עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

cookies10

New member
ונסה עושה צחוק מאיתי

והיא מזלזלת בו ומורידה אותו לאשפתות, מקללת וצועקת עליו ועושה ממנו עבד שלה כמו הסוס שלה אף גבר שיש לו כבוד, שקורא לעצמו גבר, לא היה מסכים שהתנהגו איתו בצורה כזאת מגעילה ואם היא לא מכבדת אותו היא גם לא מכבדת את עצמה, לזאת אפשר לקרוא מלכה - היא רחוקה מלהיות מלכה היא כנראה רק מחפשת גברים שהיא יכולה לשלוט עליהם ולרכוב עליהם, נראה אם היא היתה ככה מתנהגת עם שי או אם צבר היא מנצלת את זה שאיתי אוהב אותה ומשחקת אותה שהיא טובה...

bibaso

New member
אין לה שום רגישות וטאקט

בנוגע אליו. זה פאק רציני שלה, אני בטוח שזה לא מרוע אבל היא לא מצליחה להבין שאנשים חווים דברים בדרך שונה ממנה - ואני בטוח שהיא לא היתה מסוגלת להבין מה רוצים ממנה, אם היא היתה קוראת את הפוסט הזה. מצד שני איתי מעורר בה את הצורך להגן עליו ומה שקרה היום התחיל כתוצאה מהצורך הזה שלה. הסיכסוך הנוכחי איננו חלק מה"משחק" שלה עם איתי - הוא אמיתי מבחינתה - ירד לה (שלא בצדק - אבל כתוצאה הגיונית מבחינתה של השתלשלות העניינים) - האמון באיתי. אני מקווה שנגמרו הימים של היחס המבלבל לאיתי. (וכאמור - מה שקרה היום איננו חלק מזה).

sivan1237

New member
היא גם מנצלת את השיחה הזאת לטובתה כדי לרדת

על יוסי.. כשהוא נכנס לחדר מייד היא אמרה לאיתי: יש בן אדם אחד לפחות שמפריע לו שאנחנו מדברים עכשיו כי זה לא משרת את האינטרסים שלו"..שתפסיק כבר לדבר בחרוזים הבחורה הזאת ממש גועלית.. היא שונאת את יוסי שבכלל לא היאשיו בשיחה הזאת ורוצה לגרום לנו הצופים שלא נצביע לו..חח אם היא רק הייתה יודעת.. מה היא רוצה ממנו זה גם החדר שלו וזוכותו להכנס מתי שרק ייבחר!! וייאמר לזכותו שקלט שהם בשיחה ויצא מהחדר ובכל זאת היא הרשתה לעצמה לכלכלך עליו... היא דוחה תסלחו לי!!

דינה128

New member
היא לא צודקת?

עוד נראה כשיוסי ואיתי ישבו וידברו נראה אם הוא לא יגיד לו משהו על השיחה עם שפרה או ישאל אותו מה היה כמו שהוא שואל אותו כל פעם אחרי ששולח אותו לראות מה קורה אצל אחרים.

sivan1237

New member
לי לא נראה שהוא רחרח..אבל גם אם כן

הם לא מרחרחים??? רנין החיילת של שי לא נשלחת "לעשן"?? גם אם את/אתה הייתם בבית 50 יום רצוף בידיעה ששונאים אותכם כל כך עד כדי כך שלא רוצים בכם החל מהשנייה הראשונה..הייתם מתחילים להכנס לפרנאויות. יוסי שומר על איתי מחשש שמא יאכילו אותו בשטויות וזה לגיטימי כל עוד גם הם עושים את זה

דינה128

New member
די כבר על כל דבר להגיד והם לא עושים את זה?

אם כולם עושים את זה אז למה אתם מדברים רק על צד אחד? אם כולם עושים את זה וזה בסדר.... אז זה בסדר תאמינו לי דיון נורמלי יכול להתפתח גם בלי הכפשות גם בלי שקרים ובלי מניפולציות שיש חברים שעושים כאן.

sivan1237

New member
אם הם עושים את זה שלא תבוא אליו בתלונות

הבנת הנקרא בסיסית

אור2221

New member
נראה לך הגיוני

שיוסי אמר גם לליאון, גם לאיתי, גם לבת שלו, גם לאשר, גם לונסה - איך לשחק את המשחק, מה הם עושים נכון ולא נכון. ושזה משרת את האינטרסים של כככווווללללםםםםם? הלא יוסי רוצה את המיליון, לו או לבת שלו - אז למה לו לעזור לכולם? שפרה צודקת במאה אחוז, שאיתי ישחק את המשחק שלו, לא של יוסי.

droriko

New member
קלטתם מה קרה עכשיו?

שפרה ואיתי מחליפים בגדים או משהו כזה, ולכמה שניות היה "נפסל לשידור" , יש מצב רציני ששפרה תוך ההחלפה חשפה את השד? תכלס זה לא יפתיע אותי

דינה128

New member
עוד פעם שפרה ? זו היתה ונסה

המצלמה היתה על ונסה והיא יצאה מהמיטה להתלבש. היא התכופפה וראו שהיא עם חוטיני וראו לה...ואז הפסיקו את השידור (במקום לעבור לחדר אחר) שמעו אותה ברקע מתלבשת וכשהיא היתה לבושה לגמרי, החזירו את השידור. די כבר להעביר כל דבר כאילו על שפרה. זה מגמתי ומגעיל.

droriko

New member
ולהאשים אותי בסוביאקטיביות מוציא אותך טיפשה

אפשר לחשוב שאת הולכת להצביע לשי ......

דינה128

New member
אני מצביעה לשפרה כי אני לא רוצה את שי

תחפשי הודעות שלי בפורום ותמצאי הודעות מפרגנות לכל דייר כשמגיע לו, לדעתי כמובן. אני לא כותבת בצורה עיוורת נגד דייר אחד רק בגלל שהוא פחות אהוב עלי. לא משמיצה דייר אחד באופן קבוע רק בגלל שהוא פחות אהוב עלי\ כשדייר שפחות אהוב עלי עושה מהלך שאני חושבת שכל הכבוד לו - אני כותבת כשדייר שיותר אהוב עלי עושה מהלך שאני פחות אוהבת - אני כותבת. אבל לעשות את מה שאת עשית זה מעשה נבלה. אין לי מילה אחרת. אם ראית שהחשיכו את המסך כי מישהי התלבשה , אין מצב שחשבת שזו שפרה כי זה היה בחדר של הבנות והראו במפורש את ונסה ומבחינה חיצונית, אי אפשר לטעות ביניהן. אז די להתייפייפות ולהתחיל לשחק משחק הוגן. אנשים שלא ראו , היו מאמינים שזה באמת מה שקרה כמו כשכתבת שאבא של שפרה היפי וכולם נתפסו לזה ורק אחרי שראית את המהומה שקמה כתבת שזה היה בצחוק. אני בטוחה שלא היית רוצה שיצחקו ככה עליך.

אור2221

New member
החשיכו לחמש שניות גם את שפרה

וכמה דקות אח"כ גם את ונסה, לדקה בערך. שפרה נשארה בחזיה והסתובבה עם הפנים למצלמה אז החשיכו אבל זה נמשך בדיוק כמה שניות. אז שתיכן צודקות.

mooolly

New member
../images/Emo67.gifוכמה דקות לפני זה זה קרה גם עם שפרה

היא היתה בחדר עם לאון ואיתי, והחליפה חזיה מתחת לשמלה, ופתאום זה נפסל לשידור...

u r a n i a

New member
../images/Emo33.gifשאלה:אמרו משהו על שיחות הטלפון של ש"צ?

האם בשיחות האלה נמסרה להם אינפורמציה ?

דינה128

New member
האח הגדול היה גם על הקו והאזין

אני בטוחה שהם הוזהרו מראש שאסור לשאול או להעביר מידע וכל השיחה האח הגדול היה על הקו השיחות הוקלטו וביום שלישי יראו לנו אותן.

למעלה