על החשיבות שבטבעונות

sagiel1

New member
../images/Emo41.gif על החשיבות שבטבעונות

שלום לכולם! חושבים ברצינות על טבעונות? אני כבר חמש שנים טבעוני, בסך הכל אחרי חצי שנה של צמחונות, ואני מרגיש מחוייבות כלפי החיות וכלפיכם לומר משהו על צמחונות. תעשיית הבשר, תעשיית הביצים, תעשיית החלב ותעשיית העורות היא אותה תעשיה. בתור אחד שעבד פעם ברפת ובלולים אני יכול לומר בוודאות שפרה חולבת הופכת להיות פרה נשחטת אחרי כמה שנים (מיד כשכמות החלב שלה יורדת מתחת לממוצע) ועורה הופך לחגורה או נעל. תרנגולת ביצים תהפוך במהרה לשני חצאי עופות ברגע שהיא מזדקנת קצת. האם יש צורך לספר על הסבל שהחיות האלה עוברות במהלך השהות שלהם ברפתות ולולים? יש לי סיפורים אישיים וגם כאלה שאני יודע עליהם ממקור שני ושלישי למכביר. אם תרצו אוכל לספר לכם או לקרוא על זה באינטרנט, יש מספיק סיפורים. דבר נוסף הוא הבריאות שלנו. זה לא בריא לגוף ולנפש לחיות מתזונה שמקורה בסבל גדול, שלא לדבר על מוצרים מן החי שאינם אורגניים. אני מצרף לינק לכתבה על החשיבות שבטבעונות, היתרון ללא חסרון שבתזונה הזאת. וזכרו: הפרה המחייכת של תנובה היא לא אמיתית. אף פרה לא תחייך אליכם ברפת, היא פשוט תפחד מכם. תודה

d a p h n a

New member
הקישור מכיל תמונות קשות

אנא קרא את תקנון הפורום. בפורום זה לא מפרסמים תמונות קשות או קישורים לתמונות קשות ללא אזהרה מפורשת.

למעלה