עידכונים

../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gif

בהופעה של "לא לאלימות" שתתקיים ביום חמישי 7.10.09 בפארק המים שפיים אמיר יעלה להופיע בשעה 19:00.אך שוב מומלץ להגיע מוקדם יותר למקרה של שינויים בלוח זמנים.
בנוגע לשאלתכם לגבי גמר פסקול העשור ב15.10.09 אז אמיר לא מופיע בו.
היום צפיתי לראשונה במחזמר ספר הג'ונגל-חברים לנצח שהוצג בטבריה ואין פשוט אין לי מילים....המחזמר כ"כ יפה ומאוד מאוד מושקע.אמיר וצוות ההפקה עשו שם עבודה מדהימה:התפאורה מרהיבה,התאורה,התלבושות,האיפור,הטקסטים,השירים וקאסט שחקנים נהדרים כל שחקן מתלבש יופי על התפקיד שלו כמו כפפה ליד.מייקל הרפז ומרטין אומנסקי שמגלמים מספר תפקידים במהלך ההצגה עושים עבודה נהדרת,כ"כ נהנתי לצפות במייקל שהצחיק אותי בטירוף פשוט עושה חשק לקום מהכיסא ולמלא אותו בנשיקות מכמה שהוא מתוק,כל כך נהנתי ממנו ואני כל כך שמחה שהוא חלק מהקאסט
. אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה אתם תהנו זו חוויה מהנה לכל המשפחה. כבר עכשיו מחכות לכם באתר מילות שני שירים מהמחזמר ובקרוב מאוד התווספו דברים מגניבים ובלעדיים נוספים. רוצו לראות את המחזמר ההצגה הבאה היום בהיכל התרבות כרמיאל בשעה 17:30
האתר הרשמי של המחזמר www.junglebook.tipo2.co.il

../images/Emo51.gifעל העידכונים,רעות../images/Emo23.gif

ולגבי המחזמר שוב עוררת את הסקרנות שלי ואני כבר מדמיינת לעצמי איך הוא ייראה. אם הוא באמת מושקע כמו שאת אומרת.

מי ראה?

איזה מלך הבן אדם הזה
מייקל התראיין על האתר החדש GAMEX.co.il שזהו אתר חדש שעוסק בגיימינג שמי שלא יודע זהו תחום משחקי המחשב והקונסולות ומייקל בהנהלת האתר הייתי די מופתעת ובעיקר שמחה מכל העניין כי גיימינג זה תחביב ענק שלי כבר שנים וזו גם העבודה שלי ומאוד משמח אותי שמייקל שותף בפרוייקט שכזה,שבן אדם שאני מאוד מעריכה בתחום השירה והמשחק נמצא גם בתחום השני שאני הכי אוהבת ועוסקת בו.זה מאוד שימח אותי הראיון שלו היום. זו כתובת האתר שיפתח ממש עוד יום וחצי
http://www.gamex.co.il/

למעלה