עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

romi0404

New member
עוד פעם היא אוכלת?!

ריבונו של עולם, כל מתי שאני מעבירה לערוץ 20 היא בולסת, בא לי להקיא.

שמים שירים כדי להעיר את עינב ויוסי!!

ועינב קמה יאללה הלוואי ויהיה בלאגן והיא תסתום להם תפיות לחבורת שרמוטות!

daughter L93

New member
אמרתי או לא אמרתי?

העיקר שעינב ישבה אז ליד וונסה הוא התחנף לעינב.. יש סוגי אנשים כמוהו ששורדים טוב מאוד במקצועות שדורשים שכנוע.. אין מילים כדי לתאר את שי.. אני מקווה שההורים מתביישים ולא גאים במפלצת.

עינב ויוסי התעוררו

נגמרה החגיגה של שי
איזה נחמדה ההפקה ששמה להם שעון מעורר בלילה אחרת החפירות שלו היו נמשכות עד מחר בבוקר.

BeN ShaDe

New member
שי חיקה עכשיו בצורה מגעילה את עינב.

הוא מזמין את זה בכוח האפס הזה.

chamsa

New member
אפשר לקבל עדכון קצר? -

איך פתאום אני רואה את איתי וונסה בתוך קן הנחשים?

Eloola

New member
בתמצות - ונסה טיפשה שלא יודעת להתעמת.

וחבל, כי אהבתי אותה וציפיתי ממנה להרבה יותר.

chamsa

New member
נראה ששי הצליח ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת אם בזכות "חוכמתו" או בזכות טיפשותם! לי פשוט קשה להבין איך אדם יכול לשנות את דעתו ב- 180 מעלות תוך מס' שעות מה גם שלא נראה לי שיוסי או עינב פגעו מהם בצורה כלשהי........

זה לא קשור לכושר השכנוע המדהים שלו

זה קשור לעומק החלאתיות המדהים של מי שמקיף אותו

daughter L93

New member
זה קשור

וונסה היא לא חלאה והיא טוב מאוד העמידה אותו במקום בצהריים, אבל בכל זאת אחרי שיחה עמוקה עם וונסה ואיתי, השתכנעו בגלל שי וחזרו אל הקבוצה השנייה. שי אמר עכשיו,הרגע: "עשיתי משניהם מטומטמים,וזהו". שמעי יש לו כושר שכנוע..

אני עדיין לא מסכימה, שמעי

זה הרבה יותר עמוק מזה. בתכלס , אם נקח אפילו את ונסה לדוגמא, היא לא טיפשה בכלל. עכשיו, היא את דעתה על שי נתנה כשהעמידה אותו להדחה. אני די בטוחה שדעתה לא השתנתה, אלא מה? צריך לשחק את המשחק ואם יש כאן רוב כרגע בסוכה שמדבר דברי בלע כאלו מה היא תגיד? לא נכון? היא ישרה עד נקודה מסוימת. היא לא תדפוק לעצמה את הסיכוי שקיים בדמיון שלה ותצא להגנת יוסי כי היא מבינה טוב טוב שזה יזיק לה . פשוט ערמומיות ואני בטוחה שנראה את זה בהמשך בשיחה הבאה שלה עם יוסי.

למעלה