האינציקלופדיה של ווסטרוז בעברית
הרעיון - דומה מאד לאינציקלופדיה של ארדה בעברית http://www.numenore.com/arda/ בשלב הראשון, צוות המתנדבים מחלק בינו את פרקי הספר. כאשר אני מקבל פרק X, אני רושם את שם ה-pov, מספרי עמודים ואם אפשר תקציר של פסקה על מה שקורה שם. אח"כ ניגשים לעיקר העבודה - יצירת רשימה של כל המושגים שמופיעים בפרק, כאשר ליד כל מושג רושמים את העובדות היבשות שמופיעות עליו. לדוגמא (סתם פרטים לא נכונים בהכרח, להדגמה): לורד הלמן טולהארט: - הדגל שלו הוא שלושה אלונים - מאוזכר כאדם גבוה בעל זקן חום עבות. - נהרג ליד דרך המלך בידי ראנדיל טארלי. זאת כאשר לא מתחשבים בעובדה שהפרטים מופיעים גם בפרקים אחרים. בשלב השני של הפרוייקט, המאנדקסים יקחו את הטבלאות ויצרו מהם ערכים מפורטים על כל הדמויות, המקומות, המושגים וכ"ו. השלב השלישי - יצירת אתר והעלאה לרשת באופן יפה ומסודר. כאשר אחזור מחו"ל, אני אפרט יותר, אחזור לגיוס מתנדבים, אתן טבלאות לדוגמא (כבר עברתי בעצמי על הפרקים הראשונים של "משחקי הכס"), ואשמש גם מתנדב בעצמי, וגם "יד מארגנת" בשביל הפרוייקט. כאשר בשלב הראשון, צוות מתנדבים מחלק בינו את פרקי הספרים, וכל מתנדב עובר על הפרקים שלו, ומוציא מהם כל תאור/הסבר על דמויות ומושגים (למשל: עם בפרק X מרטין מציין שהנס של טולהארט הוא שלושה אלונים, סוקר הפרק כותב ערך "טולהארט" - ומציין שהנס שלו הוא שלושה אלונים). קרי, כל פרק צריך להפוך לטבלה של מושגים והמידע שנחשף עליהם (רק מידע אובייקטיבי, בלא ציונים ערכיים או פרשנויות של הדמויות), כדי שבשלב השני ניתן יהיה לחבר את הטבלאות ולקבל