עלון מס' 1 - הבית שבתוך הלב

../images/Emo41.gif עלון מס' 1 - הבית שבתוך הלב ../images/Emo41.gif

בוקר טוב!
מזל טוב לכולנו - תוכנית 'השנה שלי' יוצאת לדרך היום. עלון מס' 1 - הבית שבתוך הלב - נשלח אליכם הבוקר. לאחר משלוח העלון קיבלתי מספר הודעות על כתובות שגויות. במהלך היום אנסה לתקן את השגיאות, ובכל מקרה - אם לא קיבלתם את העלון, שלחו אליי מסר וציינו שוב את כתובת האימייל שלכם. מאחר שמדובר ברשימת תפוצה גדולה, ייתכנו שרתי דואר כדוגמת hotmail או yahoo שיזהו את ההודעה בטעות כדואר זבל ויעבירו אותה באופן אוטומטי לתיקיית דואר הזבל, ולכן בדקו בתיקייה זו אם לא קיבלתם את ההודעה. אם קיבלתם את העלון אך לא ניתן לפתוח את הקובץ המצורף, שלחו אליי תגובה ואשלח לכם אותו שוב. וכמובן אתם מוזמנים לקרוא את העלון, ולספר לי מה דעתכם עליו. כתבו בפורום על כל מה שתמצאו לנכון. מאחלת לכולנו בהצלחה,

רן בת

New member
קראתי את המאמר

ואהבתי את הרעיונות בו, ואעשה את העבודה, אבל, הבעיה העיקרית שלי היא שיש כל כך הרבה דברים בילדות שלי שלא חשבתי עליהם שנים, ויש לי הרגשה שלהיזכר בהם מאוד יכאיב לי, למרות שזה בעצם אמור להראות לי כמה אני כבר כל כך לא שם. בכל מקרה אעשה זאת ואולי אגיע בשבוע הבא לשלושת ימי הבדיקות בבית החולים, כשאני בריאה ונקייה נפשית. והרי כולנו יודעים שגוף ונפש אחד הם. אז תודה על התחלת הניקיון הפנימי ושוב חג נפלא ושמח עינת

את מידת הפירוט את קובעת בעצמך,

והמטרה שגם תהני מזה, כך שתכתבי עד כמה שעושה לך טוב. מעבר לכך, החלוקה לתקופות וכו', זאת רק הצעה - אם מתאים לך לכתוב בדרך אחרת את הסיפור האישי שלך לעצמך, תכתבי אותו בכל דרך שאת בוחרת. תשתדלי רק לכסות דברים משמעותיים כמו איך הרגשתי ומה למדתי, ולא רק שטחיים של איפה הייתי ומה עשיתי. ואם מתחשק לך, תספרי איך היה.

א ס י ת

New member
יעל, תודה קבלתי. קראתי, ואעשה את

התרגילים. אחרי שאסיים אכתוב מה זה עשה לי. שנה טובה.

shushu10

New member
יעל יעלה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזו עבודה, איזו השקעה - אין פשוט מלים בפי. מברכת אותך שכל משאלותיך יתגשמו לטובה ותמשיכי לזרוע עוד זרעים של טוב לב והבנה בין איש לרעהו. צאי וראי מה עושה לנו אחווה ורעות, מה עושה לנו מלה טובה. שיהיה לך חג שמח ולכל בית ישראל.

שולה, תודה על המלים החמות

אני רואה את כתיבת המאמרים כהשקעה קודם כל בעצמי, ובמשהו שאני אוהבת לעשות, כך שעשיתי את זה באמת מתוך עניין וכיף. ושמחה מאוד שאחרים גם ייהנו מכך.

dandusha20

New member
שאלה

איזה עיתון זה בדיוק? ואיך אני יכולה לקבל אותו גם כן?

את יכולה, שלחי לי מסר עם האימייל

שלך, ואשלח אלייך. את העלון הראשון אפשר לראות גם במאמרי הפורום. חג שמח!

owolf10

New member
אשריך, אשרנו

כל הכבוד לך על היסודיות. לאחר שקיבלתי את העלון הראשון, קראתי את המאמר. אכן, כפי שניבאת, מיד חשבתי - אל מה היא מדברת? למי יש זמן לכתוב בבוקר? אבל מכיוון שהיומיים הקרובים הם חג, אין לי תירוצים ואני מבטיחה כבר מחר בבוקר לכתוב. שיהיה בהצלחה לכולם. שנה טובה. וכה לחי, לך, יעל.

שאלה.. ואני חדשה פה../images/Emo140.gif

העלון הבא יישלח במוצאי שבת השבוע או בשבוע הבא
האמת שהתלבטתי הרבה אם להיכנס וגם לכתוב פה בפורום, כי קצת פחדתי לשתף פה אנשים, אבל נראה לי שאני אכתוב פה, כי נראה לי שלשתף אנשים בתהליך יכול לעזור. אז נעים מאוד להכיר
, אני תותי, בת 17.

ברוכה הבאה תותי!

העלון הבא יישלח בשבוע הבא. עד עכשיו חשבתי שאשלח את העלונים במוצאי שבתות, אבל בעקבות התגובות לעלון הראשון, ייתכן שהיום שלהם יהיה חמישי, לקראת סוף השבוע, שנותן לאנשים זמן לחשוב בשבת על הדברים. ככה שנראה לי שהעלון הבא יישלח ביום חמישי בשבוע הבא. שמחה שהחלטת להיכנס ולכתוב, אני בטוחה שתמצאי כאן אנשים חמים שישמחו להקשיב לך ולהביע את דעתם על הדברים. חג שמח!

תודה יעל...../images/Emo39.gif

קיבלת את המסר שלי
שאלתי אם יש לי מספיק "חומר" לעבוד עליו בתוכנית, כי אני רק בת 17... אז עוד לא הייתי בצבא ולא התחתנתי או הקמתי משפחה וכאלה.. אז פשוט לדלג על הסעיפים האלה במשימה

pitput1

New member
וואו...

מאמר מעולה, כל הכבוד על ההשקעה. אכן מעורר הרבה מחשבה, וזכרונות.. תודה לך ושנה טובה

למעלה