עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

דינה128

New member
לא נכון. היא לא הזכירה את יוסי

היא גם לא אמרה לדבר למצלמות . היא אמרה "הגיע הזמן לבקש שיסמסו לי ולשי" ואז לאון התחיל... אבל הוא עשה אותו דבר אתמול בלילה לשי ואפילו אמר בערבית שרנין אמרה לו להגיד שרנין מבקשת מכל הערבים שיצביעו לשי. ואת זה אני באמת לא מבינה.

24 שעות 1

New member
אמרה לו שתצא בחוץ תוכל להסתכל על עצמך שלא

בגדת בחברים שלך השטיפות מח שעושה לליאון - תהייה אתה אבל שתעמוד מול הראי. תראה שלא בגדת בחברים שלך רנין שי אני וצבר ומסיימת בחיוך נצחי

shlomitgueta

New member
את ממש אבל ממש ממש צודקת! אני גם מנסה

לאהוב אותה, בעצם מה זה מנסה? ההיגיון הפשוט אומר שאם אדם נחמד לסובבים אותו והוא מסתדר עם הרוב אז קרוב לוודאי שהוא אדם מקסים, ושפרה כביכול מנסה להראות לנו שהיא כאילו כזו אבל היא ממש לא כזו באמת ולכן אנחנו לא "קונים" את זה אנחנו מרגישים את הצביעות אפילו הצחוק שלה מזוייף!!!

LIA07

New member
ו................

הוא תפס את ונסה חחחחחחחחחחחחח אוייי כמה אני מחכה שהוא יעוף... עד עכשיו הייתי קוראת סמויה.............. אבל ווואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה הולך שםםםםם שי פוחד על התחת שלווו ונסה יודעת לענות יפה לחרא כמוהו אבל למה מצנזרים הקרציות שם!

Coral T

New member
שניהם חייבים לעוף כבר!

אחד דביל שלא מפסיק לסכסך בין אנשים והשנייה משחקת אותה "הצדיקה התמימה". איזה מזל שיש את עינב וונסה שיש להם אומץ לצאת על מי שרק בא להן ושהן לא כמו האחרים שמעדיפים לשתוק ולא לעשות שומדבר נגד שיפרה ושי! די כבר!

ruti

New member
שי אומר שהוא לא עשה שום דבר רע לאף אחד ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא מסביר את עצמו לונסה. שהוא לא פגע באף אחד, תמיד עוזר לכולם, תמיד מנקה כלים ושוטף. הוא חושב שבגלל שהוא מנהיג כי נתנו לו להנהיג אז הוא דומיננטי ולכן רוצים לסלק אותו.

ruti

New member
"הסיבה היחידה היא שאנשים מפחדים ממני"

ולכן "אני בז לכולם. כולם פה נמושות. זה לא אחד, זה ארבע אנשים". שי לא יודע שהצביעו נגדו 5 אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח

ruti

New member
שי לוונסה: "כבר שבוע וחצי שאת כל היום רק עם

האנשים בחדר שלך עם עינב ויוסי. את מדברת רק איתם. כל פעם שמישהו נכנס לחדר אתם מפסיקים לדבר"

ruti

New member
ונסה: "אף אחד לא מנהיג פה בבית הזה" ../images/Emo6.gif

שי וונסה מדברים והיא לא מבינה אותו והוא לא מבין אותה. הוא נותן לה דוגמאות כמו לילדה מפגרת בכיתה א'.

ruti

New member
שי שמע מה ונסה אמרה והוא צדק בחלק הזה ../images/Emo13.gif

שיש פה אנשים שרוצים אנשים חלשים לידם ושהקבוצה שלו היא קבוצת המנהיגים. היא באמת אמרה את זה והזהירה את לאון משי.

bibaso

New member
../images/Emo124.gif וונסה מעולם לא השתמשה במילה מנהיגים

שי הכניס את זה וחפר וחפר עד שגם אתם מאמינים וונסה אמרה אנשים חזקים והתכוונה לכמה במקור זו רנין שאמרה לשי שוונסה דברה על מנהיגים, וזה היה קשור לתקל שלה עם וונסה לאחר שאשר הודח, ואפילו אז וונסה לא אמרה את זה - רנין פשוט המציאה כדי לחמם את שי על וונסה. היות ושי חופר וחופר עד שכולם מאמינים - כולל הצופים, כמו שעשה לנעמה, אני אכניס את הפוסט הזה בכל פעם שנחוץ.

ruti

New member
תודה על התיקון ../images/Emo45.gif גם עלי הנבלה עובד ../images/Emo4.gif

Yaki J

New member
זה חלק מהאישיות הנקסיססטית של שי

ככה המוח המעוות והאלים של שי מפרש משפטים ונסה: "אנשים חזקים" המוח של שי מפרש: אין אף אחד חזק יותר ממני בבית לכן כשונסה אומרת אנשים חזקים היא מתכוונת איש חזק אני מנהיג מכאן שאיש חזק = מנהיג מכאן ש איש חזק = מנהיג = שי

למעלה