שי מחר לא יודח כי אין הגבלה למספר הסמסים קמבילי 21/10/08 00:07 זה אמר שהמשפחה שלו יכולה לשלוח 30,000 סמסים. וזה לבטח מה שהם עושים ברגעים אלה. אין טעם להצביע לאף אחד. * ההודעה הזו נשלחה גם מטעם קמבילי היום בשעה הנקובה : 00:07 ( מישהו שאל מה זה טירוף מערכות כללי ? )
סליחה על הבוטות. אבל אנשים אתם כנראה עיוורים לחלוטין !!! זה נכון שיוסי ועינב הכי צבעוניים בוילה ובלעדיהם יתכן והיה מאוד משעמם אבל תפסיקו להפוך אותם לקדושים מעונים יוסי מודע לכל דבר שהוא עושה והוא הכי שחצן והכי משחק את המשחק . ועינב ...אין לי מילים להוסיף . שתפסיק לצרוח . אולי נשלח לה קצת תרופות מרגיעות ???!!!! שפרה - מקווה שניצלת את השעות שנתנו לך במתנה את צבר... כי לפי הלך הרוחות.... לצערי הרב את כנראה הולכת.....
שי מסגיר את עצמו ואת המהלכים שלו.. רנין מדברת על איתי היום ועל זה שהוא היה סמרטוט, שי: "עזבי רנין.. יותר ממה שעשיתי אי אפשר לעשות אז תשתקי שלא תגידי מילה לא במקום והכל ייהרס..תתנהגו כאילו הכל סבבה..מחר כשיגידו לי שאני נשאר איך אני פותח עליהם את הפה.. וגם הוא דיבר עם האח הגדול על יוסי שהוא ליצן ונמאס ממנו. בקיצור.. הוא אמר גם אם הוא יעוף שהוא ידבר הרבה.. צריך לשלוח תבן אדם להורגXD
שי כריזמטי והוא סוחף אחריו את כולם הביטחון העצמי הגבוה שלו והאמונה בשקרים שלו לוקחים אותו רחוק ואיתם רוב הקהל. שי ישאר בשל העריכה של ההפקה בעיקר! אני חושבת ששפרה היא המודחת הבאה שי מאוד דומיננטי והוא זה שמניע את רוב הארועים המהותיים בבית שי מתמקד כל פעם במתמודד אחר על מנת להדיח אותו מעבר להצבעותיו כנגד עינב ויוסי. שי אסטרטג גדול שי מפחיד את דיירי הבית במובן של שמי שפוגע בכבודו לוקח על עצמו סיכון מאוד גדול . אבל גם במובן הזה ששי תמיד יכבד את המילה שלו ויעמוד מאחוריה גם כשהוא טועה.
ולא מענישים אותו..את עינב ואשר הענישו אבל אותו לא.. הוא מתכנן אסטרטגיות כשאסור...שיילך להישרדות שם היה מצליח.. אבל פה ההפקה תומכת במעשים שלו ואין לאף אחד סיכוי נגדו כי ההפקה לא עושה כלום כשהוא מפר את החוקים.. לכן יש לו ביטחון כ"כ גדול. שאר דיירי הבית בחיים לא יעשו מה שהוא עושה כי יענישו אותם! אבל לשי יש פרוטקציות מההפקה!
הבחור אמר במפורש, גם ליוסי, שהכין תוכנית פעולה לצבר, למקרה ויעיפו אותו אמר גם לכל החבורה שלו כי אם הוא או שפרה יעופו כל מי שישאר מהקבוצה שלו צריכים לעשות הכל כדי לנצח אם זה לא הפרה בוטה של החוקים, קשה להבין מה לא.