אני לא יכול לראות יותר את כל ההתייפיפות וההתנשאות הזאת של שפרה. שי נחש ויקבל את שלו בהמשך , אבל אני כבר תקופה ארוכה לא יכול לראות את שפרה שנייה אחת על המסך שלי. היא חיה בסרט וחושבת שרק הדעה שלה שווה וכמה שיותר מהר יותר טוב (לראות אותה בבית).
בזמן ששי סיפר לה שיוסי אמר שהיא בטח בכוונה הורידה את הלחם,היא הנהנה בראש ואמרה נכון? אז היא כן עשתה את זה בכוונה.....היא כזו מגעילה.. צבר משחק אותה עכשיו מאצ'ו עצבני,יאללה גם הוא..שיעוף כבר. וליאון יושב שם ומרכל איתם, ועלק שי "אני לא מרכל על אף אחד מאחורי הגב" אמן ותעוף מחר!!
בלי עין הרע שפרה מספקת המון דברים לרדת עליה. אבל למה לשקר? למה לקחת דבר אחד ולהגדיל אותו לגודל פיל רק כדי להמאיס אותה עוד יותר?????????. זה לא היה שי שסיפר לה אלא לאון. והיא לא הנהנה לנכון אלא להיפך היה נדהמת. די כבר להפיל עליה תיקים שזה לא היא אתם משחקים כאן משחק מכוער ובאים בטענות לצבר שפרה ושי שמשחקים מכוער?????? אתם משחקים כבר מכוער לא פחות מהם.\
מכיוון שהוא סוג של בן-אדם שהיה מסוגל לעשות כזה דבר. כולם כבר במטבח אמרו ליוסי שזה לא היה ברשימה, אפילו עינב. מה שכן שיפרה עשתה, ואת זה כולנו יודעים זה להאבק שזה לא יהיה ברשימה.
מה לא ברור פה ולמה את ישר טוענת שזה שקר. אם היה לי את הקטע הזה מוקלט הייתי שמה פה שתראי בעצמך.לא הייתי רושמת פה סתם וממציאה. היא במפורש הנהנה לו בראש כן ואמרה בקול "נכון"... ואם יש למישהו את הקטע הזה שישמים אותו פה בבקשה שיראו מי זו שפרה .
את מה שבא לך להבין. תקראי את התגובה שלי טיפה למעלה. ותאמיני לי - עינב רבה איתה על זה והיא החיים לא היתה שותקת על זה, אבל אפילו היא אמרה שזה לא היה ברשימה
אחרי ששפרה שמעה שיוסי קרא לה בת שרמוטה היא אמרה שאם הקהל מעדיף לראות בנאדם כזה שקורא למישהי בגיל של הבת שלו בת שרמוטה, מאשר אותה.. ואז היא אמרה אני מעדיפה לא להמשיך את המשפט עכשיו ואז היא אמרה שכבר היא מעדיפה ללכת מחר מאשר ששי ילך.
מגעילה פלצנית שחייה בשנות ה40 תשלך תתעדכן כבר מה קורה בעולם האמיתי היא וצבר לא מסוגלת לראות אותם איך צבר קם בעצבים למה מה הוא כבר יעשה ליוסי כאילו בחיים הוא לא אמר כוסאמק על משהו ממש צדקןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וכן שיי מראים הכללללללללללללללללל ישדרו אותך בכל התחמונים אל תדאג צא מהסרט