עיצוב לוגו

Rose131

New member
../images/Emo41.gifעיצוב לוגו../images/Emo41.gif

אוקי, כמו שאתם יודעים יש תמונה בדף הראשי של הפורום[http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1710 ] וכרגע היא פשוט הכלב של M2. אז בגלל שתי סיבות[1. צהוב זה פיכס. 2. צריך לחדש] החלטנו לשנות את הלוגו! ואתם בטח תוהים לעצמכם "הו, מה החופרת הזאת רוצה הפעם?" אז כאן נכנס התפקיד שלכם![ווהו!] אתם הולכים לעצב את התמונה החדשה!
איך זה עובד?
עיצובים יתקבלו לא יאוחר מה1.7. כלומר, 12 בלילה שלפני. גולש שישלח לוגו אחרי 12 בלילה ב30.6 לא ישתתף בתחרות.
העיצובים ישלחו אליי במסר בלבד ואם תוך שלושה ימים לא קיבלתם מסר חזרה שמאשר את השתתפותכם שלחו שוב או צרו איתי קשר במסנג'ר או במייל.
בבוא הזמן, אני אפרסם את העיצובים בפורום בעילום שם, ואסור למעצב לחשוף לשאר הגולשים איזה מן הלוגואים הוא שלו.
כל גולש ישרשר את ההצבעה שלו לאחד הלוגואים שפרסמתי. [יכול להיות שתהיה לכל גולש יותר מהצבעה אחת. מספר ההצבעות לכל גולש יקבע לפי מספר הלוגואים שישלחו[בתקווה שיהיו כאלה]]
מה הלוגו צריך לכלול?
שם הפורום[MTV2 למקרה שתהיתם] ומספרו [1710]
הגודל שלו צריך להיות 130X130. אני חושבת שבשביל ההצבעה אפשר לעשות אותו גדול יותר אבל באותן פרופורציות ותדאגו שהוא לא נראה נוראי כשהוא מוקטן
מכאן זה כבר התפקיד שלכם להפעיל את הדמיון.
מי שסיים מוזמן לשלוח לי כבר עכשיו במסר את הלוגו שלו
ההודעה נכתבה בלשון זכר אבל מכוונת לשני המינים
בהצלחה

lestatgirl

New member
אבל למה לא פשוט הלוגו הרגיל בקצה המסך?

בכל מקרה אני אנסה לעשות משהו.. אגב מה יקרה אם נצליח עד אז לשכנע אתכן להוסיף לשם הפורום ובריטים שווים אחרים?

Rose131

New member
כדי שיהיה קצת יותר מקורי?../images/Emo12.gif

ואממ. אם זה יקרה כבר נחשוב על משהו. אמ. כן
אם את רוצה לשלב את הסמל שלהם את מוזמנת^^

litaf1

New member
היי אני חדשה!

אני ליטף, בת 17.. ממוצקין. הגעתי לפה דרך הפורום של MCR. אמממ אני יכולה לבקש מאח שלי שיעצב משו.. כי אני ממש גרועה בזה. בכל מקרה, מקווה שתקבלו אותי פה...

Djerry

New member
היי ליטף!!

מה קורה? הקשבת לי :] (זאת דגנית כן?
)

litaf1

New member
היי דגנית! ../images/Emo9.gif

וכן אני יודעת שזאת את!.. חחחח

Rose131

New member
היי../images/Emo9.gif

ני נועה, 15 וחצי מירושליםמבשרת^^ היית יכולה לפתוח הודעה חדשה על זה שאת חדשה, אבל מילא^^

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifברוכה הבאה^^

אני מור
ד"א, יש לך שם מיוחד[: , מה המשמעות שלו בדיוק?

litaf1

New member
תודה!

טף בעיקרון זה ילדים קטנים. אבל קראו לי ככה על שם סבתא שלי ז"ל לטיפה...

למעלה