עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

קמבילי

New member
שי מחר לא יודח כי אין הגבלה למספר הסמסים

זה אמר שהמשפחה שלו יכולה לשלוח 30,000 סמסים. וזה לבטח מה שהם עושים ברגעים אלה. אין טעם להצביע לאף אחד.

אפשר עזרה? פיספסתי

את מה שקרה בין יוסי ושי ממה שאני מבינה כאן שי ליכלך..האם בנוכחות יוסי? או מה? מישהו מוכן לכתוב תמליל של מה שהיה בכל הליכלוכים?

דורוN

New member
שי קיבל בומבה לפרצוף כמו שהוא אהב לומר

הועמד להדחה ע"י 5 מבני הבית כולל "חברו" לאון. שי לא קורא נכון את בני הבית, הוא טיפוס בלתי נסבל שהכתיר את עצמו "כמנהיג" ו"כסקסי". שי מלאה ומתיש בדיבורו. מה שניתן לומר בשניים וחצי משפטים, כמו שצבר עושה, שי אומר בנאומים של שעה ומתיש את מאזינו ובכך הופך לבלתי אמין בעליל. ככל שידבר יותר ימאיס את עצמו לדעת. שי מניפולטור ברמה נמוכה, עובדה שלאון עלה עליו, ושצבר משתמש בו כשק חבטות. מסכנה בת זוגו בחוץ, מוריה או שם דומה, אם תישאר בת זוגו אחרי מה שרואים, כי היא תצטרך לשאת ולסבול את הפומפוזיות שלו, או שהיא לא חייבת, תצטרך לשאת את האהבה העצמית שלו, שלא מובן על מה היא מתבססת, התככנות, השקרים "הקטנים" שבעצם הם שקרים גדולים וגסים שנתפרים על ידי שי באופן גס וקל לעלות עליו. שי פשוט חושב שהוא "מנהיג "עלק", סקסי "עלק". שי לא פופולרי בציבור, אפשר לומר מאוס והוא לא ינצל. מזלו ששיפרה, מאוסה בפני עצמה, מועמדת עימו להדחה ואחד מהם ילך הביתה. סיכוי של 50%.

ruti

New member
אפשר לפתוח במסיבת הפרידה משי הנחש שטרית

ברוך השם שאתה הולך. חשבתי אני מפוצצת את הטלוויזיה עליך ועל רנין הנחשית לידך.

ruti

New member
שי מסדר את השיער. הוא מתכונן לתעופה שלו מהבית

daughter L93

New member
אם הוא מדבר ככה

בביטחון מול המצלמות וההפקה.. זה לא הכי בטוח שיעוף.. הוא לא מהסס.. כנראה שמשהו קורה בינו לבין ההפקה.

Eloola

New member
יש לו תסביך אלוהות מטורף. הוא מגלומן מהיסוד.

"גם כן אמא שלי והגנים האלה של השערות" - יא'אלוהים, אפילו בשֹיעור שלו, שכמובן פגע בכליל השלמות שלו, לא הוא אשם, אלא אמא שלו שברוב חוצפתה העבירה אליו את הגנים המחללים האלה. שימו לב שלמרבה השעשוע הכפול, הוא בא בתלונות לאמא ולא לאבא

משהו קורה שם ללא ספק

שי אמר שהוא ישב שעה וחצי אצל האח הגדול ואמר להם שהגיע הזמן להעיף את הליצן. ועכשיו הוא מסתלבט על יוסי על הסיגריות, כאילו מדבר איתו ברצינות אבל עוקץ אותו כל שניה.

מזל טוב !

על זה שחשבת כמובן ... לא נורא לאט לאט יתחילו לעבור לך בראש מחשבות קצת יותר מורכבות . אבל גם לחשוב על לפוצץ את הטלבזיה על מתמודדים שנמצאים בוילה סגורה ומאובטחת ( המממ את יודעת שהם לא ממש בתוך הטלבזיה שלך , נכון ? ) זאת התחלה . יישר כח !

גוני3

New member
שי אבו ענטר מודרני

פיקח שכח כלל אחד בסיסי ופשוט "הפוסל במומו פוסל" וכך גם כל חבורתו

כולם להצביע ליוסי.

אחרי הרצח אופי ששי עשה לו יוסי חייב להישאר ולמרר את החיים לשפרה התככנית הכי גדולה ,לליאון החתרן הבלתי נלאה ,גם כן הומו.. רנין תלך במידה ושי יודח ואז יהיה בית בלי שקרנים וצבועים ברמות מטורפות.

איתי בל

New member
מצטער אבל אני בקבוצת שי צבר שפרה רנין

ראיתי את השיחה עכשיו והכל... אף אחד שם הוא לא נשמה טובה... הם בעיקר בני אדם והם תככנים ואסטרגטים וגם מניאקים וכדומה... כולם אחד אחד יש שניים שבולטים בכך מאוד באופנים שונים האחד הוא שי... שבלט מאוד ותפס קיצון אחד והשני הוא יוסי שתפס קיצון שני גם מתוך איזון וגם כי המבוגר המצחיק הזה ואני לא רוצה שאף אחד ילך האמת... ואם כבר מישהו הולך שילך מישהו משעמם לא רוצה שיוסי ילך או שפרה או שי או כל אחד אחר אולי איתי וונסה כי הם משעממים אבל הם תפסו פינה של סקס אז גם לא כזה בא לי אבל ניחא אבל בכל הדיון הזה כולם בבית משחקים מלוכלך אבל יוסי ועינב משחקים באמת מגעיל יוסי עוד בחור טוב והכל מבחינות מסוימות אבל מבחינה אחרת הוא מאוד תככן מאוד מחושב והוא באמת מגעיל גם איך שדיבר על שפרה ואיך שהוא מתנהג בכולל ובהתחלה לא הבנתי איך יצאה לו בת כמו עינב עכשיו אני כן יכול להבין בדוגרי שי תככן לא פחות ומניאק והכל... אבל באמת שהוא הרבה יותר בנאדם מיוסי ועינב וגם אני מאוד נהנה מהצחוקים של יוסי ולא רוצה שהוא ילך אבל בדיון של מי יותר בנאדם... אני לא מבין איך אפשר להגיד שעינב או יוסי יותר בני אדם משי או שפרה

למעלה