עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

שפרה לאיתי-

"תן לי אורז ועגבנייה ואני בסדר, אני לא צריכה הרבה"......... מה את אומרת???? גמרת את התקציב י'פרה!

עינת י

New member
שי מגלה את הקלפים

שי ליוסי: אל תדאג גם אם אני הולך יש לי את צבר שיפרה ולאון יוסי לשי: עכשיו חשפת את כל הקלפים שלך שי לצבר: אם אני נשאר פה אני מוריד את כולם כולל הג'וקר אוי כמה שהוא דוחה השי הזה

בהלםם

New member
שי בלתי נסבל! וגם צבר ושפרה המושפעים!!

איך שי מעוות את כל המציאות אלוהים!!

ruti

New member
בבקשה פיתחו שרשור חדש. אי אפשר יותר עם האורך

הזה

ShukyD

New member
רותי, איך אפשר יהיה עם האורך הזה?

כשבמקום להכניס הכל בהודעה אחת את מגיבה לעצמך שוב ושוב ושוב ושוב ומעמיסה על השירשור ועל הפורום? תשתדלי לסכם הכל בהודעה אחת או שתיים ארוכות יותר, תודה.

nini18

New member
../images/Emo124.gifשמשהו כבר יסתום לשי את הפהההה

וואי אי אפשר לשמוע אותו כבר , איך כולם יושבים סביבו ומקשיבים לו? לא נמאס להם? אני כבר לא פותחת את ערוץ 20 כל פעם שפותחים שומעים את שי מלכלך על מישהו אחר אי אפשר כבר לסבול אותו, העיקר הוא אומר שהוא לא מרכל אלוהים, איזה טיפוס מגעיל הוא
שילך הביתה כבר שיהיה לנו ולהם שקט ממנו.

ruti

New member
הכלב נובח והשיירה עוברת. מחר הוא ינבח בבית

שלו בחזרה בחדרה. ברוך שפטרנו מהנחש הזה

nini18

New member
אני מאוד מקווה אבל האמת שהפעם

אין לדעת אפילו יוסי לדעתי בסכנה, כי יוסי פה ושם זורק מילים שהוא לא צריך וזה גורם לאנשים להתהפך עליו. דעתי האישית , כל מה שהוא אומר (יוסי) מגיע להם כי הם שמים אותו להדחה כל שבוע גם כשהוא לא עושה(להם) כלום, אז שיספגו גם קצת שחצנות ממנו. ומי שלא מדיח אותו זה בגלל אסטרטגיה שלא לעמוד מולו זה בטוח!

הוא הציג את את עצמו כטוב לב כלפי איתי

אבל כיצד זה הסתדר עם החיקויים בשירותים? בן אדם עלוב, אני מקווה שהוא ייצא מחר ולא שפרה.

ruti

New member
מחר שי יטוס חזרה לחור ממנו בא בחדרה שלו

הוא יעשה פרצופים אצלו בבית לתחת שלו ולשיער המכוער שלו עם הג'ל.

ruti

New member
צבר אומר שהוא ידע מראש שהוא או שי יהיו בגריל

חחחחח. חי בסרט. צבר היה בשוק אתמול בדיוק כמו שי. שניהם היו בהלם שעשו להם כזה תרגיל שי עוד בשוק מהתרגיל שעשו לו. הוא לא מבין שיצאו נגדו כי הוא חרא של בנאדם

ruti

New member
שי חושב שעינב ויוסי מתואמים. פחחחחחחחחחחחחחחח

מנסה למכור את זה ללאון יענו. אם שי היה יודע שלאון הצביע נגדו הוא היה נגנב. איזה קטע יהיה כשהוא יגלה את זה ביום שלישי מחר בערב

ruti

New member
לאון שחקן דגול. מרמה את שי עד הסוף המר ../images/Emo6.gif

Lomsahne

New member
מצטער להגיד לכולכם...

אבל שי רואה את הדברים בצורה חכמה ביותר-הוא אסטרטג מעולה שפשוט נפל. מצטער להגיד לכם אבל כל מה ששי אומר זאת אמת לאמיתה אם תרצו או לא,יוסי הוא אסטרטג מעולה והוא הצליח ושי קלט מה שיוסי עשה. אין מה לעשות יוסי נחש לא פחות משי ואל תקחו את הנחשיות כרוע מי שנחש לא בהכרח רע.

עינת י

New member
יוסי ממש לא נחש

שים לב להצבעות של יוסי הוא לא הצביע נגד ונסה ואילו שי השקרן מסית נגד יוסי ואומר לונסה כאילטו יוסי הצביע נגדה. כל מי שרואה בבית רואה כמה שי שקרן ונחש ולכן מחר הוא ילך הביתה. אני בטוחה שהוא גם יקבל תגובות שינאה ברחוב כמו שמגיע לו

ח מ ס ה

New member
שי לא אסטרטג הוא טיפש עם פה גדול

פה גדול מדי הגובל באלימות מילולית. אני מקווה שמישהו כאן יאסוף את כל "פניני הלשון" של שי ואת כל המשפטים המתלהמים שלו ויעלה אותם על הכתב. כמה קל, ללכלך על מישהו שלא נוכח בשיחה, ואבוי לבושה שכולם נטלו בזה חלק. זו היתה השיחה הנבזית והשפלה ביותר שהתנהלה בבית. השיחה הזו גרמה לי לשלוח 10 סמסים ליוסי בובליל (שאינו הפייבוריט שלי) וזאת כמחאה על מה שקרה שם מקודם. חבל מאוד שההפקה לא השכילה להזהיר אותם ולצנזר את הבושה הגדולה. שי ושפרה עלובים. שי לא היה אסטרטג ולא יהיה. הוא אפילו לא מבין את המשחק.

ruti

New member
שי וצבר ושפרה שוב התנפלו על לאון ../images/Emo4.gif

שוב עושים לו פסיכלוגיה בגרוש ומסבירים ללאון מה קרה בצהרים. צבר הנחש מסביר לו איך איתי שתק וכו' ואיך ונסה במקומו עשתה מלחמה

למעלה