עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

כל הדיירים נגד עינב ויוסי!!

ונסה ואיתי גם נפלו בפח. לא להאמין למה שי מסוגל החתיכת צבוע חלאה מסריח שקרן פתלוגי!! הוא גורם לי לאחל לו ולשפרע דברים שלא חשבתי שאני אאחל למישהו אי פעם!! אני שונאת אותם!! אנשים, לא להיות שאננים, להצביע ליוסי מלא כדי שההפקה לא תחשוב לרגע לשבש הצבעות, כי יראו שהוא מכניס להם כסף!

Antonio Montana

New member
ועכשיו הם רוקדים על הדם השפוך של יוסי.

הנתינים רוקדים בזמן ש"המלך" שי יושב בסוכה ומביט.

בהלםם

New member
הצבעתי מלא ליוסי

אני כבר לא בטוחה שאני רוצה ששי יעוף לפני שיפרה או ההפך יואו היא עולה לי על העצבים מגעילה כזו איך היא חיה עם עצמה עכשיו אני נזכרת במלא דברים שהיא סיפרה פעם על הקטע עם החתונות שהיא הולכת לחתונות ולא משלמת כסף כי מי שרוצה אותה בחתונה שיזמין אותה כי הוא רוצה שהיא תהייה שם ואל בגלל הכסף.. יואו מגעילה

Eloola

New member
../images/Emo45.gif

זה מעבר ללחזק את יוסי, זה גם לחזק את שפרה, עם כל הצער שבדבר, מהסיבה הפשוטה שאותה יהיה אפשרי להוציא גם בהמשך, אבל שי יקבל יותר מידי כוח ואף אפסון לא יעיז להגיד את השם שלו מפחד. שי צריך לעוף בפעם הראשונה שהוא מועמד, זה יעשה את התכנית הזאת לאלוהית.

Eloola

New member
הגעתי למצב שבחיים לא האמנתי שאגיע אליו-

שלחתי שני סמסים לישות הכי שנואה עליי - שפרה, ואני גם אנמק: שי אפסון מתועב, יצור נאלח, תבינו לכל הרוחות - it's now or never, אם יש הזדמנות פז להוציא אותו זה עכשיו. אם הוא לא עוזב הפעם, הוא לא עוזב בכלל . אם הגענו לרמות של להעדיף את שפרה אז בחייכם. אף אחד מהקליקה שהוא גיבש לעצמו (פחדנים כמו איתי וונסה) לא יעיז להעמיד אותו מעכשיו והלאה. תעשו טובה לטלויזיה הישראלית ולעצמכם.

24 שעות 1

New member
מ- ש- ע- מ- מ- י- ם !!!!!

כולם שם יכולים למכור תותים בשוק חרא של מתמודדים הביאו חוץ מכוכב אחד שתמיד מנצנץ לו!!!

למעלה