עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

S m e l l y Cat

New member
האם אלו צבר ושפרה בסוויטה?

אתמול בערך ב4 זפזפתי לי לערוץ 20 ובמקרה תפסתי שניות ספורות ממה שאני חושבת שהם צבר ושפרה ישנים בסוויטה.. אבל אני לא בטוחה אז הנה התמונות

DanaBaudelaire

New member
נראה כמוהם.. רק שבאתר קשת

כתבו: א. שהם בקושי ישנו ב. שהם ישנו במיטות נפרדות.

אור2221

New member
המיטות הן נפרדות אבל צמודות

הם לא נכנסו ביחד למיטה ליחיד, אבל הצמידו את המיטות.

rinatt1

New member
יא מגניב.. אמרתי לכם... איך צילמת את זה??

אני שירשרתי את ההודעה הזו כמה פעמים...ראיתי אותם כשהם מתחבקים כל הכבוד שצילמת מגניב אה..

DanaBaudelaire

New member
שי נסחף

הוא בכלל לא צודק בשום דבר שהוא אומר. "אין קבוצות בבית" - נננננכון. ממש. הוא בעצמו אחראי להיווצרות הקבוצות. שי לוקח קשה את עניין המנהיגים.. היא אמרה "מנהיגים" ברבים, לא מנהיג ביחיד. היא התכוונה ב"המנהיגים" לקבוצה של שי-רנין-שפרה-צבר. ונסה גם אמרה שהיא שמה לב שכולם התרחקו ממנה בשבוע האחרון.. בעיקר צבר. [ד"א, למה לא הראו אתמול בתוכנית את השיחה של ונסה וצבר השבוע?!] שי יצא על ונסה, כמו שהוא אמר שהוא יעשה, שהוא מחכה לדבר הכי קטן.. מעניין מתי עינב תצא על שפרה! זה יהיה מצחיק ברמות!!

bibaso

New member
וונסה מעולם לא השתמשה במילה מנהיגים

שי הכניס את זה וחפר וחפר עד שגם אתם מאמינים וונסה אמרה אנשים חזקים והתכוונה לכמה במקור זו רנין שאמרה לשי שוונסה דברה על מנהיגים, וזה היה קשור לתקל שלה עם וונסה לאחר שאשר הודח, ואפילו אז וונסה לא אמרה את זה - רנין פשוט המציאה כדי לחמם את שי על וונסה. היות ושי חופר וחופר עד שכולם מאמינים - כולל הצופים, כמו שעשה לנעמה, אני אכניס את הפוסט הזה בכל פעם שנחוץ.

../images/Emo2.gif ונסה ענקית!סוף סוף מישהו מחזיר לשי בצעקות

צועקת לו "מה אתה חושב את עצמך מנהיג?"

superjets

New member
להיפך, היא יוצאת טועה פה כשהיא לא עונה לו

לעניין וסתם צועקת עליו.

droriko

New member
זה כבר לא משנה

שי סוס מת בוילה , אף אחד לא מאמין לו ממילא . כל מה שונסה תגיד עליו זה משהו שממילא דשנו אותו בפורום מיליון פעם, אני לא חושב שונסה בצעקות שלה יכולה לחדש לנו משהו שאנחנו לא יודעים. ככה שאלא אם שי עכשיו יבוא לונסה ויטביע אותה בבריכה אתה לא מפספס שום דבר.

למעלה