עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

עינת י

New member
אפילו לקרוא ברכה של חג שי לא יודע

"חגים וזמנים לשון" הוא אומר. זה צריך להיות "חגים וזמנים לששון" למה נותנים לדפ"ר הזה לברך? למה הוא בראש השולחן תמיד? חוצפן
 

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חג שמח לכולם ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תנוחו קצת
 
כולם דחוף

זה הזמן לעשות מהפכה לא רוצים איזה כוכב צעיר יקח את האח הגודל ויהיה כל הזמן בטלויזיה ובחיי הזוהר רוצים לראות עם זה אמיתי ולעשות מהפכה יוסי בובליל כולם 1 אל תפקירו את הדורבן
 

ShukyD

New member
תלוי בהגדרות שלך

מה שכן הוא די נועד למצות את אירועי היום לסכם בשביל אנשים שנכנסים ולחסוך את ים ההודעות שפותחים מתחתיו
 

ShukyD

New member
כשאעבוד אצלך

תוכלי לבוא בדרישות ואם לא נאה לך - לפטר אותי אני לא פה בשביל לחכות לפקודות ממך, עם כל הכבוד.
 

קמבילי

New member
תתבייש לך תינוק חצוף שכמוך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפורום לא ארגז החול שלך, אתה פה בחסד ולא בזכות, והעובדה שתפוז עוד לא נפטרו ממך היא רק משום שאין להם זמן להתעסק בפורום חסר חשיבות וזמני שכזה. מי אתה שתפנה אלי בטון כזה. פעם אחת אתה מוחק שרשור לא מחמיא על אשר, פעם אחרת אתה מעמיד מישהו אל עמוד התלייה בכיכר העיר, ובאופן קבוע אתה עונה כמו ילד מחוצ'קן ועצבני: "אני לא עובד אצלך". הפעם עברת כל גבול, אני אפנה לאנשים נוספים כאן שמאסו בך והעדיפו לעבור על זה בשתיקה. הפעם לא תינקה. תודה לאל, יש מנהל נוסף, ויש את מאמי ללא צנזורה והם ימשיכו לנהל את הפורום.
 

ShukyD

New member
דבר אחד את שוכחת

את השירשור על אשר לא אני מחקתי וגם שלחתי לך מסר שמוכיח את זה.. אבל אני רואה שהספקת לשכוח, אולי הגיל עושה את שלו <תינוק תינוק אבל לא נשאר חייב> בנוגע ל"להעמיד מישהו על עמוד התליה" פנו אליי מהנהלת הפורומים והגענו להבנה אחרי שהשירשור הספיק להעלם כבר ובקשר לתגובה שלך, כן, יש יותר מדי גולשים שבאים בעיקר לזהם את הפורום עם התגובות הקיצוניות שלהם, להעליב את כל העולם לפזר רעל וארס לכל עבר ועוד לבוא בדרישות למנהלים כאילו אנחנו חייבים לכם משהו. אני אענה לך כמו שאני עונה לכל אחד שמאיים עליי את יכולה לפנות להנהלה, את יכולה לפנות לאחראים, את יכולה לפנות למנכ"ל מצידי אין לי שום צורך לדעת את זה לפני כן ואם זה נועד רק לפוזה ואיומים אז תחסכי ממני, אין לך מושג כמה כאלה אני שומע ביום. זה שאת באופן אישי נעלבת מדברים שאני אומר לך, לא באמת אומר שהם מעליבים או פוגעים.. להפך, אולי דווקא כי הם נכונים ואת מסרבת לראות את זה. תחשבי פעמיים לפני תגובה אמוציונלית, תראי איך הדברים, אולי יש משהו במה שאני אומר.
 

rinatt1

New member
סליחה, אבל אתה מגזים ברמות על...

אני מכירה את הפורמים בתפוז.. ופעם ראשונה שנתקליתי במנהלת פורם כמוך.. את באמת קצת מציקה לאנשים, ונכנסת לשיחות שלא קשורות אליך, ומעירה הערות שטותיות... כאילו מה נסגר איתך.. תרגעי.. תנוחי.. תני לאנשים להנות פה.. בשביל זה נועד הפורם לשתף בחוויות ..להביע דעות... והכל בכיף חג שמח :))
 

superjets

New member
יוסי מתחיל להתחרפן

43 שנה אני מעשן, אם אפסיק בבת אחת יעלה האדרנלין לקצפת ויגרום לחרצפת
 

דינה128

New member
למה הוא לא שמר לו סיגריות? הוא ידע שזה יגיע?

כשיוסי הציע 50% למשימה, אמרו לו אם נפסיד לא ישאר לסיגריות. אז לא ישאר הוא אמר. חזרו ואמרו לו .. לא יהיה לסיגריות.. הוא עוד פעם אמר, אז לא יהיה.. כשהפסידו, למה לא תיקצב את הסיגריות כמו ונסה? נתנה לאיתי לשמור לה ואמרה לו שכל יום יתן לה 7. חבל, עכשיו באמת יהיה לו קשה. אני מקווה שהאח הגדול ילך לקראתו ויתן לו סיגריות ואם לא לפחות שעינב וונסה יתנו לו משלהן.
 

bibaso

New member
יוסי מעשן הרבה יותר כבד מוונסה

אולי שמישהו יבריח להם סיגריות דרך המעבר של החתולים ??.
 

דינה128

New member
למה יוסי התכוון?

יוסי דיבר עם עינב : יוסי- אם לא תעשני 5 ימים - תפסיקי בכלל עינב- לא אפסיק יוסי- לא תפסיקי, מה תעשי? עינב-..לא שמעו יוסי- תלכי ? על מי את מאיימת? עלי? על מי? את החוב שלך איך תשלמי? זאת הבעיה. מישהו יודע למה הוא מתכוון?
 
למעלה