עידכונים
תרומות
אירועים -למען הקהילה

נועית10

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifהפינה למען הקהילה../images/Emo23.gif

שפע הצעות עבודה ברחבי הארץ.
מגוון תרומות למסירה.
סיוע לקהילת הנכים.
שווקים ואירועים רוצים להתנדב, לתרום למוסדות, לעדכן ולהתעדכן על אירועים-כנסו לפורום למען הקהילה.

מחמם את הלב

כאחת שעובדת שנים עם נכים (ילדי C.P ) מחמם לי את הלב לקרוא כאן שאתם חושבים עליהם ועושים דברים גדולים עבורם. אני מברכת אתכם שתצליחו, אין לכם מושג איך דבר כל כך קטן ופעוט יכול לשמח ולרומם את רוחו של ילד מוגבל. מאחלת לכם הרבה בריאות וישר כח !

Digi Lista

New member
עדיין מחפשים בובות ילדים כמו מחלונות ראווה.

בובות זכר ונקבה של ילדים כמו בחלונות ראווה בחנויות(או לפחות בובות ילדים זכר ונקבה בגודל טבעי),הילדים-ילדי סי.פי ונכויות מורכבות בביה"ס בצפון ברובם בקושי רואים וחייבים יותר מישוש ועצמים גדולים יחסית ולכן בובות אלה נחוצות במיוחד להסברים(המחנכת של הכיתה מנסה בכול כוחה להשיג כאלה ולמרות ההבטחות בשנה שעברה מגורמים שונים אף אחד לא הצליח להשיג עבורה והבטחתי לנסות לעזור). אנחנו זקוקים לבובות בהקדם האפשרי,אומנם שנת הלימודים מתחילה רק בספטמבר אבל המחנכת צריכה לדעת שיש ברשותה את הבובות כדי לתכנן את העבודה.
מראש ו
על הקרצייתיות עקב חשיבות העניין מבחינתנו. נ.ב. מישהו יודע איזה קו בחיפה מגיע למרכז זיו?כי אני רוצה להיפגש עם נירה ולקחת חבילה מ'שוקולתה' שממתינה למעלה מחודש..

יש לי בובות גדולות

אמנם לא מחלון ראווה, אבל בובות עיסת נייר של אשה שהכנתי בגודל אמיתי. עוזר? (אם כן אשמח במסר לעזור ולתרום אותן...)

נירה63

New member
דיגה מסתמן שמצאנו שינוע אליך ממני ביום ראשון

בלי נדר ביום ראשון בבוקר אפגוש את לימור וכנראה שאיתה החבילה תגיעה אליך. נהיה בקשר שלושתינו ביום ראשון בבוקר לתיאום אחרון.

דיגי ליסטה! יש לי טייפ עם רמקול בשבילך

בבקשה שילחי טלפון במסר ונראה איך מקפיצים לכיוון שלך- אנחנו נוסעים כנראה לראש פינה בעוד שבועיים, נוכל לעצור אולי בטבעון. כמו כן, יש גם קלטות לטייפ הזה. יש גם אוזניות עם רמקול כמו ווקי טוקי שאפשר אולי גם להשתמש לח'ברה שלך. הקיצר, שלחי לי מסר דניאלה

נועית10

New member
../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gifתרומות../images/Emo41.gifאירועים -למען הקהילה

רוית46

New member
נצל"ש כנסו בבקשה שאלה...

עם לירז כתבה אז יכול להיות שהיא בארץ לא? כי היא יכולה לכתוב מארץ אחרת? תענו לי זה חשוב!

נועית10

New member
../images/Emo77.gifפרויקט מתנות לראש השנה לילדים בסיכון

כמו בכל חג אנחנו מנסים לדאוג גם לילדים ונוער במצוקה שנמצאים במוסדות ולנסות לשמח אותם. בואו להצטרף לפרויקט המדהים שלנו בשיתוף פורום אומנות בחרוזים ופורום למען הקהילה. פרטים בקישור.

למעלה