עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

SnowKing

New member
שפרה מדהימה

כולם יורדים על איתי מאחורי הגב, הוא אובד עצות, מסתכסך לאט לאט עם כולם, ושפרה היא היחידה שכנה איתו והוגנת כלפיו למרות שאין בו שמץ של נאמנות כלפיה.

bibaso

New member
../images/Emo45.gif לא משנה מה שיפרה תעשה

תמיד יהיה מי שנהנה לפרש את זה לרעה. * הכותב (כלומר אני) לא מי יודע מה אוהב את שיפרה

כי יש דרך ויש דרך

כשעינב או יוסי עושים את זה בדרכם הבוטה הם לא מנסים להציג איזו אג'נדה, אלא פורקים מה שעל ליבם. בלי משחקים, בלי הצגה. "הרי אני חושבת שאתה אינטליגנט". יאללה. היא חושבת שהוא אדיוט הרי, והיא אמרה את זה בדרכים רבות גם.. כששפרה עושה את זה, היא עושה את זה רק כדי לצייר איזו תמונה יפה של עצמה, לגזור כמה קופונים על הדרך ולנסות להשאר מעורבת במי נגד מי. הרי אח"כ היא תרוץ לצבר ויש וביחד הם יסתלבטו על איתי. יוסי ועינב לפחות עומדים מאחורי הדברים שלהם, ולא מבלשטים את איתי כדי לרוץ אחד לשני ולצחוק עליו

bibaso

New member
מה שמטעה אותך זו צורת הדיבור של שיפרה

שמשדרת כזה דבר. אם תתייחסי רק לתוכן תראי שהיא היתה בסדר. גם לפי מה שכתבת - זה שהיא צחקה עליו זה אולי לא בסדר (ומי מאיתנו לא חטא בזה ?), אבל עכשיו שהוא מדוכא מהמצב, השיחה הזאת היתה טובה.

לא מטעים אותי בכזאת קלות

תאמיני לי שלא שפרה המציאה את צורת הדיבור הזו גם אני יודעת לדבר ככה... ובחיאת. תסתכלי קצת מעבר - הרוע נוזל מהאשה הזו. גם אם היא היתה מדברת בצ'רקסית

bibaso

New member
אני ראיתי כמוך והשבוע היא יצאה גרוע מאוד

אבל הבעיה שברגע שלא סובלים אותה, כל מה שהיא אומרת או עושה נראה רע או לא אמין בכלל, משום שיש לה מין מלאות עצמית מעצבנת. לדעתי את מסתכלת יותר מידי מעבר.

אז תכנסו לבלוג שלנו ותגיבו !!

אנחנו נראות כמו צרצרית עם פיצול אישיות אבל בפועל שתי צרצריות שאוטוטו הרווחה באה לקחת לה את הילדות. והנה שפרה שאמרה בכל כך נחרצות על אשר שילך להזדיין פתאום מזדעזעת מהמילה שרמוטה. בקורנפלדית אומרים נו שוין...

Lomsahne

New member
על מה אתה מדבר...

אחת השיחות היפות... קצת חכמה בין שני אנשים אינטלגנטים בלי צעקות עם תובנות נועם דבר שהרבה זמן לא ראיתי בטח שלא היום.

Yaki J

New member
על מה בכלל אתה מדבר??????

שפרע לא מרצה לאיתי היא מלמדת אותו מחכמת החיים שיש לה בזכות לימודי הגננות שלה בקוריאה. איתי הוא פשוט פאסיב אגרסיבף, אז שיפרע בפאסיב אגסיביות מסבירה לו את הדרך הנכונה הצודקת והיפה. ובסוף היא גם תעשה לו מפה אסטרולוגית.

BMCB

New member
תראו מה כתבו בקשת-

"הסתבר גם שהשניים קיבלו אזהרה מאת האח הגדול על הפרת החוקים, ועל זה טען צבר: "לא עשינו שום דבר לא בסדר, זה רק היה גבולי ולכן באה האזהרה". מה לדעתכם הם עשו?

24 שעות 1

New member
צבר אמר זהו משהו בשיחות הטלפון עם הבית

הם ירדו מהסוייטה ורק שי היה בחדר הם דיברו איתו ומיד האח הגדול הודיע ברמקול שי איתי וצבר תפסיקו מיד לדבר רק הקטע שאת קריאתו של האח הגדול לא שמעו בוילה רק בחדר שלהם כך שי אמר מיד לאחר מכן ההפקה קראה לשפרה לאח הגדול אבל איך זה שההפקה לא השמיעה את הקריאה בכל הוילה רק להם היש הסבר לכך מה המטרה של ההפקה לשמור עליהם אחרת היו קוראים להם בכריזה של הוילה. מיד אח"כ הם יצאו לבריכה וכל אחד ישב בקצה אחר של הבריכה

שפרה, שהיא כל כך "אינטלגנטית ומעימה"

מרעילה עכשיו בארות ומתסיסה את איתי נגד ונסה "לי אישית חורה שהיא קוראת לך חלש" נו יאללה שיפרה. את חושבת שאם מלכלכים בקונרנפלדית, ומשתמשים במילים יפות זה מתפרש יותר טוב?

SnowKing

New member
גם לי זה מפריע

זאת חוצפה מצד ונסה להציג את החבר הכי טוב שלה כחלש, וכמישהו שהיא צריכה לדבר בשמו.

אז שפרה מדברת בשמו?

בדיוק אחרי שהיא סיימה להסתלבט עליו עם צבר? נו באמת ונסה היחידה שקמה להגן על איתי שכולם בראשות שי קמו לכלותו. ובו נודה, איתי לא יודע לעשות את זה בעצמו. היא מתקפל בפני כל מי שמדבר איתו מה זה עושה ממנו? חזק? לא. הוא חלש לפחות ונסה גם מנשקת אותו, גם נוגעת לו בפופאי וגם לא נותנת שיצחקו וילכלו עליו.

SnowKing

New member
נכון

אני דווקא די בעד ונסה, אני חושב שהיא ממש צדקה בריב שלה עם שי. אבל זה לא אומר שמותר לה להציג את איתי כחלש בבית, כי זה לא נכון. עובדה שהוא מעולם לא היה מועמד להדחה. שפרה לא מדברת בשמו, היא פשוט אומרת שזה הפריע לה. גם לי זה הפריע, בלי קשר לשאר הדברים שונסה עושה.

droriko

New member
גם לי זה מפריע,וגם כתבתי על זה

אבל שיפרה לא עושה את זה מתוך דאגה לאיתי , זה לא שהיא רואה בו ידיד שלה שהיא תטיח בפניו את האמת כדי לעזור לו. אצל שיפרה פשוט מהיום הראשון יש דיבור מזלזל לכולם, בעיקר לאיתי , ובכל הזדמנות שהיא יכולה לספר לו כמה דפוק היא עושה את זה, אם זה בעקיצות קטנות כאלה תוך כדי שיחה רגילה, או אם זה בשטיפה מאסיבית שהיא עשתה לו היום ושבוע שעבר .

למעלה