עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

BeN ShaDe

New member
אווו , אני הולך לחכות לעימות הזה.

אני מאמין שהוא ייקרה בקרוב מאוד.

11GiLaD11

New member
שפרה מאיימת שאם יוסי נשאר היא תשמח ללכת

הלוואי, גם אנחנו נשמח שתלכי שפרה.

ruti

New member
שפרע ושי, תפרשו כבר עכשיו, אין לכם מקום בגמר

אתם לא ראויים לגמר הזה. הקהל לא סובל אנשים כמוכם

תשמעו שי גמר אצלי מעכשיו

אני שונאת שמישהו גורם למישהו אחר לא לאהוב מישהו מבית האח הגדול, אני אוהבת שכל אחד מחליט לבד. שי היה בעיני אחלה גבר אהוב מאוד ורציתי שיזכה - פעם לכלך על אשר בפני לאון וסלחתי, אבל עכשיו שהוא מלכלך על יוסי בפני החברים בסוכה, הוא גמר איתי, לא סובלת אותו יותר.

bibaso

New member
אם היית רואה מהתחלה ובערוץ 20

זה לא היה לוקח לך כל כך הרבה זמן.

נועם7

New member
שי תחמן, שותל עשבים שוטים וזרעי שנאה בין

הדיירים. בהחלט, זו דרכו להאבק על מקומו. הוא אמר בנקודה מסויימת שצעק כדי שכל המצלמות יהיו מכוונות עליו. לכן ניתן להסיק שמדובר במלחמת קיום.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifתגידו, זה חוקי בכלל ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כבר חצי שעה שהם יושבים בסוכה ושי לא מפסי קללכלך על יוסי ולהסית נגדו ולחמם ועוד בשיא החוצפה פונה למצלמות ואומר לאשקלונים שלא יצביעו ליוסי... זה חוקי? מותר לו להסית ככה?

עינת י

New member
אסור לדבר למצלמות../images/Emo70.gif

ושי דיבר כמה פעמים למצלמות וגם אמר לחבריו שיעשו שלטי חוצות עבורו, גם זו עבירה . אבל ההפקה בטח לא תעניש אותו. חוצפה.

נועם7

New member
שי תחמן, שותל עשבים שוטים וזרעי שנאה בין

הדיירים. בהחלט, זו דרכו להאבק על מקומו. הוא אמר בנקודה מסויימת שצעק כדי שכל המצלמות יהיו מכוונות עליו. לכן ניתן להסיק שמדובר במלחמת קיום.

shy6

New member
שיוסי אומר "שרמוטה" אז כל הבית כמרקחה

אבל ששי אומר למישהי "שתלך להזדיין" ועוד כמה פנינים אף אחד לא מוציאים מילה.

בהלםם

New member
צבר הצדקן כועס שגבר בן56 אומר שרמוטה?

על בחורה שמאז שהגיעה נתנה לו רק כבוד.ממש תמימה אבל ששיפרה אומרת לאשר בן אדם דתי לך תזדיין זה בסדר?? אוף התוכנית הזו הורסת לי תבריאות חח

בהלםם

New member
וצבר מוסיף "אלימות מלילות לא פחות גרועה..."

צבר שכח מה שיפרה אמרה על אשר...2 מזעזעים ושי כל אבל כל מה שהוא אומר הוא פשוט עושה את זה בעצמו זה לא יאומן

ruti

New member
צבר חושב שהוא בבית משפט. תכף הוא יוציא פטיש

ויתן לכולם בראש. בזמן שהוא עצמו נחש מספר 2 בבית. הוא אדם אמפטי, חסר רגש, אנשים לא מדברים איתו כי הוא מתנשא מעליהם, האף שלו יותר גדול משל שי. הוא די בודד ובא ממשפחה הרוסה כנראה כמו אז שהוא בכה על אבא שלו ואמא שלו. אני די מרחמת עליו כי אני רואה גבר שבור לרסיסים

shy6

New member
אתה צריך להבין

זה לא הקללה אלא הבנאדם שאומר אותה. אם זה שי או שיפרה אז זה בסדר, אבל אם זה יוסי חס וחלילה.. אותו דבר היה בסיפור נעמה. נעמה ושי עשו את אותו הדבר, אבל אם שי עושה את זה אז זה בסדר. אבל אם נעמה...

ororking

New member
כל פעם ששי אומר שהחברים שלו לא בגדו

לאון עומד להתפוצץ מרוב בושה אני מרחם עליו. האמת שהוא לא ממש יודע אבל אם היה מצביע לאיתי כמו שהוא חושב בדיעבד זה יכל להציל את שני החברים שלו.

ruti

New member
לאון מנסה לשנות נושא כל פעם ששי חושב על מי

בגד בו. הכי קטע שהם עכשיו מתחבקים ומחר שי ירתח כשיראו לו מי הדיח אותו

למעלה