עידכוני לילה מהוילה - יום 50 , ה-20.10

איתי בל

New member
בואו ננסה לנהל דיון שהוא מעבר לגיל 12

אני מנסה לפתוח נושא ובאמת להעלות את זה לא בצורה של מי יותר מגניבה נינט או שירי מיימון בואו נפתח את זה... אולי יצאאנו מפרופורציות? אולי יוסי כל כך הצחיק את כולנו שטיפה התבלבלנו ולא שמנו לב שהוא לא רק מצחיק זה ששי מניאק אין דיון על כך בכלל אבל יש דברים שהם כבר באמת מתחת לכל ביקורת..שזה לא בנאדם ולגנוב סיגריות אחרי כל הריבים שעשו שם על זה... זה לא בנאדם ולקרוא לשפרה בת שרמוטה זה לא בנאדם והבעיה היא לא בקללה גם שי מקלל גם עינב מקללת גם שפרה מקללת אבל זה כבר נעשה מתוך רוע באמת רוע טהור לפגוע בה שי אתמול קרא לעינב ויוסי מפגרים או לא יודע מה בפנים אבל לא מתוך רוע ולפחות בפנים

daughter L93

New member
בכיף..

קודם כל חבל לי ששי הצליח לשטוף לכמה מהצופים בבית את המוח.. ואתה בינהם.. "אבל יש דברים שהם כבר באמת מתחת לכל ביקורת..שזה לא בנאדם ולגנוב סיגריות אחרי כל הריבים שעשו שם על זה... זה לא בנאדם ולקרוא לשפרה בת שרמוטה זה לא בנאדם" בוא נתחיל בכך שאף אחד לא הוכיח שהוא גנב את הסיגריות. אם לקרוא לשפרה בת שרמוטה זה לא בן אדם, אז שפרה היא בן אדם כשהיא מקללת? ואם אתה רוצה דוגמאות בכיף אני אביא..כי יש.. ושי ושפרה, לא באים באמת מרוע טהור לפגוע ביוסי ועינב? מה נראה לך זה דיון נורמלי מה שהיה שם??זה דיון של שי למצלמות, לצופים בבית כדי שיישכנעו אנשים תמימים כמוך להצביע ליוסי ויצילו לעצמם תתחת מהדחה מחר. ובוא תסכים איתי שמה שהיה פה בסוכה ממש לא היה בפנים שלהם. וזה לא צורה לנהל דיון בצעקות(מצד שי)

איתי בל

New member
לשטוף מוח...כולה תוכנית טלוויזיה

בואו באמת נכנס לפרופורציות עכשיו זה לא שחור ולבן ולא הדיון היהודי ערבי כולה אנשים בתוכנית ריאליטי עכשיו כן לגנוב סיגריות ולהיות שחקן כמו שיוסי שחקן גם בלי בושה ולקרוא לשפרה בצורה שקרא לה בת שרמוטה זה לא לעניין בעליל וגם אם שפרה נניח מתנהגת ככה וגם אם שי ככה זה לא עושה את יוסי ליותר טוב זה לא תירוץ והוא גנב את היסגריות כאילו באמת..עוד פעמיים פעם אחת קופסא לא מסומנת לכאורה בטעות פעם שניה כן מסומנת בדוגרי אני גם מבין אותו זה היה בהתחלה נפל עליו בום להתחיל להתרגל לעשן ככה עכשיו הוא נרגע ומתמודד אז זה ברור שהוא גנב זה כמו בשואה לגנוב למישהו אוכל זו דוגמא קיצונית אבל אין להם סיגריות מסכנים עושים חישוב מתי לעשן וכמה ועוד לגנוב אחד מהשני זה מגעיל עכשיו קללות יש הבדל יש לדבר ברוע ויש לדבר בטוב אני יכול להגיד לך נו אל תהיה טמבל מה שטיפת מוח אני לא קורא לך טמבל כי אני רוצה לפגוע בך אני פשוט דמבר איתך שפרה האמת לא זכור לי שניבלה את הפה אבל גם אם כן לא בשרמוטה ולא באופן הזה פעם היחידה שאני זוכר קללה ברמה הזו זה כשאשר קילל גם את שיפרה שהאוכל שהם בישלו בצבר יתקלקל וכדומה זה היה ממש כמו שהוא אמר לשון הרע ואחרי דקה הוא גם התנצל לשון הרע זה לא להגיד מילים רעות זה באמת להתכוון שיקרה רע למישהו שיפרה לא רוצה שיקרה משהו רע באמת לעינב או ליוסי או לכל אחד אחר מקסימום רוצה שילכו יוסי לפחות באותו רגע רצה לפגוע בשיפרה זה ההבדל מה שנאמר בסוכה זה אסטרגטיה ברור שזה לא נאמר בפנים אי אפשר לדבר על זה בפנים אבל זה לא ששי הסתיר מיוסי או עינב מה הוא חושב עליהם או באמת דיבר עליהם מאחורי הגב סך הכל פיתח אסטרטגיה וחשף את האסטרגטיה של יוסי שפתח סביב איתי ושאר הבית הרבה ראיתי פה מאשימים את שי במה שקרה עם איתי אבל זה דבילי לגמרי שי לא שם זין על איתי הוא בכלל לא דיבר איתו על זה עדג שאיתי בא אליו על העסק הזה באמת התחיל כשאיתי בא בלילה לשיפרה לאון וצבר ואמר למה אנשין לא מסתכלים עלי 5 ימים מה שהוביל לזה זה כשעינב ישבה בחדר אתיו ועם ונסה והרעילה להם את הראש לגבי שי ככה הסיפור התחיל ולא אחרת

daughter L93

New member
אני רוצה להזכיר

שלפני שאיתי בא לצבר, הוא דיבר קודם בחדר עם שי! ושי אמר שאין לו מושג על מה איתי מדבר בזמן שהוא פיתח את החמולה על איתי בסוכה כשאיתי לא היה איתם!!. שי עשה את עצמו לא יודע מכלום..בזמן שאיתי בא וניסה לדבר איתו בעדינות. שי סתם שקרן..ואין לי כוח להתווכח איתך על זה ולהוכיח דברים כי כואבת לי היד.... אז שמישהו אחר שיש לו כוח יגיב אם יש לו כוח להתעסק עם בן אדם שמקובע מאוד בדעה שלו.. חוץ מזה שאין לך מושג, אם שיפרה רוצה שיקרה להם משהו רע או לא.. זה הכל משחק למצלמות.. לפחות עינב ויוסי אומרים מה שהם חושבים ולא שומרים בבטן והולכים ומרכלים עם חברים שלהם. הם בסה"כ בני אדם אז די להגן על שי ושפרה.. שי בא רק לשם המשחק אין לו טיפת מוסריות ואין לו בעיה להפיל אחרים לא משנה מה.. וכן כנראה ששי שטף גם להפקה את המוח. בגלל זה הם מגינים עליו ולא אכפת להם שהוא מלכלכך על אחרים.. גם על שיפרה הם מגינים, כי ברגע שהיה את הקטע עם הש"צ הענישו אותם כדי להוריד את שפרה וצבר! כי יידעו ששפרה תעוף.. ואז סיבכו הכל ושמו את השלישייה ביחד.. אין לי כוח להתווכח על זה אז תחשוב מה שבא לך וזהו...סה"כ תוכנית טלוויזיה כמו שאתה אומר.

Lomsahne

New member
אבל...

איך אתה מנסה לנהל דיון שהוא מעבר לגיל 12 כשהם בני 12 ? איתם בכל אופן לא יצא לך דיון רציני. מה שהולך בפורום מאז מה שקרה בסוכה פשוט מביש מביך ומזעזע בכל רמה. ובכלל תשים לב ששפרה ושי מועמדים להדחה איזה שנאה יש פה בפורום ואיזה הכפשות וירידות ואלוהים יודע מה וכשעינב ויוסי היו 70000 מועמדים בחיים לא ראיתי משהו שמתקרב לזה-תבין לבד מה אני מנסה להגיד.

daughter L93

New member
בן 16?

אתה עוד לא בן 40 אז די לשחק אותה גדול על קטנים בכמה שנים ממך.. תנסה להיזכר שבגילאים האלה לא היית כזה מטומטם.. תפסיקו לייחס משמעות לגיל...

Lomsahne

New member
מה זה קשור ?

יש פה כמה משתמשים שזה בלתי אפשר לנהל דיון הגיוני איתם.אני לא זוכר איך אני הייתי בן 12 אבל אני בטוח שהייתי ילדותי מן הסתם אבל מפה ועד להתנהגות המגעילה והמזעזעת של כמה מהילדים פה בין אם ילדים ובין אם לא הדרך ארוכה.

אתה שקוף

שי ושפרע הינם הרבה פחות בני אדם - להגדרתך- מהאשקלונים. הם מודעים למעשיהם -והחפירה שלך מגמתית ולא משכנעת

איתי בל

New member
אין לי בעיה עם הטענה

אבל בלי להסביר אותה אין פה יותר מידי דיון לגבי זה פשוט... "להכניס" לי חזרה אמרתי שיוסי לא בנאדם והסברתי למה ואמרת לא שי ושפרה לא בני אדם... או קיי בואי נדבר על זה... קודם כל זה לא עושה את יוסי ליותר או פחות בן אדם הוא לא בתחרות איתם דבר שני בואי תסבירי על מה ולמה אם כבר דיברתי על יוסי אבל אם נכניס את עינב היא בכלל לא בנאדם היא בהמה זה סיפור אחר לגמרי

אני איתך לגמרי.

לא בא לי שיוסי ילך פשוט כי ישעמם בלעדיו עינב יכולה ללכת ומהר . חבל שהיא לא מועמדת השבוע. את שיפרה אני מאוד אוהבת . אני לא מבינה מה יש לכולם נגדה.

rosedal

New member
ואיך לא? מיס פיגי ממשיכה לטחון!! והפעם - עוגה

היא פשוט לא מפסיקה... כל היום בולסת כמו סוסה

למעלה