עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

longleggedlady

New member
הכי מצחיק זה ששי אמר שהוא

הפך את הכל. ז"א הרעיון היה שלו מלכתחילה לסכסך בין איתי וונסה. שהאמת הייתה שוונסה באה אליו כדי לשול אותו על איתי. ואיתי (שידעתי שהוא אידיות) ישב כמו כלב ונתן לונסה לנהל לו את העניינים. לאון בוגד ועוד הוא ידפוק את כולם גם את החברים שלו. בהתחלה כולם כאן בפורום אהבו את לאון. אני לא אהבתי אותו וחס וחלילה לא בגלל שהוא הומו. יש לי המון חברים הומואים והם כאלה מתוקים. בחיים לא יבגדו בחברים שלהם. אבל לאון מצא הזדמנות כדי להתנהג כמו ילדון ולשיר ולרקוד. כל זה אולי באמת שהוא כך, אבל הוא ניצל את זה לטובתו. לאון ואיתי רוקדים על 2 חתונות. איתי לא על הגריל בזכות זה שהיה בקבוצה של יוסי ועינב. נכון דברים מגעילים נאמרו אבל בתוכנית כזו לפי דעתי לא צריך להיות קבוצות . שי התחיל את זה ועכשיו הוא אומר לכת שלו שהרעיון היה שלו. אני לא אוהבת את התוכנית כל כך. ומחר אני מריחה פיצוץ ... חג שמח לכולם בפורום!

Preema

New member
אני לא יכולה לשאת את שי ושפרה יותר. הכוחות

נגמרו. שכחתי שאלו דמויות מטלוויזיה אולי אני באמת מגזימה אבל די. די . די אני לא יכולה יותר עם הבריונות המתועבת של שי עם הצורה שהוא מסית את כ-ו-ל-ם נגד הבובלילים,הוא מזכיר לי את הילדים המפחידים מביה"ס יסודי שארגנו חרמות כל יום על ילד מסכן אחר. איך הוא מעז..מאיפה החוצפה..ולמה כל הדיירים יושבים כמו כבשים בסוכה ופועים אחריו? ראיתם איך הוא עוד קם ומסדר את השיער שלו באובססיביות תוך כדי לכלוכים מרושעים על יוסי? ועל לאון,איףףף בכלל לא נדבר,החלאה הזה ימכור גם אמא שלו. (שלא לדבר על אחיו) אז כן,אני כועסת על עצמי שלקחתי את זה כל כך קשה ושאני בכלל מגיבה כאן בערב חג,אבל כשראיתי את כל הדיירים מתכנסים בסוכה וככה מרכלים על השניים האלו ,היה לי פשוט חבל,כואב הלב במיוחד בשמחת תורה (ואני לא דתייה). אז צאו מהשאננות ואם אתם חושבים שעלה לו השתן לראשו תפתחו את ערוץ 20 ותראו באמת תראו, איזה ראש מלא בנוזל הצהוב (רמז: ראש שכל הזמן מסרקים אותו ומסדרים אותו בפאקינג אובססיביות) .בובלילים יקרים, בשבילי ובשביל פשוטי עם שכמוני אתם עשר :)

עינת י

New member
כולנו איתך

ושי ושיפרה כשיצאו מהבית של האח הגדול אני בטוחה שהם יסבלו כי אף אחד לא סובל אותם, אני לא מאמינה שמישהו יזמין את שי לעשות לו בר בחתונה והלוואי שגם אל על יעיפו את שיפרה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את כל כך צודקת די אי אפשר יותר זה איזה סוג של מופרעות נפשית ההסתכלויות האלה במראה כל שניה כבר לא אכפת לי גם אם שפרה תשאר או צבר ישכב עם לאון תוך כדי שאיתי מסדר מעליהם את הציפית של השמיכה וונסה דוהרת לו על הגב העיקר שיעוף כבר החופר במוח של האימ אימא של הזקנות מכורדיסטאן הזה דיייייייייייייייייייי

קופנגן

New member
כמוני כמוך

אני פתאום נזכר בילדות שלי, איך בכיתה ו' מלך הכיתה החליט שנעשה חרם על אחד הילדים, סתם כי התחשק לו, ואנחנו הלכנו אחרי המלך בעינים עצומות והתעלמנו ולא דיברנו איתו שנה שלמה. מאז אני מכה חטא על ההתנגות שלי, יכול רק לתרץ אותה בכך שהייתי ילד, ולרוב ילדים ככה מתנהגים ועכשיו אני רואה את הכל חוזר מול העיניים. רשעות אמיתית, אכזריות לשמה, השפלה לצורך ההשפלה בלבד. יש דרך לנצח, יש דרך ללכלך, אבל לא ככה. גם אצלי, איכשהו זה הפך להיות מעבר לתוכנית טלויזיה, אני פשוט מתחלחל מההתנגות של שי, מתעב אותה, ומתעב לא פחות את עדר הכבשים שהולך אחריו בעיניים עצומות. נחמה יחידה תהיה אם אותו שי יודח מחר מהמשחק. אמנם לדבריו הוא הכתיר את צבר כיורש שיעשה מלחמות ובאלגן, אבל בהכירי את צבר, ספק אם זה יקרה.

ליאורי13

New member
ניסוח מצויין, אני איתך../images/Emo45.gif

אני מתפחלצת שאני רואה את ההתנהגות הבלתי מוסרית קצת ערכים ואורך רוח לא היו מזיקים בכלל, וכל זה למה? על כסף? !!! אתם שם המתמודדים למה לרדת לשפל המדרגה? הפקה שכל מטרתה לעשות כסף וזה סבבה,למה לא מתערבת שמגיעים לשפלות כזו? זה מה שרוצים שתהייה התרבות? אם אני הייתי שם ורואה את הבלאגן והג'יפה לא הייתי נשארת דקה גם לא עבור מיליון שטרלינג להשפיל,ללכלך,להגיע לאלימות מילולית שלא רחוקה מלהיות פיזית? פשוט אין לי מילים לתאר את הגועל,בא לי להקיא כבר לא צופה בלייב

כנראה שאנחנו לא רואות את אותה התוכנית...

הבובבלילים פשוטי העם? הם 10 ? להתנהג כמו עינב - לצרוח מכל דבר בבהמתיות זה להיות 10 ? זה להיות ברברית - לא פשוטת עם. אני מאחלת לכל עם ישראל להיות "פשוטי עם" מסכנים ועניים כמו משפחת בובליל. יוסי בובליל יודע טוב מאוד מה הוא עושה ואיך הוא משחק את המשחק . הוא אכן הרבה יותר חכם מעינב אבל הוא שחצן ברמות , שאננן ברמות וכל ההצגה שהוא עושה למצלמות - אמנם מצחיקה בטרוף - אבל לא עושה אותו טוב יותר מהשאר. שלא תביני לא נכון- שי לא יותר טוב . אבל לא שמעתי מה יש לך נגד שיפרה ? או כמו שכבר נאמר פה בפורום - חבל שלשיפרה אין את הגב הכלכלי שי למשפחת בובליל או לשי

Preema

New member
כנראה שאנחנו באמת לא רואות אותה תוכנית!

אני לא כותבת את הדברים בכייף והאמת היא שאני מתחילה להתעצבן על עצמי שאני בכלל רואה את התוכנית ועוזרת ל"קשת" להטיל ביצי זהב ע"ח האינטלגנציה והעצבים שלי.
אבל ,כפי שכתבתי, לולא הסצינה האיומה בסוכה,בה שי הזכיר לי את "בעל זבוב" ממילא לא הייתי טורחת להתישב ולהקליד. מבחינתי,הרגע ההוא חרג מהנורמות של "תוכנית בידור"
וזה בלשון המעטה.היתה שם לא רק אלימות מילולית,אלא הסתה לאלימות פיזית.על שפרה, ונסה,איתי,צבר ולאון נכתב הביטוי "שתיקת הכבשים".במחשבה שניה צבר לאון ושפרה הם ממש לא כבשים. לאון נחש בעור של כבש,צבר עציץ שלא תורם לתוכנית מלבד קוביות בבטן וכובע שמש של תינוקי ועל שפרה, מה אומר ומה אגיד? חיילת נאמנה של שי ,מחזיקה מעצמה "בן אדם ישר וערכי" (מה בסה"כ עשתה?יושבת וסוגרת בזמן ששי וצבר מדסקסים איך עושים לינץ' כל פעם במשתתף אחר,מהנהת בהסכמה אל המסרגות וממלמלת מתחת לשפם תוך כדי אכילה וסריגה חליפות) לפעמים נראה לי שאני סולדת יותר מאלו החיילים של ועושי דברם מאשר מהמפלצות עצמן,כי לולא האחרים היו כאלו חלשי אופי צייתנים,היה הכח של שי ודומיו מתקטן ואולי מתאיין. אז אני צוחקת על עצמי והולכת לשלוח עוד sms ליוסי כולל מהטלפון של בעלי אשר צוחק עלי שאני רואה את התוכנית וזו נקמתי המתוקה. ולשי אני מאחלת מכל הלב, שייצא מהתוכנית ,שלא יצליח להשיג את המיליון שילמד שמלהיות כל כך רע ושחצן,לא יוצא כלום מלבד בוז גלובאלי וחוסר פרנסה. ואני לא מאחלת לו יותר רע מזה.

קמבילי

New member
וואלה זה בעל זבוב!

המטפורה על החיים מתגשמת לנגד עינינו הלכה למעשה במחזה האימים שלפנינו. אמא...

SnowKing

New member
למקרה שלא הקשבת

כל השיחה הזו היא תגובה על ההסתה הבלתי פוסקת של הבובלילים נגד צבר ושפרה. מי ש"התחיל" בענין המחנות האלה הם לא שפרה ואפילו לא שי. לגנות אדם בן 56 שקורא למשתתפת אחרת "שרמוטה" בשידור חי זו בריונות?

למעלה