עכשיו

rolan

New member
../images/Emo41.gifעכשיו

כשהרחבנו מעט את המעגל, כשיש לנו כבר אדומה משלנו, אנחנו יכולים לעשות גם כמה דברים נוספים מעבר להמתנה לאורחים אקראיים שיגיעו. אנחנו יכולים לגבש את הקבוצה שנולדה כאן, לקבוצת תמיכה אמיתית. מה לדעתכם כדאי שיהיה לנו בפורום
כמו למשל:
פינה קבועה
שרשורים של תמיכה וחיזוק ועוד ועוד הנה, עכשיו אפשר להוסיף עוד כמה רעיונות בתקווה לגבש משהו יייחודי משלנו
אז קדימה מ ת ח י ל י ם...........

sunny lady

New member
../images/Emo24.gif

בוקר טוב רולן יקירה. רעיון נהדר! אז קדימה כולם, אנחנו רוצים לשמוע מה אתם הייתם רוצים שיהיה בפורום. הפורום הוא בשבילכם, אז תעלו את כל הרעיונות שיש לכם, את כל הבקשות ואת כל מה שהייתם רוצים - יש כאן את כל המידע, מכיוון שמדובר באנשים שעשו את הדוקטורט שלהם על בשרם
משני הכיוונים - ההורים והילדים.
יום נפלא לכולם. ותתחילו לשרשר.

oehhe

New member
אני מציע

שנעשה תחרות נושאת פרסים. מי מוצא זקנה ומעביר אותה את הכביש בעל כורחה, או יותר מדוייק, מי מביא לכאן אנשים שבאמת זקוקים לפורום הזה. יש כאן ציבור כותבים קבוע שהוא אמנם לא גדול אבל איכותי ביותר, גם השמשייה וגם אופירה (או אופירA), גם רולן וגם עלמה BellA. אבל עד כה אנחנו עסוקים ב... לא רוצה לומר את המילה המפורשת, אבל זה פעילות שאנשים עושים לבדם כתחליף למשהו שעדיף לעשות בזוג. להשגת המטרה, כאמור הבאת נזקקים, כל הדרכים כשרות. תליית מנשרים בתחנות סייוע ומרפאות, פירסום בפורומים מתחרים וכו'. הפרס... הפרס הגדול הוא... סופשבוע עם חמותי. oehhe A blind sniper

oehhe

New member
אידיוט שכמותי שכחתי את אפרת

ואולי עוד כמה מומחיות. בעיניי אתן ממש מדהימות

rolan

New member
yyyyy

את צודקת!!!! אתקן זאת בהזדמנות ראשונה תודה
אני מבינה שזה קצת מוקדם לנו, הרעיון של פינות קבועות וכאלה... טוב, נחכה שיבשיל לנו קצת

BellA עלמה

New member
שאלה../images/Emo32.gif ו טריגר

מישהי נתנה לי את הקישור הזה רצתה לדעת את דעתי ולא ממש ידעתי מה להגיד. מה דעתכם? לא יכולתי לשמוע את הקטע עד הסוף עשה לי צמרמורת להדליק רמקולים

אופירA

New member
מנהל
למה ציפית מפורום באינטרנט?

ברור לכתחילה שמדובר בעיסוק שאנחנו לא רוצים לקרוא לו בשמו המדוייק. זה מה שאנשים עושים במדיות של משוב מיידי כמו אינטרנט, SMS וכו'. כל דבר מעבר לזה, זה בפירוש להעביר את הזקנה בכוח את הכביש... שזה לא דבר יותר יצרני מאשר העיסוק ההוא. לדעתי, הדברים היצרניים זה לתלות מודעות (אפשר על דף מחברת ובכתב יד) במרפאות של הפרעות אכילה וכו' כשנמצאים שם, או כשמבלים בפורומים אחרים, (הורים וילדים וכאלו) ושומעים הורים שמדברים על זה - לתת תגובה עם קישור לפורום. או סתם לפרסם שם קישור לפורום עם הודעה פרטית. כאילו - לא צריך להיסחף! אני רועדת מהתרגשות לקראת סוף השבוע עם חמותך, ולא יכולה להמתין יותר!!!

למעלה