על איזה אוכל ילדינו אומרים איכס|

../images/Emo41.gifעל איזה אוכל ילדינו אומרים איכס|

נא לשרשר את התגובות מתחת להודעה שלי. תודה ושבוע טוב

קישלורן

New member
הבת שלי בת שנה וחמישה חודשים

עדיין לא אומרת איכס על האוכל שלי. מדי פעם הטעם שלה קצת משתנה וזה שוב חולף. אז בינתיים אני לא רואה העדפות יוצאות דופן . ..

oisdvib

New member
איכס לחצילים

הילדים שלי חוץ מפרוסות חצילים מטוגנות ורוטב לא אוכלים חצילים לא כסלט עם בצל, לא עם פלפל קלוי, לא עם טחינה... אלא אם כן זה מוסווה בגיבץ' עם עוד ירקות ורוטב .

נופר א

New member
הבת שלי בת ה-14 אומרת על הכל איכס

אם בגיל כזה עוד לא הצלחתי ללמד אותה שלא אומרים איכס על אוכל,אז אבוד לי,לא ? היא שונאת עגבניות,בצל ופלפלים,אז סלט היא אוכלת רק ממה שמורכב ממלפפונים וחסה. היא אומרת שעוף זה איכס ותפוחי אדמה איכס ושעועית ירוקה,ואפונה ואורז,ביצים איכס. אז מה היא כן אוכלת? גבינה צהובה,מקרונים ,מלפפונים,פיצה,צ'יפס וזה לא איכס אצלה.
הבן שלי בן ה-12 שונא ריבה ,ג'לי,ריבת חלב גויאבות,וכל השאר הוא טורף!! התינוקת בת השנה ועשרה חודשים שונאת מעדני חלב,ממש לא מוכנה לפתוח את הפה ולטעום אפילו, גם תפוחי אדמה מבושלים מגעילים אותה,אבל לעומת זאת היא מתה על צ'יפס ככה שאני צריכה להכין כל מיני דברים כדי שכל אחד ימצא משהו שנראה לו מתאים לאכילה, קצת קשה,אבל לא נורא כי אני אוהבת לבשל.

wan

New member
ואצלי הגדולה שונאת תוספות כמו

צימוקים בסלט פירות. כשהייתה ילדודה קטנה קראה להם חיות. "אמא בבקשה אל תוסיפי כל מיני חיות לסלט" ושלושתן יחד שונאות בשר כמעט מכל סוג. ובמיוחד בשר בקר. לכן הסתרתי אותו בכל מיני "תלבושות"

נופר א

New member
../images/Emo52.gif אבל גם אני אומרת על זה איכס

אמא שלי היתה מכינה את זה והיה בא לי להקיא רק מהמראה המתנדנד של זה,איכס!!!!!!!!

clcl

New member
אני "שרופה" על רגל כרושה ../images/Emo3.gif

כזו שאמא שלי מכינה . . . . רק שעכשיו כבר לא נעים לי לבקש . . . מכיוון שרק אבי זכרו לברכה ואני היינו שנינו חסידים של מאכל זה . . . וכיום לא נעים לי להטריח אותה להכין במיוחד רק בשבילי . . . ולא, אין סיכוי שאני אכין לבד . . . יותר מדי פאצ'קריי . . . .

קישלורן

New member
לא טעמתי אבל ממה ששמעתי -

רוב האנשים שאני מכירה לא אוהבים רגל קרושה. אני לא אוהבת כרוב ניצנים, אוכל מלוח או שרוף מדי (ככה אמא שלי אוהבת את האוכל שלה), צימוקים בעוגה או מאפה, רטבים ומיצים ששמים על אוכל - מעדיפה בצד או מעט מאוד (להוציא סלטים כמובן).

הילדים שלי (שהם כבר מזמן גדולים...)

שונאים עד היום צימוקים ואגוזים בעוגות. וחוץ מזה לימדתי אותם שעל אוכל לא אומרים איכס... אבל אף פעם לא הכרחתי אותם לאכול כשלא אהבו משהו.

נופר א

New member
ראיתי רגל קרושה מוכנה בסופר

עמדתי בתור בקופה במחסני מזון ולפני עמדה מישהי שקנתה רגל קרושה לבעלה,היא אמרה שבעלה מת על זה ואומר שזה ממש טעים לו הרגל הקרושה הזאת שהיא קונה, אני הלכתי להקיא רק מהקופסה שהיא החזיקה ....... היא אמרה גם שזה המון עבודה להכין לבד בביתואם זה טעים לבעלה ככה אז למה להתאמץ?

למעלה