עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

daughter L93

New member
בוא נגיד

שאתה עוד לא נשוי באושר ועושר עם ילד.. אז בוא תסתום כי אתה כולה 4 שנים מעליי.. ואני לא מתחכמת אלא אני מציאותית. גם לשי יש משפחה וחברים כמו ליוסי.. ויש לו המון מכרים, ויש לו גם כסף.. אז לא תיהיה להם בעיה עם האסמסים כי זאת בסה"כ פעם ראשונה שהוא עולה על הגריל. ואחד עם אופי כזה רכש את זה מההורים.. אז אבא שלו שמקושר לכל העולם ואישתו יידאג לבן שלו. אז די להוציא אותי "ילדה קטנה". זה שאני בת 16 לא אומר שאני טיפשה אז אני מבקשת קצת כבוד.

daughter L93

New member
אין במה שכתבתי על מה להתווכח0.O

ועצם התגובה שלך מראה עד כמה אתה קטן:) .

TES23

New member
אל תהיו שאננים תצביעו ליוסי

אל תחשבו שמישהו אחר יצביע במקומכם

24 שעות 1

New member
תקרא את ההודעה שלי בקשר להפקה ושי ותבין עד

כמה חייבים למסמס ליוסי בטירוף ולהתקשר לערוץ 2 לקשת ולמחאות על מה שקורה

גם אני. ויש לי שיטה חדשה

כל המשפחה המנשאת שלי שחושבת שזאת תוכנית גרועה בתור עונש אני מסמסת להם מדי פעם מהפלפון את המס 1. ואף אסאמאס לשפרה. השתגעתם? שהיא ושי יתחרו ראש בראש שניהם ראשי הנחש, ולא משנה מי מהם ילך - זאת תהייה אבידה גדולה לקבוצת הנחשים האליטיסטים.

להצביע רק ליוסי. מצידי ששני האחרים לא יקבלו

אפילו קול אחד, ושיעיפו את שניהם - יחד!!! היום בגלל הגועל של שי, פשוט לא יכולתי לצפות יותר. נהייה לי רעעעעע בנשמה !!! בלתי נסבל, לא רוצה לראות את הפרצוף הדוחה של שי יותר בחיים שלי. בחיים שלי לא נגעלתי מאנשים בראלטי כמו שקורה לי כאן, והיו דיי הרבה סדרות ריאלטי בארץ. פשוט מזועזעת! להצביע רק - יוסי!

moooly יש מצב שכל הכעס שלך והשנאה לא קשורים

לצפייה ולדמויות זה משהו מאוד חריג לשנוא ולכעוס על אנשים אשר מעולם לא פגעו בך אישית ולא פגשת מעולם כדאי לבדוק ולטפל בזה.

mooolly

New member
החלטתי שאני לא מגיב לכל הפסיכולוגים בגרוש

למיניהם, אבל נו, בכל זאת- כבר אמרתי פעם, זה שאני מתעצבן מול המסך לא קשור לכלום, בחורה מעצבנת אותי ובא לי לקטר על זה בפורום שנועד לכך. זה לא שיש לי חמ"ל בבית ואני מארגן איזושהי פעולה חזיתית נגד שפרה. צא מהסרט, תפסיק לנסות לנתח אנשים שאתה לא מכיר, ודי כבר עם הצדקנות הפילוסופית הזאת של "לשנוא אנשים שאתה לא מכיר". יש בחורות שדלוקות על שחקנים מסויימים, אז מה זה אומר, שהן צריכות טיפול? וגם אם אני צריך טיפול או משהו כזה, מה איכפת לך? בחיים לא ראיתי פורום עם כל כך הרבה מטיפים וצדקנים. אי אפשר לספור אותם כבר!!! הם מתרבים בקצב מסחרר

אולי במקום להתקיף אותי תנסה להבין שאפשר אחרת

אני מוצאת בהודעות שלך רק שנאה וכעס נכון שהפורום נועד לכל הצופים ולכל אחד יש דעה ועמדה שונה וזה לגיטימי. אני אוהבת לקרוא דעות שונות כל עוד מדובר בכתיבה עניינית ולא כתיבה סתמית חסרת תוכן המהללת שנאה וכעס על מתמודד כלשהו לצערי כמו הסגנון שאתה כותב אני מתעב את שפרה נו ו........... אז אתה מתעב את שפרה. במה בדיוק העשרת את הפורום במשפט כזה?????? תכתוב משהו בעל ערך מוסף זה בהחלט יתרום לדיון ויעשיר את הקוראים הצמאים לפולמוס אינטליגנטי.

mooolly

New member
את רוצה "פולמוס אינטליגנטי"?

בפורום ששל תוכנית- שגם אם אני סוג של מכור אני מודה בזה- רדודה? אני יכתוב מה שאני רוצה, לא נאה לך, כשאת רואה את השם שלי תתעלמי. אני לא מתכוון להתפלצן במילים יפות, שפרה היא לא כוס התה שלי ובא לי להגיד את זה, ואת בטח לא תשתיקי אותי. ובאף אחת מההודעות שלי לא התיימרתי לנתח את אישיותם של המגיבים, את מקור שנאתם למושא שנאתם, ואף לא את המתמודדים. אין סיבה שתעשי את זה את כלפי.

למרות שלא תבין את המסר כרגיל אבל בכל זאת

מי מנסה להשתיק אותך????? בדיוק להיפך כתבתי שחשוב שכל אחד כותב כאן דעה שונה ואחרת זה הופך למעניין יותר. כתבתי שכדאי לכתוב דברים בעלי ערך ותוכן ולא סתם גיבובים של שנאה וכעס. אתה יכול לבחור להתעלם מהמסר/ עצה שלי זה בסדר מקובל עלי אבל תרגיע לא צריך לתקוף - העצבים והכעס שלך לא במקום.

למעלה