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=EILJKM&c41t4nzVQ=EM

דינה128

New member
אם במקום עינב היה אומר שפרה=היה צדיק

אוי כמה אנשים כאן צפויים. לא מסוגלים לקבל ביקורת. אם זהבי היה אומר אותם מילים על שפרה, היתה כאן שמחה והילולה וכמה שהוא צודק וכמה שהוא מקסים...ויש אלוהים הוי ילדים ילדים . מתי תלמדו לא "לברך" לאף אחד , גם לא לאלה שחושבים אחרת מכם..

bibaso

New member
יאללה, אז שכל אחד ילמד מהניסיון של השני

וכולם ירגיעו את ההכפשות (מי שהכפיש)

../images/Emo45.gif

גם אני כועסת על חלק מהדיירים גם אתה כועס לא צריך לקלל! אפשר להביע רגשות, ודעות - ממש נהיה פה WWF - מי ינצח בקרב.

הוא קיבל כסף מההפקה כדיי להגיד את זה

עוד שכנזי מזוייף אלוקים כבר שלח לו פעם אחת התראה, כנראה שהוא לא הבין את הרמז, חראם, מסכן, עוד מעט יחזיר ציוד.

TLV GUY2

New member
אני לא מאמין לאיזה רמה אנשים יכולים להגיע

אתה לא מתבייש לחלל את שמו של אלוהים בזה שאתה מאמין שהוא "שולח" (גם כן טמטום פרימיטיבי מצדך) סרטן לכל מי שלא מחזיק בדעתך? מי אתה בכלל שתאחל לאדם מבוגר שאני בטוח שעשה יותר דברים טובים ממה שאתה תעשה אי פעם פי 3 אפילו למות? מי זאת עינב בכלל שתשפוט בשם אלוהים מה טוב ומה רע? מי היא שתקרא ליהודיה נאצית? היא בכלל מבינה את משמעות המילה? היא בכלל יצאה מהחור הפרימיטיבי שלה באשקלון?

למעלה