עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

שי ברצח אופי ליוסי

תמשיך לחפור לעצמך את הקבר יא סתום אני פונה למשפחה של שי שידאגו לחלץ אותו משם אחרת כשייצא אנשים יסקלו אותו באבנים

ruti

New member
כמה פסיכולוגים יטפלו בשי החל ממחר בערב?

כל הפסיכולוגים בחדרה תהיה להם עבודה איתו. הוא יצא משוגע כי הוא לא יאמין שתקעו לנאד נפוח כמוהו סכין וגם סובבו אותו חזק

נועם7

New member
אני מתחילה לפחד שההפקה תרצה לשמר אותו.

מפחיד אותי שהשטיפות מוח שלו יעבדו. פשוט מפחיד.

ליאורי13

New member
גם אני פוחדת מזה

שי בנאדם אלים,כבר אמרו את זה מליון פעם,אבל חוזרת על זה לצערי הרבה, שי לא יעוף כל חדרה יסמסו לו, אמא שלו עושה קמפיין למענו אם הוא ישאר הוא ירים את האף עוד יותר, אזה בעסה

BeN ShaDe

New member
שי יצא עכשיו כזה אפס.

כשהוא קרא לנעמה , אימא ומורה בישראל , "אפס" , אז זה לא נחשב? הוא עשה פה רצח אופי ליוסי ויצא פה ממש אפס. אני כבר מחכה לעימות שלו וצבר נגד יוסי ועינב. למרות זאת , הייתי רוצה לראות את שפרע קודם בבית ואני בטוח ששי יצטרף אלייה בשבוע הבא כי אני בטוח שגם בשבוע הבא הוא יהיה על הגריל (יוסי , עינב ולאון יצביעו לו).

ruti

New member
לאון: השיחה הזאת גרמה לי להבין את מי אני יותר

אוהב. מוזר. זה כאילו חיזק את זה שהוא לא סובל את שי התחמן

Jones

New member
לאון אפס,

הוא ממשיך לקנות את מה ששי מוכר לו, ואין סיכוי שהוא יעלה אותו שוב לגריל.

עינת י

New member
גם לאון נחש לא קטן

עכשיו בשיחה הוא לכלך על עינב וכל היום מתחנחן אליה

לאון כבר לא יצביע לו

מהרגע שהודיעו ששי מועמד להדחה - הוא כבר התחרט. ואפילו עכשיו הוא אמר לשפרה: "אני שמח שהייתה תשיחה הזאת - ככה אני יודע את מי אני אוהב באמת" קבוצה של חכמים, ולא רואים איך עובדים עליהם בעיניים.

BeN ShaDe

New member
אני חושב שבחיים שלי...

לא שנאתי דמות טלוויזיונית כמו שאני שונא את שפרה. סתם רציתי להוציא את זה.

ruti

New member
צבר לא מבין איך כל המועמדים להדחה מהחדר שלו

חחחחחחחחחחחחח. איך באמת? כי לאון בגד בך ודחף לך סכין. משפטן חסר אופי.

ruti

New member
צבר טוען שנשרפו לו כמה פיוזים. כן, בתחת ../images/Emo6.gif

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifמעניין באמת איך לשי מותר להסית

ולהגיד על יוסי "שיילך להזדיין" ואף אחד לא יעצור אותו! מותר לו גם להמשיך לצבר את המשפט שאם יוסי לא היה בן 56 אז הוא היה "מוריד לו פצצה"! ולשפרה מותר לרמוז בעדינות שהקהל מטומטם אם הוא בוחר מחר ביוסי ! הכל מותר לכולם כל עוד הם בצד הזה של המתרס ממש חוצפה עברו כל גבול וואי וואי היום הם ממש עלו לי על העצבים

Jones

New member
איך איתי מנסה להרשים את ה"מקובלים" (ש"צ)

הוא תמיד ינסה לרצות אותם בדעות שהוא יציג, גם אם הוא לא מאמין בהן... הבנאדם מוכיח שהוא סמרטוט בכל פעם מחדש. מה שבאמת מעניין אותי - מהי דעתה של ונסה בנוגע לשיחה שהיתה קודם בסוכה, ומה היא חושבת על חבורת הזבל (כששי בראשה). כל ההתרחשויות האחרונות מחזקות את האהדה שלי לעינב ויוסי.

mooolly

New member
שקר ענק של שפרע-

לאון אומר שעינב כל הזמן אומרת לו שהוא לא איתה ושהוא רק עם צבר ושפרה, אז שפרה אומרת- "אנחנו אי פעם אמרנו לך דבר כזה?" אה, כן....... שלשום, בסוכה?! כמה שאני מתעב את הבחורה הזאת... ובחיים לא תיעבתי ככה דמות טלוויזיונית, שי חייב לעוף מחר רק בגלל ההשפלה שהוא העביר עכשיו את יוסי. בושה. אבל עדיין אני לא מוכן להוציא שקל על שפרע. אני מסמס ליוסי בטירוף, ואני מקווה שאני לא היחיד.

בהלםם

New member
הוצאתי 2שקל על שיפרה כי זה ההפרש בין

השנאה שלי בין שיפרה לשי 2 שקל!!!!!11

למעלה