עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

ועל איזה תקן שי???

אם שי לא היה מלכלך על יוסי יוסי כן יודע לשוחח עם אנשים מהוילה. ואפשר להנות מהשיחות שלו. ולא כמו שי שהשיחות שלו הן רק ריכולים ושקרים.

SnowKing

New member
נכון, ובגלל זה לדעתי שי צריך לעוף

אבל עדיין, אני חושב שהשתן עלה ליוסי לראש, ותכלס אין לו כמעט קשר עם האנשים במשחק (חוץ מלהגיד להם שזה משחק והוא שם בשביל המיליון..)

מזה עלה לו השתן לראש???

הוא הבן אדם שהכי לא עולה לו השתן לראש,תראה אותו שרד 7 הדחות,אף אחד לא אוהב אותו, ובגלל שפעם אחת הוא אמר "אני מלך" כי עינב והוא שרדו 5 הדחות והוא מרגיש שהוא מקבל המון אהבה מבחוץ לדעתי מותר לו ואני בטוחה שכל אחד אחר כאן היה מתנהג הרבה יותר גרוע...

SnowKing

New member
ואת יודעת למה א אחד לא אוהב אותו בבית?

כי אין לו שום כבוד אליהם. הוא עצמו אומר שהוא מתייחס רק לקהל בבית. ובחו"ל, אם מתמודד לא היה טורח ליצור קשרים מינימליים עם השאר, ישר היו מעיפים אותו כי זה לא המשחק. חלק מהמשחק הוא להסתדר עם האנשים בבית, ויוסי מבין שהוא לא צריך את זה כי הוא גם ככה יישאר.

3pac היחיד

New member
זה לא נכון יוסי כן מכבד אותם

בתור 1 שצופה הרבהההההההההה בערוץ 20 אני ראיתי את כל הפעמים שהוא התייחס לשפרה בכבוד והיא הייתה הולכת לאיתי ואומרת שנמאס לה ממנו ובא לה לזרוק עליו נעל בית היא גם הייתה אומרת על עינב שתיכנס לתחת שלה ועל אשר שיילך לה****** ולא לדבר על שי שאמר שהוא מת לתת לו 0פצצה וכל היום מקלל בקשר לשפרה שפה מחקה את הלחם המלא של יוסי ורשמה קולה במקום בגלל זה יוסי קילל אותה יוסי הוא אחלה בן אדם ושפרה לא מכבדת אותו וגם שי לא בעצם מה שעשו לו ולעינב מאחורי גבם בסוכה הייתה השפלה עינב בישלה להם והם פשוט ירקו בצלחת שהם אכלו בה. בקיצור חוסר הכבוד זה חלא מצד יוסי אלה מצד כל בני הבית כלפיו.

SnowKing

New member
אתה נראה לא מבין את מה שאתה רואה

שפרה לא מחקה את הלחם דגנים וכתבה קולה. היא אפילו לא מחקה את הלחם דגנים, כי סוכם עוד מול כולם שהם יקנו קמח במקום. היא אמרה את זה אתמול בצחוק, כי יוסי התנפל עליה לא בצדק. אני לא ראיתי פעם אחת בה הוא התייחס לשפרה בכבוד. שפרה ירדה לרמה שלהם "בזכות" היחס המזלזל שהיא סופגת מהם כל הזמן, במיוחד ההתפרצות של עינב לפני שלושה ימים.

שי עלה פעם 1 לגריל

והוא כמעט איבד את הצפון ואת הדרום. ויוסי שעולה כל שבוע.... אנשים יראו את זה רק אחרי שהם יצאו - הם לא יאמינו על עצמם..כמה מפלצות הם היו.

למעלה