עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

SharonPL

New member
../images/Emo45.gif ונסה נותנת לשי בראש!

למה אתה קורא לעצמך מנהיג? חחחח שי כזה חיה מתלהמת אלוהים. צורח ומשתגע כמו מטורף, כל הכבוד לונסה!

ruti

New member
שי: "למה את אומרת לכולם להיזהר מהמנהיגים?"

הוא צועק שהוא היה בחדר ושמע את זה. ונסה: אני לא מפחדת לא ממך ולא מאף אחד בבית הזה. אם יש לי משהו להגיד אני אגיד בפנים

ruti

New member
ונסה: "חשוב לי שהידיד הכי טוב שלי בבית ירגיש

בנוח בבית". צודקת. היא מנסה להבין למה הם יצאו נגד איתי.

ruti

New member
שי משקר לונסה: פעם אחת אפילו לא אמרתי

למישהו להיזהר ממישהו אחר. איזה שקרן. ונסה אומרת לו להסתכל לה בעינים והוא משקר לה

ruti

New member
ונסה: אני יותר חזקה ממה שאתה חושב ../images/Emo6.gif

עושה לו בית ספר לנחש הראשי.

ruti

New member
נפסל לשידור. עכשיו רק שומעים ../images/Emo4.gif זהו סגרו קול

shlomitgueta

New member
כולם יודעים שהוא שקרן אבל הקטע הוא

ותזכרו מה שאני אומרת שגם כשהוא יודח הוא יצדיק את כל המעשים שלו!

24 שעות 1

New member
שי לונסה לפני התוכנית הרגעתי את איתי שהוא

לא על הגריל למה לא נשאל השייח מאיפה הוא יודע מי הצביע למי שהוא מרגיע וזה הדבר כנראה שדיבר עם איתי

bibaso

New member
וונסה מעולם לא השתמשה במילה מנהיגים

שי הכניס את זה וחפר וחפר עד שגם אתם מאמינים וונסה אמרה אנשים חזקים והתכוונה לכמה במקור זו רנין שאמרה לשי שוונסה דברה על מנהיגים, וזה היה קשור לתקל שלה עם וונסה לאחר שאשר הודח, ואפילו אז וונסה לא אמרה את זה - רנין פשוט המציאה כדי לחמם את שי על וונסה. היות ושי חופר וחופר עד שכולם מאמינים - כולל הצופים, כמו שעשה לנעמה, אני אכניס את הפוסט הזה בכל פעם שנחוץ.

innervision

New member
איתי הזה כזה נודלס.

יושב לידם ומקשיב איך רבים בנושא שקשור אליו. או שאתה לא נותן להם לדבר, או שאתה הולך ואומר שאתה לא רוצה לשמוע את זה. מה אתה יושב באמצע כמו איזה לא יודע מה..

דולטש

New member
"העם רוצה לקבל בובליל"

אני מקווה שכולם ראו את הסרטון הזה. ואם לא- תהנו

נועה21

New member
תעיפו את הבהמה הזו בבקשה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא יכולה לשמוע ולראות את שי יותר. ההזדמנות הזו לא תחזור יותר. בבקשה תצביעו ליוסי ושפרה!!

יופי משהיא שמבינה אותי עם שי לא עף אני לא

יחזור לראות לייב בחיים , אני משתגעתתתתתת

למעלה