עידכונים
הופעות
נוב' 04

actress

New member
../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gifהופעות../images/Emo41.gifנוב' 04 ../images/Emo41.gif

אנשושים יקרים חודש אוקטובר תם ונשלם וכעת אנו נכנסים לחודש נובמבר
החורף התחיל
מבחינת מופעים פתוחים שהמלצנו להם היה לנו את:
(כמובן שתמונות וקטעי עיתונות מהאירועים יהיו בהמשך ויועלו לפורום) 01.10 מופע מסיבה עברית במועדון ה" פיוז'ן תל אביב 03.10 צעדת ירח " סי היימן מארחת במופע זריחה מדהים
וכמובן העלנו תמונות וכמובן איך אפשר לשכוח את ההההתאריך 22.10 תאטרון גבעתיים " פרמיירה חגיגית למופע תחלמי בגדול שבו כולנו נפגשנו והיה כיףףףףףףףף חיים
ו.... 23.10 פרמיירה ופתיחה חגיגית למועדון הזמר הראשון של סי היימן היו לנו כל מיני נושאים מיוחדים בפורום:
9 שנים לרצח רבין איפה אתם הייתם?
שרשור פרוזה ושירה שתלתלית עם לב העלתה
שרשור דואט עם סי ועוד רבים וטובים ....
החודש אנו חוגגים ימי הולדת ל :
אני רוצה לציין מזל טוב מיוחד בחודש אוקטובר ולא הזכרנו וזה יהלי הבן של סי שחגג יומולדת ב 31.10 אז מפה שולחת ברכות ואיחולים.
5/11 fasulya
13/11 sharlior
16/11 AlanisJunkie
27/11 טיפ טיפ המקורית
|גלידה|וכעת למופעים הקרבים 01.11 מופע חתונה בבית הירוק ( מופע סגור )סי בליווי תמרה פרץ 03.11 שרים וזוכרים –ערב לציון יום הזיכרון לראש הממשלה רבין ז"ל
בתל מונד במתנ"ס בליווי ליאת פרלוב מאירי וזמרת הליווי נועם כהן . 04.11 אילת הילטון שבא – עלית שטראוס בליווי להקה מלאה מופע מסיבה . 05.11 מופע מסיבת יום הולדת באשקלון
( מופע סגור פרטי ) 07.11 מופע אומנים למען חולי סרטן בהיכל התרבות ניצן בראשלצ 08.11 בנמל אשדוד מופע מסיבה עבור " אגרקסקו " 14.00 בליווי להקה!! 09.11 מופע באילת לכנס של עצמאים ברית קופות גמל " הילטון שבא" בליווי להקה מלאה .
12.11 דני ליטאני וסי היימן מופע משותף בליווי להקה במועדון הזמר של קיבוץ עין החורש עם זמרות הליווי נועם כהן ותמרה פרץ .
14.11 " דלתא 6 " דן קיסריה מופע בין ערביים בליווי ליאת פרלוב מאירי קלידים כלי הקשה ורקדנית בטן וזמרת הנשמה תמרה פרץ . 15.11 " לשיר עם סי בשיא הכיף " בגוש קטיף לעידוד המורל. בליווי להקה 17.11 כנס " האגודה הישראלית לכאב " אילת מלון הנסיכה בוואדי 22.00 18.11 מופע ענק ל 1200 איש פלסאון אילת קלאב הוטל בליווי להקה גדולה מופע ריקודים .
20.11 מועדון הזמר החודשי של סי " לשיר עם סי בשיא הכיף " בית פרנקפורט תל אביב הדר יוסף מארחים את להקת " אביב מחולות " ואת זמרת הנשמה תמרה פרץ.
22.11. חוות בת יער קבוצה של 30 איש עבור כנס טללים עם קלידים וזמרת נשמה אנגלית בעיקר !!! 25.11 חוות "טקסס ראנץ " אילת ערב חברה לחבר'ה של בירה קרלסברג בליווי להקה גדולה.
30.11 כנס אחיות טיפת חלב עבור כנס 3 – ים המלח . תאריכים ראשונים לדיצמבר : 10.12 מופע חנוכה בגעת האלה בצפון בליווי להקה
12.12. מופע חנוכה לחוסי עמותת דרור ברעננה בית יד לבנים
13.12 מופע חנוכה לגימלאיות צהל בהוד השרון
14.12. מופע חנוכה באודיטוריום
18.12. מועדון זמר בית פרנקפורט תל אביב מארחים את לוליק !!
20.10 מופע בערב התרמה ל " אילן ואקי"ם " רמת השרון
24.12 מופע זמר משולב בחבל ים המלח הצפוני לתושבי המקום בליווי קלידנית וזמרת ליווי 30.12. מופע במועדון הזמר של אילנה כץ היכל התרבות ראשל"צ בליווי להקה .
וזה הכל להפעם ברגע שיהיו עוד התפתחויות שינויים ועידכונים אעדכן בהתאם שלכם מיכל

actress

New member
עוד 2 הופעות 13.11 בקניון ארנה הרצל

בהרצליה וזה נראה לי גם לילדים ו 8.12 בשוהם.

ט י נ ה

New member
ארנה ממש לא לילדים הנה הפרטים

זהו מופע סגור. לא לילדים. השקה של חברה בת 600 איש נושא הים אשיר שם בסךהכל 5 שירים נראה לי ממש לא לילדים . אבל זו דעתי בלבד

ט י נ ה

New member
הי טלי יקרה הופעות לילדים ממש לא

לצערי , אבל אולי משהו כמו מופע בעין החורש עם דני ליטאני יכול לענין אותך בשישי הבא .נשמע לי כמו ערב מדהים . יש מכירת כרטיסים אצל איזו וורדה אחת במספר טל שיפורסם כאן בפורום או בקופה בערב המופע . יש לי תמונה מקסימה מהמופע בגבעתיים אעביר לך נשיקות סי

טוב נו, השתכנעתי... ../images/Emo8.gif

ואפילו בן זוגי (שיחיה) חושב שבשביל בלוז שווה לנסוע עד עין החורש. אז עושה רושם שנדפוק נוכחות מלאה. מיכל - אם את עדיין מחפשת טרמפים, אנחנו יותר מרכב אחד אז כנראה שיהיה מקום.

actress

New member
פ33ות אחותי, אני מחפשת הלוך כי

אולי אני אמצא בחזור

actress

New member
סקיטו וכל ZAZU ה 12.11 זה עבורכם +

תאריך נוסף בחנוכה 12.10 בגבעת האלה אזור 03 קורא לאזור 04
תבואו בהמוניכם
אז ככה שכל אזור מקבל קריאה........ אלה מהדרום בקרוב אצלכם
ולאזור המרכז סי חוזרת לשם ב 7.1 היכונו היכונו לת. גבעתיים כפי שהיא כתבה כאן

skito

New member
הודעתך התקבלה

באותו היום בני השני מתחתן ולצערי .. סתתתתתתתם אני חושב שאני מגיע גם לכפר החורש עם דניאל הודעה הועברה לצוות זאזו יאלההה בייי אני ממהר ונדבר

actress

New member
../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל עוד חתונה ../images/Emo151.gif

סתאאאאאאאאם אז אם תהיה במקרה באזור המרכז באותו יום אני אתפוס איתך טרמפ או אם יש מישהו מאזור המרכז שמעוניין להגיע ויש לו אוטו תודיעו לי.........

סי וליטני? איפה זה עין החורש?../images/Emo73.gif

סי היימן & דני ליטני? יחדיו?? על במה אחת??? זה יותר מדי טוב בשביל שאני אצליח לחזות בזאת ואיפה זה לעזאזעל קיבוץ עין חורש? נשמע צפוני מכדי להגיע באוטובוס ומאוחר מכדי לחזור באותה דרך! והאם תהיה הופעה משותפת ברדיוס המרכז? או שזה שילוב חד פעמי או ניסוי לא מחויב? שרים ביחד רק את "שושן פרא" או יותר? והשאר לחוד מהאלבומים של כל אחד? מעט מדי אינפורמציה...יותר מיני סימני שאלה מיכלי'נקה, תפריחי איזו יונה בשמן זית

actress

New member
מירבינק`ה זה אכן בצפון אם יש אוטו

ותמצאי מישהו שיכול להסיע ניסע ביחד, אוטובוס בשישי אמממ... אין אבל סומכת עליך.

למעלה