עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

bibaso

New member
אפשר גם לשנוא מישהו שפגע אישית באדם אחר

רק לא ללכלך את הפורום בקללות ועלבונות - אני מתכוון באופן כללי

../images/Emo45.gif bibaso גם לזה התכוונתי

אני לא מכתיבה לאף אחד כללי מוסר כתבתי רק שלדעתי יהיה נעים יותר אם ההודעות יהיו בעלות תוכן וערך ולא רק אני מתעב את X אני ממש שונא את Y ושוב פעם מדובר בדעתי בלבד.

כמה פעמים אפשר לסמס?

תהיתי ביני לבין עצמי,מה המשוגעות הזו לעניין? ואם בכלל כדאי לי לסמס,מה יצא לי מזה? הרי בלאוו הכי הכסף לא חוזר אליי או מגיע אליי חלק ממנו. בתור צופה(שנהנית וצוחקת לא מעט כי בסך הכל בשבילי זו תוכנית בידור,נטו!) למה לי לסמס? למה אני צריכה לשלם מכספי שמישהו אחר יקח את המליון ואני בכלל לא מכירה אותו? ברור לי שזו תוכנית טלוויזיה וברור לי שאני בוחרת אם לצפות בה או לא,אבל לא ברור לי למה אני צריכה לסמס ??? עם יקר,לא חבל על הכסף שלכם? מצידי שכולם יקחו את המליון,התחרות היא בינהם ולא ביננו הצופים,אתם לא מבינים את זה. תנו להפקות ולרשתות טלוויזיה להתעמת עם עצמם. מספיק להוציא מאיתנו ים של כסף! מרגיז!

bobastyle

New member
נימוק לתשובהה

את צודקת בהחלטטטטט נמאסה הפקצ'ה הזאתתת הגזימההה דייי כבר שתלךךךךך כמה אפשררר ככההה ואגב אני איתךךךךךךךךך אנחנו אשקלונים ריספקטטטט ויוסי המלךךך

אתם באמת חושבים שאחד כמו לאון

שלא מסוגל לקבל החלטה על הזהות המינית שלו, מסוגל להחליט באיזה צד הוא??? הוא ואיתי 2 סמרטוטים שיושבים על הגדר רגל פה ורגל שם והדעות שלהם משתנות בהתאם לכיוון שבו נושבת הרוח לאון מזכיר לי את הבחור הצעיר מ"הישרדות סין" נדמה לי שקראו לו טוד, שיטה בכולם ובסוף באמת ניצח...

Eloola

New member
לאון אסטרטג מספר 1 ומיותר להתווכח על זה.

אלוף וכל מילה מיותרת. אחרי שהוא הדיח את שי, נשאר רק להוריד בפניו את הכובע.

innervision

New member
מה את מבלבלת את המח. הוא הומו

בכל רמח איבריו. אמר תמיד שידע את זה מגיל קטן מאוד.בלי דברי הבל בבקשה..

bobich1

New member
תגיד לי אתה בסדר

אתה משווה בין טוד מהישרדות 15 ששיחק מצוין לעומת ליאון שלא עשה כלום? טוד די שלט בדברים הוא לא ממש הלך כלפי הרוח אלא להפך הוא הוביל והנהיג את הברית שלו לעומת ליאון שלא עושה כלום.

ליאורי13

New member
אשכרה מכר, בד"כ ההומואים לא אמינים

וזה לא נאמר מגיזענות, אלה מהכרה שלי עם הקהילה הזאת, למדו איתי הרבה כאלה שהעידו על עצמם בשיחות איתי: "איזה אנחנו רעים, אנחנו כאלה רעים מה נעשה"

שי כנסו דחוף

הוא לא מפסיק להגיד שמי שיצא על חברים שלו הוא ישר קופץ,אז איך הוא לא יצא על יוסי כשהוא אמר על שפרה בת שרמוטה בקטע של סלנג אלא הלך ואמר את זה לכולם מאחורי הגבר של יוסי תבינו שי לא נחש הוא פשוט טיפש שהכל הולך להתפוצץ לו בפנים שלא נדבר על אשקול הקללות של שי,על ששיפרה אמרה על אשר שילך להזדיין שלא יהיו לי פתאום יפי נפש וצבר צבר מזכיר לי חבר שכל הזמן משחק אותה עצבני וכשהוא צריך להתעמת הוא פתאום בורח...... ןרנין אך תחשבו לראות את שי הולך והפעם אין מי שישמור על הכי שלה והיא גם תלך ואז יכנס דייר חדשזה עוד כלום-בתכנית הזאת הכל יכול להשתנות ורק שתדעו שאין להפקה שום קונפירציה ושזו תכנית שבאמת הקהל קובע

HilaZ1

New member
"שישו ושמחו בשמחת תורהה" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו צבר רקד

כל הדיירים נגד עינב ויוסי!!

ונסה ואיתי גם נפלו בפח. לא להאמין למה שי מסוגל החתיכת צבוע חלאה מסריח שקרן פתלוגי!! הוא גורם לי לאחל לו ולשפרע דברים שלא חשבתי שאני אאחל למישהו אי פעם!! אני שונאת אותם!! אנשים, לא להיות שאננים, להצביע ליוסי מלא כדי שההפקה לא תחשוב לרגע לשבש הצבעות, כי יראו שהוא מכניס להם כסף!

למעלה