עידכונים

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gif

אני מניחה שאני כבר מעצבנת אתכן עם כל ההצפות,סביר להניח שגם לי יימאס....
אתמול העלתי תמונות מהתוכנית של כריס מילו שחחג את יום הולדתו ה-35,ומקפליי באו לברך והקדישו לו את AAY. לקישור שהבאתי עם קובץ שבו ניתן לשמוע את התוכנית,יש עכשיו גם קובץ צפייה של התוכנית כולל ההופעה של מקפליי. כנסו ל-BBC1 כדי לראות
רק בגלל שבאתר הרישמי אישרו,מצאתי לנכון להביא לכן קישור למייספייס הרישמי של מקפליי. כדי לא להטעות,זהו פרופיל שנוצר בשביל מעריצים שיוכלו להתעדכן בכל מה שקשור למקפליי,וגם בשביל שכל מי שרשום במייספייס יוכל להכיר אותם. את הפרופיל אף אחד ממקפליי אינו מנהל,כך שאם רציתן לשאול אותם שאלות או סתם להגיד כמה אתן אוהבות אותם,תהיו רק מודעות שלא טום,לא דני,לא הארי ולא דאגי ייגיבו לכן או ייראו את התוגובות שלכן. על הפרופיל אחראיים אנשים מההנהלה/הפקה שלהם אם איני טועה.בכל מקרה לא ע"י מקפליי עצמם. וזהו הספייס.
במגזין בליס האחרון שיצא בבריטניה,שמו פוסטר של מקפליי.הפוסטר אינו חדש,הוא מאחת ההופעות שהיו להם באוגוסט. Bliss

Hip Hop star

New member
../images/Emo20.gifהלוגואים../images/Emo20.gif

הלוגואים מהספייס של מקפליי

m i c k e y 15

New member
אהה אני מכירה את המיי ספייס הזה!

שלחתי להם הודעה שמה..לא ענו לי עדיין

Hip Hop star

New member
בגלל שהם לא מפעילים אותו...

זה מה שכבתתי כמה שורות טובות..זה ספייס רישמי בשביל עידכונים,לא בשביל דיבורים,לכן לא ייענו לך גם

sap sapir

New member
תודה אלושש

ואת בכלל לא מעצבנת עם ההצפות דווקא נחמד שהפורום עירני

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifלא ממש עידכון..../images/Emo41.gif

אבל דרך פירסום
אם בא לכן שיישדרו קליפ כלשהו של מקפליי בערוץ זה,רישמו את שם הלהקה-artist ואת שם הקליפ-song title בריבוע הגדול אתן לא צריכות לכתוב שום דבר. או כל מי שבא לכן שיישימו,מי יודע,אולי יישדרו את הבחירה שלכן? האומנם הערוץ אינו משודר בארץ,אבל למי שכן רואה..תהיה אפשרות להכיר את מקפליי,או כל מי שתבחרו לשים
. רשימת הקליפים של מקפליי שייצאו עד כה: -5 Colors In Her Hair -Obviously -That Girl -Romm On The 3rd Floor -All About You -You've Got A Friend -I'll Be Ok -I Wanna Hold You -Ultravioulet -The Ballad Of Paul K

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifקלי קלארקסון../images/Emo41.gif

בגלל שאתן כ"כ אוהבות אותה,וגם דני,דאגי והאריץ הנה תמונה שלהם בהופעה שלה=> שוב פעם דני עם הבחור הזה שמזכיר לי את כריס... דאגי עם עיניים מפחידות,והארי שעד שזיהיתי אותה נראה לי כמו דרוזי

שיוווווו איזה כוסים!!!!

חחחחחחחחחחח למה לא שיבואו גם להופעה שלה בישראל עם היא באה אני ינורא ישמח עם הם יבואו... ומישו צריך להגיד לדאגי שההופעה לא בכיוון המצלמה.. טוב הוא ראה אותי אז הוא היסתכל חחחחחחחחחחח

יוא איזה חמודים!!../images/Emo24.gif

הם הולכים למופע שלה... חשבתי שהם אוהבים סוג אחר של מוזיקה זה טוב לדעת שהם אוהבים אותה...
אגב מישהו יודעת איך אפשר להשיג כרטיסים למופע שלה..חוץ מאורנג' כי נגמרו הכרטיסים שמה??

Mai 17

New member
אממממ

לפי מה שהבנתי היה אפשר לקנות כרטיסים רק מאורנג'...=\

למעלה